"Лъвовете" в тежка група в София, възможна ли е мисията им?

Мачовете в "Арена Армеец" ще са от 21 до 23 септември
19 сеп 2018 10:15, Красимир Ангелов
32
"Лъвовете" в тежка група в София, възможна ли е мисията им?
Снимка: БТА

България ще играе срещу САЩ, Канада и Иран във втората групова фаза на световното първенство по волейбол за мъже. Срещите в софийската "Арена Армеец" са между 21 и 23 септември.

Още по темата

Задачата на нашите момчета обаче ще бъде изключително тежка, защото резултатите от първата групова фаза на шампионата се зачитат. Така САЩ има 13 точки, Иран е с 11, докато ние и Канада имаме по 9 точки.

По програма през 3-те дни в София четирите тима ще се срещнат всеки срещу всеки по веднъж, като за финалите в Италия ще се класира само победителят в групата. Шанс има и за втория, но място във финалната шестица в Торино ще получат двата най-добри втори от общо четирите групи досега.

Това на практика означава, че дори и три победи не гарантират класиране на момчетата на Пламен Константинов за финалите.

Всичко около световното първенство по волейбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
тт преди 5 години
то само с псувни не става трябва и бухалки да има за въспитаване.
31
0
 
4
 
! Отговори
"левовете" преди 5 години
какъв спорт има в булгария ве.всичкото мафия кражби и продажби.с гледане на филми тренировки не се правят.спортисти ама на дансинга в чалготеките еееееееййй велики са там велики.
30
0
 
5
 
! Отговори
Оставка преди 5 години
Кой ти гледа резултати и шансове? Федератите гледат само как да се освинят. Ако има някой случаен талант, ще му изсмучат потенциала и ще си припишат всичките му заслуги, а като овехне, ще го изплюят като износена дъвка. Ако няма кой да тегли отбора, ще се покрият като мишки, но развитие и издирване на играчи няма да вършат и властта няма да дадат. Този паразитен начин на съществуване си стои от времето на комунизма и докато Инжинеро, Ганята и другите вечни не си заминат, няма да си тръгне!
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българския национален отбор по волейбол е съставен от пълни некадърници .Не ги гледам изобщо .
28
0
 
1
 
! Отговори
Koko преди 5 години
До Анонимен Казва се Валя.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започваме с -4 точки разлика от първото място, за което се борим. Естествено, че е почти невъзможна мисията, като се имат предвид максимума от 9, които можем да спечелим. На американците им трябва 1 победа и сме чао. И то при допускането, че Иран (които ни скъсаха шортите) и Канада ще са само близки наблюдатели в мачовете си с нас
26
4
 
8
 
! Отговори
Един преди 5 години
Кви лъвове, ве? Т'ва са котянца! Начело им е най-голямото "мяу - мяу".
25
3
 
5
 
! Отговори
ни са знай преди 5 години
Треньорът, ах треньорът,кой го излъга че може!
24
0
 
2
 
! Отговори
Цанко преди 5 години
До Торстейн,Преди мача с Полша, Сеганов беше 4ти най-добър разпределител на световното,сега е 10ти.Това е официално от сайта на световното
23
0
 
10
 
! Отговори
boby преди 5 години
До Димо Падалски 4Точно защото парите от билетите отиват във федерацията, няма да им дам 1 лев докато оня тумор Данчо е шеф. А националите пак поради същата причина - Данчо - няма да припарят до топ 6 на голямо първенство.
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте се вайкали - у десно съдийката е много готина.
21
0
 
14
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Не разбирам защо се очакват големи успехи от нашите спортисти.Спортът ни е на ниво ,на каквото е самата държава ,макар че няма пряка връзка между двете неща.Но така или иначе упадъкът в спорта се дължи и на упадъка в държавата като цяло.Масов спорт ,основа на елитния спорт,няма,държавата няма много пари за подкрепа,има криза в поколенията-предишното,сегашното,очаква се и такава в следващото!?Възможни са само отделни проблясъци.Но най-лошото е,че и в другите отрасли е горе-долу същото!
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слабо играят, с лекато допускат елементарни грешки и натрупването на големи разлики в точките. Изтърват гейма още в средата му.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
""Лъвовете" в тежка група в София, възможна ли е мисията им?"Не. Още на мача с Иран се видя, че няма да се справят добре в следващите фази.
18
2
 
9
 
! Отговори
Продължение 17 преди 5 години
Да се махат завинаги от спорта търтеи като Данчо Лазаров и Голямата Перука от футбола. За последните 7-8 години една Полша изреди всички световни светила във волейбола за техни треньори на национала. Константинов е нищо в сравнение със Стойчев. Как може един играч като Теодор Тодоров да не го пуска за блокади като в това му е силата както и на отборът на Полша? Контузиите са си контузии и те са част от спорта , жалко че и Соколов го нямаше. А Г. Братоев цял живот не се научи да вдига високи топ
17
1
 
17
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Пич не може Данчо Лазаров да има мандат за шеф на волейбола като Ким Ир Сен доживот? Този човек е тумор за волейбола. Краде от федерация и си издържа частният клуб Левски Волей вече десетки години. Да имаш волейболният треньор Капело като Стойчев и да не ти е треньор е престъпление по служба ,защото не ти е маша. Да имаш волейболният ас Роналдо какъвто е Казийски и да не е в състава ,защото е на страната на Стойчев е престъпление пак от Данчо Лазаров. Иначе с две фатални грешки Сеганов ни погуби
16
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление нямахме никакъв късмет! Ако Цецо Соколов и Жоро Братоев бяха здрави, Боян Йорданов беше на линия за втори диагонал, а предателят Казийска беше поне малко българин, имахме шанс за шестицата. И с Пранди за треньор! С този състав обаче толкова.
15
2
 
8
 
! Отговори
Лупи преди 5 години
Константинов псува ли някой от играчите след мача???
14
2
 
5
 
! Отговори
Радостин Зтойчев преди 5 години
Матей, казал съм ти да ме слушаш, иначе се излагаш...
13
4
 
1
 
! Отговори
Матей Казийски преди 5 години
Дайте да дадем прогнози за мачовете в "Арена Армеец" , след като Ви гледам какви "разбирачи" сте се събрали тук да коментирате. Започвам аз. После чакам и други да се включат. Петък: 17,00 - САЩ - Канада - 3:2 , 20,40 - България - Иран - 3:1 , Събота - 17,00 - САЩ - Иран - 3:0 , 20,40 - България - Канада - 3:2 , Неделя - 17,00 - Канада - Иран - 3:2 , 20,40 - България - САЩ - 1:3 . И , разбира се , отпадаме "ДОСТОЙНО" с две победи и една загуба. Нищо ново под слънцето.