Бизнесмен до мюсюлманките в ЕС: Носете бурки, плащам глобите!

Французинът Рашид Неказ е яростен защитник на правото на свобода
8 авг 2018 19:06, Анисия Иванова
216

Бизнесмен предлага да плати глобите, наложени на жени с бурки в Дания. От 1 август в страната беше въведена глоба за появата на обществени места с ислямски символи.

Рашид Неказ е френски бизнесмен от алжирски произход и яростен защитник на правото на свобода. На 11 септември той ще пристигне в Дания, за да плати глобите на жените, които носят бурки. И планира да прави това всеки месец.

Рашид споделя, че е против никаба, но въпреки това ще защитава свободата по целия свят, в това число и правото на жените да носят никаб или да предпочетат да не носят. И го прави постоянно.

Още по темата

46-годишният бизнесмен е платил глоби в размер на стотици хиляди евро на жени в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и Германия.

Независимо от големите суми, Рашид е категоричен - няма ограничения колко ще плати, тъй като свободата за него била безусловна.

А иначе първата глоба в Дания след въвеждането им в началото на месеца беше наложена миналата седмица на 28-годишна жена. Тя е в размер на над 150 долара за носене на никаб в супермаркет в град Хорсхолм, съобщава Bulgaria ON AIR.

При повторно нарушаване на забраната може да бъдат налагани и по-високи глоби.

Освен активист Рашид Неказ е бил и кандидат за президент в Алжир през 2014 година. И един от малкото опозиционни лидери, които се радваха на интерес сред младите избиратели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
17
 
! Отговори
гост преди 5 години
Не се ядосвайте , заради тоя арабски *** ! Щом е мераклия , нека плаща ! Те да си ги глобяват в цяла Европа , у нас - също , пък тоя да цака ! Сега се изхвърля , щото глобите не са големи , но няма да може вечно да поема тоя разход !
117
2
 
3
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Аз ви казах че французите няма да изоставят съюзниците си а този дори не е и чист французин а е с други корени.
116
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бурката и никабът - новата свобода! уау!
115
2
 
17
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 5 години
Тия чал,марски и,зроди сътворение на дявола ще бъдат победени веднъж за винаги. Защото в Библията пише, че антихристът ще се представя за истинския Бог заместител на Исус Христос, а антихристът е точно исляма.... И когато това се случи и стане дявола/исляма ще опита да погуби човечеството, но Исус спасителя, отново ще се появи на земята и ще победи антихристът, и ще спаси човечеството!!!
114
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано някоя с бурка да го взриви
113
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здрави момчета(искат да забранят европейките да разждат момчета да ги защитават) само е отговора на мюсюлманската напаст.
112
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горките мюсюлманки задължени са да носят бурки докато мъжете им си правят каквото искат.
111
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Женските в ЕС трябва да се оплодят от мюсюлманите после за благодарност ще носят чували.
110
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 54 Руснаците не избиха ли достатъчно невинни в Северна Африка?Не я ли сравниха със земята?И продължават,към момента.
109
3
 
41
 
! Отговори
българина преди 5 години
какво ли ще се случи ако християнин плаща на туристите в катар и СА да не спазват никакви местни обичаи и плюе по местните закони? минимум изгонване максимум затвор и смърт. та въпросът е ЕК И ЕП от чии данци са им заплатите че позволяеат някакъв фес да прави 500 млн души на маймуни! изгонеъте го закрийте му бизнеса и персона нон граста до живот както и на всички на които е платил глобата! до кога ще търпим????
108
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен67 Защото българските комунисти,заедно с руските си ментори,така опоскаха страната,че ни трябват още дълги години да се оправим.
107
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Руский73 Пошьол вон,руска бряд!
106
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен104 На тейпарад се ходи по желание,но бурките са задължителни в мюсюлманския свят,иначе,убийство с камъни.
105
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимния лефтист,това че религията им го изисква не означава че трябва да им се позволява. Тя религията им изисква и убийства на честта с камъни. Също така позволява на мъж да има 4 жени на неограничена възраст. Ако нещо и с това да се съобразим, та да им е удобно да си спазват религията? Техните лидери ви казват, че Ислямът е обратното на демокрация и не може да вирее в нея, вие лефтистите им пляскате!
104
1
 
25
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Бурката не може да спада към европейските ценности. Сама по себе си тя е ценност, но не е европейска. На всички нас аборигенното европейско население ни се набива в главите да утвърждаваме европейските ценности. Пришълците акостирали от други континенти са длъжни да се приобщят към европейските ценности. Всичко което неще се връща там от където е дошло. Може само да идва като гост на европеизираните си братя и сестри. Забележете ЕВРОПЕИЗИРАНИ, не казвам християнизирани. Така е справедливо.
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РазличияАми недей, кой те кара?
102
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"А аз може да искам да си ходя по бикини по улиците на ислямска държава,"Това да ходиш по улицата по бикини християнската религия ли го изисква и предписва на жените. Странна религия. И сигурна ли си, че гледката ще бъде приятна за околните, или само ти си мислиш така за себе си?
101
0
 
11
 
! Отговори
Различия преди 5 години
Не бих живяла в Китай или Япония тъй като културата е твърде различна от моята. Ето затова няма да се преместя там, да им народя бъдещи граждани и да изисквам да пренебрегнат те разбиранията си, та аз и децата ми да се чувстваме като вкъщи...
100
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А да си криеш лицето си е голяма доза подлост... Да не те разпознаят по физиономията като извършиш престъпление, нали?Свещен джихат. Още малко ви остава да се правите на добрата Сауд.Арабия и лошия Иран.
99
2
 
18
 
! Отговори
ШахинКараФахише преди 5 години
Разни османлии пишат с-у България под различни псевдоними. Съветвам ги да внимават, тъй като IP адресът им може да бъде проследен!