17 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку Бенд

Трифонов и компания зарадваха публиката с любими песни
26 апр 2015 10:03,
266



Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд зарадваха своите почитатели с грандиозен концерт в зала Арена Армеец, на който изпълниха любими на родната публика песни, съобщава Булфото. 

Спектакълът събра отново заедно много от членовете на Ку-ку бенд, участвали през годините,сред които: Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева, Георги Красимиров-Герасим.

Билетите за концерта бяха разпродадени за часове, като впоследствие цените на единични пропуски на черно достигнаха до 400 лв. 

Вижте кадри от грандиозния концерт!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 110А ти бате сигурно постваш от къщата в Долно Нанагорнище, то си пролиа кои са останали уикенда в СФ:)) ***
133
11
 
9
 
! Отговори
=== преди 9 години
Понеже и на себе си втръснах като се чудя с какъв акъл някой хора пишат тук, но искам да напиша само една реплика, с която Краси Радков започна вчера концерта. Показателна е за това, ЗАЩО тези хора бяха там вчера. Хората имат нужда от емоции, а къде да ги намерят БЕ, разбирачи гражданя задръстени?! Беше нещо такова: "Мисля си, че ако националният отбор по футбол на България реши да напълни националния стадион, трябва да организират мач на националите срещу ...Слави Трифонов"
132
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До vargАз като те гледам......и ти не си от най-умните, хехех, не приличаш на нищо!Май вече си осъден бате:)))
131
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 166Впрочем ако не е бил твърдият характер на Стали, Хитлер превземаше Русия, момко.
130
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 166За разлика от други, Слави Трифонов много пъти е казвал че уважава безкрайно Лили Иванова и я има за примата на българската естрада, но това не значи че не може да прави скечове с нейното име. Все едно тогава всички политици да са обидени на Дългия, щото се бъзика с тях в шоуто си? Ми това е шоу, бе, не е публицистично предаване
129
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като е толкова велик Славчо , защо не си направи собствена телевизия и да си пуска простотиите всяка вечер .
128
15
 
23
 
! Отговори
CPAM преди 9 години
Слави Трифонов, Цеца Величкович, Рачков и Зуека, Любо Нейков, ПАЙНЕР, Веселин Маринов, Камен Донев, Криско, Ъпсурт, Недялко Йорданов.... защо само чалгата се харчи и пълни зали в България бе, хора? Какво ви става? СРАМ!
127
6
 
8
 
! Отговори
междунар. журналист преди 9 години
Ами то 100 години никой не се е доближил до Наполеон , Хитлер и Сталин . Това обаче прави ли ги полезни за народа . Когато работиш в медии трябва да си полезен на обществото , а не да плюеш даже и по Лили Иванова за да се харесаш на простотията и чалгарницата .
126
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен 162 преди 9 години
До АнонименКато шоу има много по-добри от него. В България те са в Ютюб. Доста по интересни са канали като Павел Колев, Таковата шоу и много други от Шоуто на Слави. А за Сащ шоу като на Джими Кимъл е много оригинално и забавно. Гледал съм видеа от Ютюб от това шоу и мога да кажа, че е много интерсено.
125
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
слави е комунистическо ***, после стана слуга на мутрите и на всяка власт. Уж ги плюе, а всъщност е дупе и *** с Бойко, Станишев и царя! Хитрец, селски тарикат, лисица, който си живее на гърба на народа! Това е слави! А вие му давайте пари!
124
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 160Що за 15 години в ефира никой не се доближи до него като конкуренция бе? *** въпрос ти задавам. Май щото не е толкова лесно да си в този бизнес който практикува Славито, а?
123
13
 
40
 
! Отговори
gogo преди 9 години
Слави Трифонов-един от главните герои за опростачване на нацията.
122
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе съм казал че е виновен за нещо. Отбелязах факта, че когато има по-малко изпълнители тогава е по-лесно и посредствените да сатнат първи за година или две.Казвам, че ако има голяма конкуренция тогава се успява трудно. Ако няма тогава хората ти се кефят само защото пееш на български.
121
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 158Само такива *** като теб си мислят, че Слави се подиграва с който и да е било в предаването си. Всичкото е шоу и това най-добре го знаят чуждестранните му гости и даже му се кефят когато му гостуват. Само че ти си толкова забил, че няма как да усетиш тази тънка нишка на хумора.
120
14
 
12
 
! Отговори
журналист преди 9 години
Каквото и да си говорим в никоя нормална страна от Европа няма да търпят такъв низкокултурен шоумен . Не може всяка вечер да се подиграваш с който си искаш , а телевизията да се прави на луда . Това просто никъде не може да стане освен тук .
119
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 155Муахаха..ти си бил много интересен, бе! Значи Слави е виновен, че в България няма конкуренция и затова пробивал???? Типично Ганьовско мислене. Ми направи и ти нещо в скапаният си живот за да бъдеш без конкуренция на пазара в България тогава, щом е толкова лесно.)))
118
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kato nama hlab daite zrelicha
117
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименКато няма конкуренция е лесно. Ако беше записал албум в Сащ щеше да си остани в ъндърграунда. Сега Криско, Мария Илева, Сантра и още много други певци са му конкуренция.
116
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 153Тепърва започва.
115
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слави още ли го дават по телевизията ?