На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година

Инвеститор/и заложиха за луд скок на криптовалутата
Обновена: 22 дек 2017 07:13 | 22 дек 2017 07:10,
119
На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година
Снимка: visualhunt.com

Неизвестен инвеститор или група от инвеститори са направили залог за 1 млн. долара, че биткойнът ще поскъпне до края на следващата година до 50 000 долара - близо три пъти над текущите цени според фючърсните и спот пазарите на водещата криптовалута, съобщава "Уолстрийт Джърнъл", цитиран от БНР.

Още по темата

Ежедневни записи за търговия, публикувани в сряда вечерта от LedgerX, стартиращ електронен пазар за биткойн деривати, показват, че неидентифициран търговец или група от търговци са закупили биткойн "кол" опции (право за покупка на биткойн в бъдеще на дадена цена) с падеж през декември догодина.

Самият залог е за "кол опции" в цена на биткойн от 50 000 щатски долара, като подобен залог е първият по рода си на борсата LedgerX.

За тези биткойн опции са били платени малко под 1 млн. долара в рамките на последните 24 часа, като не е ясно дали става въпрос за една, или пък за няколко търговски сделки.

Към момента един биткойн се търгува за 16 844 долара, а дали ще стигне до космическите висини от 50 хиляди, ще разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 48Хайде сега продължавай в тоя ред на мисли и прибави и ентропията и картинката ще ти се изясниВсичко съществуващо се стреми към хаоса. Всеки опит да въведете ред, черпи енергия, която в край на крайщата се отдава и системите, породени от реда, се разрушават и от това някои"печелят"Не ли?
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден в този сайт има статия за нищото наречено bitcoin.Баламите трябва да се облъчват максимално.*** е *** и трябва да бъде постоянно "подгряван".А койн-мойн е вече на половин цена.Запътил се е към 7500 а после .............и към пълен дифолт.Държателите на койнЯта са поредните "Господин за един ден".
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смята се, че към 2020 г. човечеството ще похарчи повече енергия за добив биткой, отколкото консумира цялата планета днес. И кой е на далавера , производителите на ел.енергия и производителите на хардуер..
42
0
 
5
 
! Отговори
Коруин от Амбър преди 6 години
А на бас, че биткойнът е мисловен експеримент,....м, пореднияDD
41
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 6 години
да, ама днеска е 12 000 :Д
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко туй битКОЙн, бе? И как така е на две места едновременно? Котката на Шрьодингер ряпа да яде...с вашия биткойнПарите не са всичко....
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще пострадат тези които са най-лакоми , а най-лакоми са американците.. Продават си жилищата да купуват биткойни..
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам колко долара ще е биткойна след година, но мога да се хвана на бас че ще струва минимум 5 милиона рубли.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако съществува враждебен Изкуствен Интелект той би създал първо Биткойна..
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биткойн е всъщност икономически балон, създаден от неизвестна Терористична организация за източване на ресурси от човечеството с цел поробването му..
35
1
 
4
 
! Отговори
... преди 6 години
Епа поредния търговски балон! Както преди време беше .net и както бяха и жилищните имоти както предполагам и други неща! Просто сега на балона му се вика BitCoin.
34
1
 
11
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Аз се чувствам доста комфортно във финансов план и не се интересувам от съмнителни спекулации.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако погледнем внимателно протокола на работа на Биткойн, става изключително ясно, че неговият разработчик има свръхчовешки умения за програмиране... Само екип от най-добрите програмисти , организирани от ЦРУ или враждебна терористична организация може да създаде такова нещо.. Взима енергия и ресурси на вятъра.. биткойн мрежата потребява повече енергия от България.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курсът пада, сега е време за мечките :) Купувайте, па каквото сабя покаже :) Накрая минете на вИно!
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биткойн не е борсов елемент, поне за сега, и курсът му се определя от вътрешни трансфери между участниците в блокчейн. Техният интерес е този курс да е висок, и да се вдига шум около това, за да зарибят масовката. Ако случайно излезе на официални борси, курсът най-вероятно ще падне драстично, защото биткойн не е носител на никакви права, каквито имат стандартните ценни книги каквито са акциите, облигаците и разни договори.
30
0
 
10
 
! Отговори
Св преди 6 години
"Извинявам се курса в момента не е 13 , а 12 000 долара ...за минути...."България да не е продала ония 210 К ВТС и да е сринала борсата. Все пак е време за коледни бонуси. Ако пък не е - загубихме няколко $ мрд. - язък! :)
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахах $50хилки за нищо.Не е зле особено за този който ги продава!
28
2
 
5
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Броят бил ограничен до 21милиона. Човек,ти вярваш ли си? Кой го е сложил това ограничение? - Алгоритъма ще кажеш, а кой е измислил алгоритъма? Може би Господ? Ама с дръпнати очички? А всъщност може би не е дръпнати очета? А дали пък не са много повече от 2 тези очи?
27
2
 
5
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
Айде ти ходи си купи тогава за 50 долара 0.0003 биткойн и чакай до нова година да станат 1000 долара.
26
1
 
2
 
! Отговори
до мунчо преди 6 години
Спокойно, затова излезе на официалния стоков пазар в САЩ, и вече може да си купиш опции, подобно на златото- почти никой на пазара не купува физическо злато, а опции върху цената- купуваш(залагаш) , че ще се вдигне/падне и ако си с късмет печелиш разликата от цената когато си заявил и когато си затворил позицията.