На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година

Инвеститор/и заложиха за луд скок на криптовалутата
Обновена: 22 дек 2017 07:13 | 22 дек 2017 07:10,
119
На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година
Снимка: visualhunt.com

Неизвестен инвеститор или група от инвеститори са направили залог за 1 млн. долара, че биткойнът ще поскъпне до края на следващата година до 50 000 долара - близо три пъти над текущите цени според фючърсните и спот пазарите на водещата криптовалута, съобщава "Уолстрийт Джърнъл", цитиран от БНР.

Още по темата

Ежедневни записи за търговия, публикувани в сряда вечерта от LedgerX, стартиращ електронен пазар за биткойн деривати, показват, че неидентифициран търговец или група от търговци са закупили биткойн "кол" опции (право за покупка на биткойн в бъдеще на дадена цена) с падеж през декември догодина.

Самият залог е за "кол опции" в цена на биткойн от 50 000 щатски долара, като подобен залог е първият по рода си на борсата LedgerX.

За тези биткойн опции са били платени малко под 1 млн. долара в рамките на последните 24 часа, като не е ясно дали става въпрос за една, или пък за няколко търговски сделки.

Към момента един биткойн се търгува за 16 844 долара, а дали ще стигне до космическите висини от 50 хиляди, ще разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 67това, че каза че разпроде всичко е стратегически ход. искаше просто да паднат цените за да накупи повече. не вярвайте на всичко а мислете сами, и си намирайте сигурни информационни източници.
64
2
 
4
 
! Отговори
до 67 преди 6 години
А ти случайно да знаеш ,че създателя на Литкойн си разпродаде всичко преди 3 дена? Случайно 3 дена преди срива.....Купувайте,евреите разпродадоха и излязоха на 16 000$ , Китай,Ес и Южна Корея поеха против Биткойна...ама кои са те? Вие по ги разбирате нещата.........
63
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Етериум е по сигурен в дългосрочен вариант от биткойна
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купувайте лайткойн, ще скочи брутално след нова година
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Човекът е неговите спомени. С тях той е богат, без тях той е никой и нищо"Биткойнът е криптовалута а вие криптоличности ли сте? Почна да става апокалиптично....
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сринна се и това е чудесно за мен ! Предпочитам да купувам за 9000 евро, отколкото за 16000 !
59
5
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 6 години
Днес се срина но утре може и милиард да удари
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До userИ още нещо-диамантите са творение на силите, които действат върху материята във вулканите, за разлика от биткойните-там действат други неща)), нямащи нищо общо с природата.
57
3
 
3
 
! Отговори
Коруин от Амбър преди 6 години
До userКартините на Леонардо също са скъпи, но не поради същата причина като диаманите и биткойните...
56
8
 
3
 
! Отговори
user преди 6 години
Диамантите защо са скъпи?! Поради същата причина и Биткоина е скъп. Цените ще варират, но няма как да изчезне, защото идеята за трансфер на парични средства в реално време без намесата на Банки и високи такси е добра. Цената се определя от хора с огромни капитали, като тук са намесени САЩ, Русия, Китай, Япония ... държави, които диктуват световната икономика.След време ще има регулатор и нещата ще си дойдат на мястото.Не случайно Бил Гейтс (и не само той) е в играта с крипто валути.
55
0
 
12
 
! Отговори
Меломан преди 6 години
аз понеже съм *** и нищо не разбирам от биткойни, вчера се купих нов мотор кеш. Дилъра показа мотора, аз показах парите и се разбрахме, даже оставих и да се почерпи човека.
54
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скока в цената на Биткойна се дължи на огромните сиви и чисто криминални капитали който се изпират там. Рухването му ще е по-драматично от покачването.
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чиста проба пирамида, но поднесена в опаковка, подходяща за 21 век. И най умния си е малко ***! Особено, като се намеси лакомията.
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биткойна разчита на лакомията , сляпата лакомия на човеците.. Помислете , че това не може да бъде , да пелееш електроенергия и хардуер на вятъра.. да захранваш някаква враждебна програма.. срещу обещание за планина от злато.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Nаха, не истина. Е да де, то в началото беше словото, в случая прfграмата. Написанd е с думи, символи, носи значение и смисъл, леле колко са нелепи тези две понятия, и резултатът е налице.Интересно ми е калко пъти, народа ще се връзва на един и същ номер? Сменили декора, но лъжата -същата. Смешно е. Но на тия поне трябва да им се признае че са умни , а не като кокошкарите, дето карат старци да хвърлят парите през балкона,можем да ги наречем Балкойни...
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Men 52Пак ще влезеш мойто зайче.Пак ще влезеш.Бъди сигурен в това.Г-н за един ден.ЗАПОМНИ това!!
49
0
 
9
 
! Отговори
ист преди 6 години
Биткойнът щял да удари 50000 долъра. При другаря Виденов долърът удари 3000 лева и помним какво ни се случи.Бит кой нът - ще разберем кой е бит и кой спечелил.
48
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден в този сайт има статия за нищото наречено bitcoin---Нищото е това в черепната ти кухина.
47
3
 
3
 
! Отговори
Men преди 6 години
До АнонименДържателите на коините не ги мисли, те си напазаруваха каквото трябва, излязоха от пазара когато коините бяха по около 10к парчето с около 4000% печалба.
46
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако погледнем внимателно протокола на работа на Биткойн, става изключително ясно, че неговият разработчик има свръхчовешки умения за програмиране... Само екип от най-добрите програмисти , организирани от ЦРУ или враждебна терористична организация може да създаде такова нещо.. Взима енергия и ресурси на вятъра.. биткойн мрежата потребява повече енергия от България.---Чувал ли си приказката, че 9 девет от най-плодовитите жени не могат да родят едно дете за 1 месец. Помисли малко и ще разбереш.