Вилата в която откриха самоубилия се килър Росен. А къде е кръвта?

Старо легло, разхвърляни чаршафи, ракия, зимнина...
Обновена: 12 яну 2018 13:18 | 12 яну 2018 13:00, Златко Желев
212

Вилата, в която бе открит трупът му. Снимка: "България днес"

И капка кръв не се вижда в стаята, където според полицията се е гръмнал шесторният убиец Росен Ангелов.

Трупът на "Горския човек", както разследващите го нарекоха, бе открит в неделя по обяд с куршум в главата и пистолет "Берета" със заглушител в лявата ръка, в изоставена къща във вилната зона над село Луково.

Според полицията Ангелов посегнал на живота си на 5 януари, малко след като бе заподозрян за разстрела на любовницата си Кети Кюхова, мъжа й Неделчо Юнаков, сина му Георги, тъщата Еленка, дъщерята Нанси и гаджето Боби Иванов. Шестимата бяха ликвидирани навръх Нова година в Нови Искър.

Още по темата

Помещението в изоставената вила, в която се е гръмнал Росен, е запечатано с полицейска лепенка и е недостъпно за външни лица.

През прозореца обаче се открива гледка към цялата стая. В центъра на помещението се намира старо дървено легло с разхвърляни чаршафи и одеяла по него.

Зловещото помещение е в пълен безпорядък, вероятно след полицейския оглед. По пода има разхвърляни кабели, а до самото легло стоят бутилки с вода и алкохол, видя "България днес".

Вътре има още буркани със зимнина, с които вероятно Ангелов е преживявал дните, в които полицията го издирваше под дърво и камък във вилната зона на село Луково.

Но няма и следа от кръв? Нали се е самоубил!

Изоставената къща, в която Росен сложил край на живота си, се намира едва на 500 метра от вилата, в която се е самонастанил.

Двуетажната постройка е заобиколена от бодлива тел със залепени на нея съобщения, че мястото се охранява от камери. В двора Росен Ангелов е направил свой фитнес на открито. Измайсторил си е щанга, лежанка и боксова круша.

Встрани от тренировъчния кът се намира и импровизирано стрелбище, където Горския тренирал своя мерник. Празни пластмасови бутилки, окачени на въже, и стара ламарина са осеяни с дупки от сачми.

В стаята, където живял, пък е разполагал с телевизор, таблет касетофон.

Към момента разследващите поддържат версията за "финансов и любовен мотив", който подтикнал килъра към шесторното зверство.

Според полицията Росен Ангелов е искал да обере богаташките къщи, които почистващата фирма на Кети Кюхова е посещавала, и това е довело до разрива на отношенията им.

Смъртта му е настъпила на 5 януари. "Той просто е легнал и се е самоубил", категоричен бе преди дни следовател №1 Борислав Сарафов.

Според събраните до момента доказателства Кети Кюхова е убита на 31 декември малко след 19:30 часа, докато разхожда кучето си, на метри от къщата в Нови Искър. Семейството й е убито между 23:00 ч. и 0:05 часа.


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
1
 
6
 
! Отговори
nina преди 9 месеца
Кръвта е там,където е умрял,в старата барака.Тези снимки тук с изключение на #1 са от вилата,където се е крил преди. Евтин опит за сензация,хайде да опита пак автора ;)
199
3
 
1
 
! Отговори
Грую преди 9 месеца
Защо просто не прозрете истината: изобщо не е имало убийства.
198
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Шито с бели конци. То бива, бива, ама като нагласят се нещата - винаги има пропуски.
197
1
 
20
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
А този Росен роднини няма ли,не че нещо,но прекалено удобна мишена ми се вижда за приключване на случая....сам бивш любовник...ревнив и опасен,чудно!
196
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нови версии:1От мвр са го принудили да дари кръвта си преди да го самоубият и затова няма кръв.2Легнал е и преди да се гръмне е получил инфаркт и е умрял а от мвр се объркали че се е застрелял.
33886
195
5
 
8
 
! Отговори
До Тимур преди 9 месеца
С това започвам и с това ще свърша - не сме народ, не сме народ, а ***. Това е казал Славейков, Тишмуре, като не знаеш точно не се обаждай!
194
10
 
18
 
! Отговори
Хм преди 9 месеца
Намерен е на 500 метра от вилата,не в стаята...Стига с тая жълта псевдожурналистика с гръмки заглавия само и само да натрупате малко разглеждания на страницата си.
193
11
 
31
 
! Отговори
До Кито 179 преди 9 месеца
Росен е искал да се самозапали след като се гръмне.Затова са бутилките с алкохол.Бързата и навременна реакция на полиция,армия и прокуратура предотвратиха може би най-голямият пожар в историята на България и Калифорния.Това е било замислено като провокация лично към Главния пожарникар на страната ни.Но бутилките с алкохол са празни.Проверихте ли с дрегер войничетата?
192
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е на туй му се вика сценарий,а като ония холивудски бози,явно МВР-то влиза в шоубизнеса.
191
5
 
20
 
! Отговори
помак с калпак преди 9 месеца
Това журналята сте много гадни. А па и тоя Жульо им е шеф. Намерен е в барака без врати и прозорци, от двете вили направихте една, я дайте и бараката. Срам, бе Жульо Златоградски. Това е София по-полека. Лъжите ти се наказват с отнемане най-любимите.
190
6
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 9 месеца
ГОРДОСТ Е ДА СЛУЖИШ В РЕДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ И МВР!
189
3
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 9 месеца
В България всички престъпници са професионалисти и свръхчовеци защото и полицаите ни за много обучени доблестни мъже които не работят заради 340 евро заплати а за пристиж и гордост!
188
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Защо не се споменава чия собственост е вилата, в която се е самонастанили???????
187
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма защото вместо кръв в него е течало симпатично мастило.
186
0
 
50
 
! Отговори
Пешо преди 9 месеца
Самоубил се е тихо и безкръвно защото е професионалист!А цялата армия и полиция дълго търсиха трупа му!Мотивът е ясен не е искал да го засекат термокамерите!
185
1
 
31
 
! Отговори
Някои преди 9 месеца
Как си разхожда кучето с джипа че ми е малко чудно
184
1
 
24
 
! Отговори
Някои преди 9 месеца
Как си разхожда кучето с джипа че ми е малко чудно
183
0
 
32
 
! Отговори
absurd преди 9 месеца
Каква кръв бе ,човека е професионалист
182
1
 
30
 
! Отговори
Иво преди 9 месеца
Каква кръв ви гони,къде дя я видите!? От бюджета толкова кинти заминаха за техника,която беше разположена,па за отряди,милиция...Помислили са и за финала и развръзката,а разбира се те включват матраци Тед,малко блажна боица,пък може и Кети да се е надигнала за малко,колкото да почисти жената,нали в сферата на почистването са били колеги все пак...Всичко е точно! Направиха ни на балъци Боковците!!!
181
4
 
42
 
! Отговори
Тимур преди 9 месеца
Загубена държава !
През 1875г П.Р.Славейков е казал ...

НЕ НАРОД А *** ЩЕ КАЖА ТОВА ЩЕ ДА СВЪРША!
От тогава до сега нямаме никаква промяна..
Не се чудете защо младите напускат тази държава наречена българия...