17 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку Бенд

Трифонов и компания зарадваха публиката с любими песни
26 апр 2015 10:03,
266



Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд зарадваха своите почитатели с грандиозен концерт в зала Арена Армеец, на който изпълниха любими на родната публика песни, съобщава Булфото. 

Спектакълът събра отново заедно много от членовете на Ку-ку бенд, участвали през годините,сред които: Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева, Георги Красимиров-Герасим.

Билетите за концерта бяха разпродадени за часове, като впоследствие цените на единични пропуски на черно достигнаха до 400 лв. 

Вижте кадри от грандиозния концерт!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
30
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брех, че сме жалък народ! *** с една дума! Мишоци, когато вие направите нещо, и дай боже по-велико и голяма от колкото е направил Слави Трифонов, тогава коментирайте! В противен случай сте едни жалки мишоци и нищо повече! *** народ(завистлив) слаба държава!
153
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя жив ли е още бе ...
152
20
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе само за бенда ми е жал защото са професионалисти и вадят качествен саунд ,но жанра който им е наложил Трифонов ще ги закотви за винаги в пределите на родната посредственост. С песни като "комбайнерска интелигентна ","Ръгай чушки в боба ",Шат на патката главата " и разни Ферарита с червен цвят -си остават балкански свирачи !!!!!
151
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РадуловаАууу голям успех -то и онези кифли от Пайнер пълнят НДК ,следва ли от това че изнасят качествен продукт !??
150
14
 
36
 
! Отговори
Умник преди 9 години
Радулова, трудно е да признаеш успеха на някой като учиндолския тарикат. Поради простата причина, че той се реализира само защото живеем в селска държава с ориенталски манталитет. Затова ли да му правя евала, затова ли да се чувствам неуспял?
149
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радулова, всички тук в този форум слушат Моцарт и Бах, а пред компютрите си имат джак даниелс с бадемки. Няма такива смешници!
148
7
 
9
 
! Отговори
аn.elica преди 9 години
Гранд участията на най-слушаните и харесвани изпълнители работили и запомнени с хитови парчета правят чест на техния Създател и за пореден път този концерт си заслужи почетно място за медийност и популярност.
147
34
 
38
 
! Отговори
Радулова преди 9 години
Аман от простотии ! За съжаление, малко българи могат да преглътнат успеха на някого! Защо ти бе простако не вземеш със "своя талант" да накараш 17000 човека да си вземат билети ? Не ! Ти можеш само да ровчиш, да плюеш по тези, които са успяли и да се правиш на "велик"! Затова се наври в черупката си и остави хората да се радват на снощния успех на Слави Трифонов. Браво Слави и аплодисменти за всички участници в Шоуто !
146
30
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невероятен концерт! Просто Слави и колкото и да е уморен прави пак шоу от световна висота!Той живее за емоциите. Практически този човек няма личен живот и свободно време!
145
16
 
31
 
! Отговори
Ох баня, ох кеф преди 9 години
Арена Армеец - селска дискотека хахахаххахаха!
144
31
 
29
 
! Отговори
Умник преди 9 години
Баш-селянина направил баш концерт за другите баш селяни. Мила картинка :) ...а мислех, че е останала някъде в средата на 90-те.
143
16
 
2
 
! Отговори
kremvirshko преди 9 години
17 000 entelektualni fenove i fenki - evala za prisastvieto i tiketite)
142
23
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Седях си аз пред компа, в лето господне 2015 и се чудех да кликна ли на бутона КУПИ билети или да не кликна! После се сетих, че не съм гледала шоуто му от край до край сигурно от 5 години и се сетих, че В.Илиев бил убит, когато се срещнал със Слави. Голяма мъка ме обзе и изобщо не си спомних за пълните стадиони преди 15 години, за младостта, за емоцията... хич не се сетих! Ядосах се и натиснах КУПИ! От яд бе, от яд отидох, една мъка ме обзе за мъртвите мутри, за ДПС, за Евророма... ХАХАХА!!!
141
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не мога да разбера хейтърите, като не ви харесва Слави не го гледайте. А вие видите ли новина за него не може да сварите да я четете и да си пуснете плюнките в нея. Аз казвал ли съм че майките ви са грозни миризливи и дебели? Не! Защото не ме вълнуват и интересуват. Хетъра мрази всичко българска и родно, мрази политици,артисти, певци,образованието ни, здравеопазването ни, курортите ни, съседите си,работодателите си и каквото още се сетите, но обичат всичко чужбина. Ми хайде отивайте чужбина.
140
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Можем да избираме между чалга чалга-поп чалга-рок чалга-кино чалга-театър чалга- телевизия. Имаме голям избор благодаренив на такива като Славчо
139
9
 
32
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
НЕЩАСТНАТА НИ РОДИНА НЯМА НИКАКВО БЪДЕЩЕ.
138
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала за това че и с осакатен крак пак пя пред нас. Голям!
137
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
17000 опяха Слави ли?
136
18
 
25
 
! Отговори
атанас преди 9 години
Слави има много долнопробни чалго-*** произведения, но те не са преобладаващата част от творчеството. Осъвременените изпълнения на народни песни за вас чалга ли са? Или песни като "Ти си", "Жива рана", "песен за червената шапчица" и т.н. Това са много хубави и качествени песни, особено в периода му с Десислава Добрева почти няма нискокачествено изпълнение.
135
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 16-та снимка Слави е малко страшен...