Бизнесмен до мюсюлманките в ЕС: Носете бурки, плащам глобите!

Французинът Рашид Неказ е яростен защитник на правото на свобода
8 авг 2018 19:06, Анисия Иванова
216

Бизнесмен предлага да плати глобите, наложени на жени с бурки в Дания. От 1 август в страната беше въведена глоба за появата на обществени места с ислямски символи.

Рашид Неказ е френски бизнесмен от алжирски произход и яростен защитник на правото на свобода. На 11 септември той ще пристигне в Дания, за да плати глобите на жените, които носят бурки. И планира да прави това всеки месец.

Рашид споделя, че е против никаба, но въпреки това ще защитава свободата по целия свят, в това число и правото на жените да носят никаб или да предпочетат да не носят. И го прави постоянно.

Още по темата

46-годишният бизнесмен е платил глоби в размер на стотици хиляди евро на жени в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и Германия.

Независимо от големите суми, Рашид е категоричен - няма ограничения колко ще плати, тъй като свободата за него била безусловна.

А иначе първата глоба в Дания след въвеждането им в началото на месеца беше наложена миналата седмица на 28-годишна жена. Тя е в размер на над 150 долара за носене на никаб в супермаркет в град Хорсхолм, съобщава Bulgaria ON AIR.

При повторно нарушаване на забраната може да бъдат налагани и по-високи глоби.

Освен активист Рашид Неказ е бил и кандидат за президент в Алжир през 2014 година. И един от малкото опозиционни лидери, които се радваха на интерес сред младите избиратели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 98Има държави, които се издържат до голяма степен от европейски туристи и европейски бизнес. Бомбардира ги САЩ, които направиха грешката да подкрепят терористи, и от тогава подкрепят други терористи за да спрат предните терористи! Но не САЩ е промила мозъка на първите да създават Ислямска държава, нали? И тая пропаганда за вечно лошият бял хетеро мъж вече отива твърде далече! За всичко виновни белите, другите все опресирани, егати черно-белия свят!
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 100Не само мусюлманите трябва да си живеят в Саудитска арабия.
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 95 и 96Това какво е правила баба ти има много слаба връзка в тоя спор, да не кажа никаква... Когато на баба ти и се виждат само очите и не си сигурна дали тя го иска или баща й и чичо й пак ще говорим. А аз може да искам да си ходя по бикини по улиците на ислямска държава, но би било непристойно за културата наоколо, така че бих уважила това.
95
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако европейките тръгнат без ***, тогава всички ли трябва да ходят с голи ***? Не е ли по-достаойно да се позволи на жените да си крит лицата ако искат?
94
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако европейките тръгнат без ***, тогава всички ли трябва да ходят с голи ***? Не е ли по-достаойно да се позволи на жените да си крит лицата ако искат?
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европейският чужденец в Азия, Африка и Южна Америка уважава културата там и се държи както се очаква от него---------- e tova e virha na na na vsicko i kak gi uvajava kato gi ubiva masovo li da vi i dvulicnite litsemeri
92
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба ми до последно носеше кърпа на главата. Зиме вълнена, лете- бяла памучна. В църквите в *** жена без забрадка не влиза. На входа имат оборотни кърпи за глава. Някъф *** дал тука ми говори за девствени пояси, скапа няк. Не съм пуритан, но не може да се забраняват такива неща. Която иска, нека се забулва.
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕлиЕвропейският чужденец в Азия, Африка и Южна Америка уважава културата там и се държи както се очаква от него (не мисля, че на жените посещаващи Саудитска Арабия, им харесва да носят кърпа на главата на 50 градуса, но го правят от уважение! към домакините си). Ако азиатският и африкански чужденец уважаваше културата на европейските си домакини, то коментарът ти би имал някакъв смисъл!
90
8
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
"В Рим като римляните", изключително полезен постулат, особено при непознати култури.Понякога уважението към чужденецът - спасява живот.Обръщам се към момчета и момичета, които не са пътували извън ЕС.Реалният, истински живот е в Азия, Африка, Южна Америка.В ЕС сме малко като в капсула.
89
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТОТочно така!Мъжът също трябва да се стреми да бъде уважаван и да се показва само на жена си. Дори нещо повече - за да й докаже, че е верен съпруг, а не пом..и..яр, той трябва да си сложи девствен пояс, подобен на метален кучешки намордник, нахлузен на оная му работа и заключен. Ключът да го пази жена му.Ето такъв мъж е достоен за уважение! Жените ще се избият за него.
88
3
 
15
 
! Отговори
бизнесмен? преди 5 години
Някой дьонерджия сигурно дето се е взел на сериозно. Послание към мюслите: прекалихте с гостоприемството. Време е да си ходите с камилите на изток в мека ли е твърда ли е, където искате. Нямате място в цивилизованият свят.
87
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
ще остане без пари за нула време... техните хора ще измислят схема веднага... а пък пингвините ще се клатушкат из ойропа и ще ги мачкат тирове
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РускийНе те знам кой си и какъв си, но у нас робство никога не е имало, а крепостните зависимости са били твърде относителни. Докато вие и след уж-освобождаването ви през 19-и век пак сте били закрепостени по различни начини, като това е продължило и през периода на социализма.Така че, когато говорим за робство и зависимост - вземи огледалото и виж себе си.
85
1
 
12
 
! Отговори
До 78 преди 5 години
Да този, който ни нарича български ***,Ага или жалък мюсюлмански бедняко,Генетичната карта на Европа показва, че никой, който е дошъл с меч и война не е оставил гените си в тук.Турците в България масово са измрели след чума през 1850 година и тогава султанът докарва в Европа Азери, чеченци и татари, избягали от руските войски.А българите сме се спасили защото сме имали хигиенни навици
84
1
 
2
 
! Отговори
До руский преди 5 години
Май си турски, но споко ще видиш кон боб яде ли....до две години айде със здраве че ще ти трябва
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 78Щом те докарваме до истерия, значи си проумял, че никога няма да можеш да достигнеш моралното ниво, духовността и силата на характера на българите!На теб и Господ се е отказал да помага.
82
1
 
9
 
! Отговори
Нека докаже! преди 5 години
Нека докаже, че не е прикрит джихадист, а е истински борец за свобода и човешки права - като поведе борба на живот и смърт християните да имат достъп до Мека и да ходят там по къси панталонки!Не направи ли това, значи не е борец за свобода, а е краен ислямист!
81
0
 
11
 
! Отговори
Това се казва наглец преди 5 години
Който си позволи изявления като този "бизнесмен" - лишаване от гражданство на всички страни на ЕС и прогонване до живот от територията на ЕС!Той отявлено действа против законите! Никой няма право да прави това!Макрон да докаже, че е мъж и държавник на място!
80
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се плодим като плъховеще гризем пропадащата цивилизацияще правим аутодафе на познанията и културата иДа носим бурки и да се избиваме хуманно!
79
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде масово да глобяват да видим до кога ще плаща този.