17 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку Бенд

Трифонов и компания зарадваха публиката с любими песни
26 апр 2015 10:03,
266



Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд зарадваха своите почитатели с грандиозен концерт в зала Арена Армеец, на който изпълниха любими на родната публика песни, съобщава Булфото. 

Спектакълът събра отново заедно много от членовете на Ку-ку бенд, участвали през годините,сред които: Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева, Георги Красимиров-Герасим.

Билетите за концерта бяха разпродадени за часове, като впоследствие цените на единични пропуски на черно достигнаха до 400 лв. 

Вижте кадри от грандиозния концерт!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
9
 
25
 
! Отговори
Мк преди 9 години
до 209"Благодаря ти Слави за твоя неуморен труд и ентусиазъм! Благодаря ти за сцената която даваш на млади и кадърни таланти - Крисия,***, Алекс,Метин,Невена и много други- ти ги създаде !"Майко мила :) на това му се вика обча тъпота...
173
15
 
27
 
! Отговори
Мк преди 9 години
до 214Доста си зле батка. Не знам какво са писали "хейтърите" по-долу, но ще ти кажа защо аз го мразя. Защото е *** на Доган и псевдопатриот. Защото плю 10 години по СДС и Костов, а не е казал една лоша дума за ДПС и БСП. По този начин постла килима за скапания "цар", който пък набързо направи коалиция с ДПС. Всичко това доведе до разпада на СДС и ни направи *** на БСП и ДПС. А балъците като теб му се радват...
172
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дългия се кефи на чалга феновете си.простотия
171
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще ви кажа що ние хейтърите мразим Слави, защото е умен, преуспял, известен, богат, находчив... всичко което не сме ние хейтърите. Ние не работим/за шестин лева никога няма да се хвана да работя/ ние по цял ден висим пред компютъра и да са живи и здрави мама и тате, да работят за да плащат нета и планета. Разбрахти ли що го мразим? Защото му завиждаме. И въпреки че няма да си го признаем направо си пукаме от завист. Мразим всичко що е българско и родно.
170
12
 
19
 
! Отговори
33333333333333333333 преди 9 години
Докато за чалга се дават 400 лева а за здраве нула България до никъде няма да стигне
169
12
 
8
 
! Отговори
Rado преди 9 години
Slavi e Nai-Golemiq i vinagi shte bude !!! Sujalqvam, che ne bqh v Bulgariq, za da go gledam na jivo :(
168
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Класически концерт в Чалгария. Тъжно.
167
13
 
27
 
! Отговори
концерг преди 9 години
Вие, дето сте писали по-долу,жалки , дребни и нещастни човечета.Имате избор -не харесвате артиста,не го гледате и слушате и толкова!Толкова злоба и жлъч сипете по адрес на Слави!Нито ви взима нещо,нито ви пречи!Наистина сме държава на злобата ,лошотията и завистта!
166
14
 
22
 
! Отговори
Слави е велик преди 9 години
Благодаря ти Слави за твоя неуморен труд и ентусиазъм! Благодаря ти за сцената която даваш на млади и кадърни таланти - Крисия,***, Алекс,Метин,Невена и много други- ти ги създаде !А,вие отдолу хем го гледате,хем плюете- засрамете се !
165
12
 
15
 
! Отговори
=== преди 9 години
С удоволствие си дадох парите на Слави Трифонов. Направо му се молих да ги вземе! Някой по-долу писалите да предлага хубава музика, 17 хил чиляка да пеят с мен, 3 часа шоу на живо с качествени музиканти? Ако има някой от по-долу писалите ...майстори... да пише - ще му дам пари и на него. Ама ...нъцки.
164
33
 
37
 
! Отговори
Певеца на мутрите преди 9 години
И аз съм в потрес как може 17 хиляди *** да отидат да гледат и слушат този противен члгар.
163
36
 
39
 
! Отговори
Мазен Селянин преди 9 години
Не мога да го понасям тоя комплексар и псевдо-национализма му. От къде се взимат толкова *** да му ходят на концертите не мога да разбера. Тежко и горко на тази пропаднала нация.
162
18
 
31
 
! Отговори
Щави Микрофонов преди 9 години
Благодаря на всички *** с излишни пари, че ми начесоха клюмналото его и ми дадоха пари.
161
17
 
34
 
! Отговори
Въпрос на вкус преди 9 години
До РадуловаРадулова, хайде по-културно, без епитети. В България живеят 7 милиона. Винаги можете да се събрете 17000 с просташки вкус и да напълните залата. Музикантите на Слави са перфектни, но музиката, която се лее по негов вкус е чалга. Солтарийски беше перфектен поп-певец, а сега кълчи глас като на *** сватба. Тези, които не бяха съгласни с този чалга-стил, го напуснаха! А кой е *** е въпрос на вкус и хонорар.
160
16
 
28
 
! Отговори
fck преди 9 години
Слави Трифонов е мафиот и невротик... от толкова наркотици и опиати вече сигурно едвам бреца... само тормози екипа си и зрителите си... а вие уж "бедните" Българи с ниските заплати успяхте отново да му напълните гушката с кинти... и джобчето. чувал съм от приятели ,че в Син Сити шмъркал със столевки кокаина си ... тва не го знаете.. а и не му знаете връзките с най-големите мафиоти.. ама нали уж пее.. а според мен дори и да пее неможе мяукането пеене ли е ?
159
13
 
25
 
! Отговори
СЕЛЕНДУРИ преди 9 години
Слави пак се е изхърлил от щастие че е прибрал парите на 17 хиляди *** !!!Щом на черно са стигнали билетите по 400 лева ...Значи на Сашка Васева щото му е адашка и има по големи цици от него ще достигнат по1400 лева на черно...Аз по голяма реклама на един плешив ЧИЧКО не бях виждал .
158
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До удивен,И аз мисля като теб-селянин,с гнусна чалга.Интересно нашият БЪЛГАРСКИ НАРОД наистина ли иска такава музика.Затова ще изчезнем като нация,и идолите на БТВ с турските сериали
157
14
 
27
 
! Отговори
Nikolai преди 9 години
Слави да го духа !!!!!!!
156
29
 
9
 
! Отговори
Robbie Williams-a преди 9 години
Евала му правя на пича. Все пак наш'та географска ширина е такава. К*р за англосаксонската музика и поп култура - НИЕ сме от Балканите и им поздравяваме майките!
155
14
 
32
 
! Отговори
Miriam преди 9 години
С какво е велик Слави?! Какви световно известни певци създаде?! Всичко си остава за местна "консумация"?! Та той обсеби всички права за реалити форматите у нас, практически 70 % от шоубизнеса - ЕДНОЛИЧНО! Защо? Защото е кадърен или заради парите на мафията която го спонсорира, моля ви!! Вижте кои са на концерта му - това са 100% от зрителите на шоуто му - те не са гледали нищо освен него и неговите чалга парчета и го мислят за гуро! 200 хил. лайка във Fb - да не знаеш да се смееш или да плачеш