Шофьор помете велосипедистка на входа на парк. Тръгна си!

Погледал пострадалата, казал й, че много бърза и отпрашил
76
Шофьор помете велосипедистка на входа на парк. Тръгна си!
Снимка: Булфото, архив

Велосипедистка беше блъсната от кола на входа на Борисовата градина, а шофьорът си е тръгнал след инцидента, защото много бързал.

"Автомобилът излизаше от паркинг и се опитваше да се включи в движението. Шофьорът говореше по телефона. Една кола му направи път, за да се включи и той го направи, без дори да погледне и ме удари", разказа велосипедистката Яна Меламед пред Нова тв.

Според нея е имала късмет, защото колата не се е движела с висока скорост.

"След като ме удари, слезе да ме вдигне. Попита ме дали съм добре и дали да викнем линейка. След това ми каза, че щом съм добре, ще тръгва, защото много бърза. И наистина си тръгна, което беше безумно", каза още колоездачката.

Тя не е подала жалба в полицията, защото заради шока не е успяла да види номера на колата.

Яна Меламед допълни още, че е забелязала как, за разлика от другите страни, в България няма видимост за шофьорите заради твърде многото паркирали коли и безбройните дупки по пътищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
5
 
43
 
! Отговори
Тъпи преди 5 години
Той я попитал дали е добре и да викне ли линейка ,явно му е казала че е добре и няма нужда от линейка и шофьорът си е тръгнал. Тя къде е тръгнала да се оплаква ?
56
0
 
17
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
До работата е злеЯвно си бил в Милано, Силистренски окръг...
55
7
 
26
 
! Отговори
работата е зле преди 5 години
Прекалено много коли има в бг. ПРЕКАЛЕНО. Скоро бях в Милано. 4 милиона. Обаче по улиците 2 - 3 коли или 0. Какво е това чудо у нас - малко градче, а задръстено на най малките улици!!!! И всеки бърза - за къде? Да не сме направили нещо по хубаво от бързане от италианците? Абсолютно всичко ни е мноооого по зле. Не можах да разбера, как е възможно това.
54
3
 
47
 
! Отговори
Balan преди 5 години
Неприятно е,но не разбирам нещо-шофьорът е реагирал нали и е помогнал да се изправи,питал е как е?Жената е казала,че е добре.В кое е проблема?
53
15
 
16
 
! Отговори
Земята е ада преди 5 години
Като умреш няма ад. Тука на земята е ада. Всеки ден се трепите умирате убивате се заради някакви снимки в фейса и инстаграма. Следите се като някакви мишки и се трепите. Аре сега вие сте изчадия на ада. Човек е изчадие на ада. Аз не се наричам човек. Аз се наричам землянин. Аз съм земен. Аз защитавам природата и земята. Вие човеците съсипвате всичко. Аз се дистанцирам от вас нито искам да говоря и да ви гледам. Абе направо не ща да ви виждам.
52
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видях я на снимка, шофьора със сигурност си е помислил че му въртят постановка. От ония, норвежките, щото тя на арийка прилича.
51
18
 
4
 
! Отговори
Бахти ку.вата преди 5 години
Как не я убил. И Борисовата градина колко измряха там. Това е знак че Бойко е замесен в катастрофата в Свогет. Бойко е убиец. Ако го обвинят той ще избяга от бг и ще си живее е Гръцкият си остров с жена си децата си. Как да не го заколиш. Аз съм ядосан и нервен защото мизерията , безизходицата , беднотията ме прави такъв. Мразя и завиждам на щастливите връзкати които имат добра работа и много пари. Ще ги убия. Затова искам ку.вата да умре нагла , гадна , нахална много ги мразя такива.
50
5
 
39
 
! Отговори
един друг преди 5 години
Добре де, аз пак не разбрах, като блъсня някой на колело, после колко време трябва да седя. Защото от статията става ясно, че не може само да се уверя дали е добре и да предложа да се викне линейка. Явно трябва да отделя цял ден да се повозя с велосипедиста ли, какво ли... ?
49
1
 
7
 
! Отговори
БеГеТу преди 5 години
Защо се мъчат, да преоткриват топлата вода в местните велоалеи и правила? Такта и така обикалаят, нека си направят една "северна командировка", да посетят Белгия, Холандия и Дания, за да разгледат, как е там. Защото при нас "Хубава работа, ама Българска" Копирайте им системата 1 към 1 и няма да имат проблеми. Видяхме "оригиналните" изпълнения.
48
7
 
4
 
! Отговори
избиртел на герб преди 5 години
Мачкай Баце ! Тея тук кво ми се праат на интересни ! Да иде Баце да ги ошамари и двамата - и друг път да не праат така ! Ние ше отваряме нов участак от магестралата и може да помислиме за разширение на метрото !И при комунизъма немахте банани и тоалетна хартия - нали !
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Чичо ИванЧе то този сайт отдавна е еквивалент на жълто-*** вестници. Защо очакваш нещо различно от "шок!!!", "бомба!!!", "ужас!!!" и т.н.
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БерлинАбе ***, за толкова години в Германия трябваше да си се научил, да не слагаш всички хора под един знаменател.
45
8
 
21
 
! Отговори
Балканче преди 5 години
Сама се е ударила в колата.Шофьора на мпс-то да си търси правата.П.П.Тея са като веганите!
44
2
 
23
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Заради такивато десетоколенни българи като Меламед страдаме всички велосипедисти. Истинският веломаниак познава ЗДвП и никога не го нарушава.
43
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велоалеите са трагедия и само имитират. София трябва да стане по- зелен и велосипеден град, но никой не спазва правила и паркира, а какво пречи да се направят големи подземни паркинги в центъра от частници и да се ползват както е по света.
42
2
 
17
 
! Отговори
Край преди 5 години
Разбираемо - тя го харесала, той нея -не.Сега го издирва с телевизиите.
41
26
 
15
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Това момиче мина с колело близо 50 000 километра от Аляска до Ушуая. Минала е през държави като Ел Салвадор, Хондурас и Колумбия, без да има никакви проблеми. Прибира се в България и веднага кола я гази. После никой не й е помогнал, макар че яко шуртяла кръв, докато не минало семейство израелски туристи. Нема по-кoфти човек на тая планета от булгара.
40
2
 
16
 
! Отговори
Тая какво иска преди 5 години
Ами какво да прави човека.Защото като я показаха по телевизията е ясно , че даже много се е задържал.
39
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тая нема угодия. Проверил е човекът добре ли е, предложил да повикат линейка,тя отказала. Сега пък, защо си тръгнал. Да стои докато и предложи брак ли?
38
0
 
20
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Тази Меламед май я разнасяха по медиите преди време.Явно и липсва интереса към особата и и търси начин да се покаже.