Звярът Ел Чапо изнасилвал деца, за да се чувства жив

Наричал жертвите си "своите витамини"
5 фев 2019 22:00, Нели Христова
85
Звярът Ел Чапо изнасилвал деца, за да се чувства жив
Снимка: Reuters

С напредването на процеса срещу Хоакин Гусман, по-известен като наркобоса Ел Чапо, на бял свят излизат още шокиращи и смразяващи кръвта разкрития.

Още по темата
След като неговият бодигард разказа пред съда, как пред очите му мъж е бил погребан жив, а други двама - застреляни и изгорени, този път анонимен свидетел разкрива, че търговецът на наркотици изнасилвал момиченца, които наричал "своите витамини".

Всъщност, медиите успяха да разкрият самоличността на този анонимен свидетел. Името му е Алекс Кифуентес, бивш съдружник на Гусман, който обяви, че мафиотът е платил близо 100 милиона долара подкуп на бившия мексикански президент Енрике Пеня Нието.

По думите му, човек с прозвището "Командир Мария", пращал снимки на непълнолетни момичета, между 12 и 13 годишни, на Ел Чапо. Той си избирал някое от тях и заповядвал то да бъде заведено в някое от именията му по морското крайбрежие.

За всяко едно от тях мафиотът плащал по 5000 долара на своя подчинен. Наричал ги "своите витамини", защото го карали да се чувства жив.

Защитата на Гусман обаче не прие свидетелствата за релевантни, тъй като "нямали нищо общо с неговото обвинение в трафик на наркотици". Но те разкриват много повече от това.

Кифуентес признава, че е бил близък с Ел Чапо от 2007 до 2008 година и двамата заедно изнасилвали момичетата. Той дори помагал на мафиота да дрогира някои от тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
34
 
! Отговори
men преди 5 години
сега освен да се ожени за некоя английска принцеса или да го канонизира папата не знам какво може да стане. а сетих се може с обонго и мъж му майкъл и с клинтънови и бушменови да направят една нова партийка на петофилите и да го изберат за прецедент. американската мечта - от наркотрафикант и дилър човек на народа и голям играч.
41
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха, вземете напишете нещо и за PizzaGate в Щатите.
40
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ги измисляте тези глупости, не зная.Чедите се вече как да си вдигате рейтинка.Защо не писахте за него преди полвин година?
39
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е като нашите от махалата и на него му в бита и традициите, нали нашите така се оправдават като роди някоя на 12 г.
38
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** уважава и мечтае да стане като този от снимката. Затова гласува за Боцко и Цвъцкo. Закони, правила, морал, такива неща не го греят *** и затова страната му е ***.
37
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Респект за батката! Вскеи мъж, трябва да хване пистолета в ръка и да покорява света, наъйи тъй уа?
36
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ее вий сега къф го изкарахте. Когато бе на свобода, беше иситински мъж! Беше като цар! Владееше и завладяваше!
35
2
 
36
 
! Отговори
Мисли логично преди 5 години
А бе хора пдфилите го правят това защото знаят че детето е толкова невинно и душата на детето е чиста не като възрастните. И като правят деянието с тях тези изнасилвачи си мислят че ще се излекуват от коварни болести и че могат да живеят до 120 и ли 30 години. Все едно да кажеш това не е вярно. Еми тогава кое те прави жив? Душата. Тя е невидима но е там и затова ни прави топли защото е енергия. Ако умреш си студен. Няма я енергията.
34
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този чичка е бил брутален, но го е правел явно и хората около него са знаели какво ги чака. Рафинираните дядкавци със скъпите костюми, които реално управляват света ни избиват по много по - елегантен начин - отровен въздух, отровена вода, отровени храни, насаждане на страх, бедност и промиване на мозъците по всякакъв начин. Тълпата от ниско платени роби е докарана до оскотяване в степен да мечтае за лъскави вещи, за да има самочувствие, а главите все по-празни и по-празни...
33
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите мафиоти не му отстъпват по жестокост. Все пак България е докарана до положението да изглежда като една малка Латинска Америка. И ние си имаме наркобалони, олигарси, мутри, каквото се сетите що се касае до престъпления, ИМАМЕ ГО.
32
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да поясня, това не го правят само гангстерите. Богатите масончета също. Те си имат ритуали с детски оргии и смятат, че по този начин, им извличат енергията. После пият кръв и си мислят, че ги подмладява. В Лондонската роял-арк масонска ложа, всеки уикенд изчезват по една дузина деца, към нея са кралското семейство и тайните служби. Във подземията на Ватикана от 500 год. дори има игри с голи деца, пускат ги да бягат по тунелите, а монасите ги гонят и стрелят с лъкове и пушки.
31
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТО, българинът, по принцип си е сбъркан.За него, такива като този от статията са герои. Той се опитва да бъде като тях...да бъде "голямата работа", "големия играч". Това е мечтата на всеки българин - да бъде тарикат, нарушаващ закона, но никой да не може да го пипне, защото е "играч".А, тези, които спазват закона и се опитват да са съвестни, са "***".За това и после гласува за подобни типове като Боко, Цв.Цв...валерисимеоновци, воленовци и т.н.Манталитет...какво да се прави.
30
3
 
35
 
! Отговори
Циник до 63 преди 5 години
Ръб! От селските!
29
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
разликата между този наркобарон и католическите свещеници е,че вторите изнасилват малки момченца.
28
2
 
51
 
! Отговори
До полицията преди 5 години
Излиза така,че бг мафиотчета печелят от този гангстер и дори регистрират домейни на негово име. Бре,бре,бре... Казах му на Тиквата да купи софтуер на IBM. За десет секунди ще разбере,кои са престъпниците в БГ.1. Питайте всеки българин, кой съсед има булдог или питбул. Направете списък и действайте.2. Кой държи топ заведения,барове,дискотеки ( асоциирайте роднини и приятели).3. Хора,които са безработни или не са сменяли работодател 5 год и не получават заплата по банков път.4. Побойници
27
3
 
61
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Чета и немея ... какви паталогично болни мозъци са писали в темата.Фенове на един масов убиец.Гледали са "Брейкън Бед".... и пишат глупости - та пушек се вдига!
26
4
 
46
 
! Отговори
До полицията преди 5 години
Този "и аз изнасилвам" му пожелавам в панделата да му съблека задницата и да го дадат на 16 годишен кон да му прес не з.адн.ика.Английската полиция казва,че пед.офилията е с огромни размери в страната и не могат да се справят. Цели градове вече има с турско малцинство. Райони,където полицията се страхува да влиза.Англия не може да се справи,че нашата полиция ли ще пребори ***.до.филите.Горко на този Свят. ЩОМ ДОЙДЕ АНТИХРИСТ ЩЕ ИМА КУПЧИНИ ОТ ТРУПОВЕ. ИДВА ТОЗИ ДЕН
25
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не особено умни журналисти, готови на всичко, за да привлекат внимание... Защо разкриха името на свидетеля?
24
2
 
57
 
! Отговори
До полицията преди 5 години
Четете ли коментарите? Само малки псевдо мутри останаха в България. Кланят се на някакъв мексикански (ци.гански) педофил.Няма що големи мафиоти сте. Всяка нощ заспивате с мисъл за 16 год. детенце. Истински мъже... Гледам ги през ден. "Мъжете" седят в парка... нито искат да работят, нито искат да учат,глупави като *** и бъдещи престъпници. Вечер заработват,че дори вече са започнали да легализират бизнеса си. Джипове,барове,дискотеки...
23
26
 
46
 
! Отговори
и аз изнасилвам преди 5 години
16 годишни "деца", дето носят 2 номера по-големи *** от майките си, преболедували са 2 трипера и се лупат от 12 годишни