Сърбия надви България в четвъртфинала на Евроволей

Сръбкините взеха и трите гейма
4 сеп 2019 20:05,
5
Сърбия надви България в четвъртфинала на Евроволей
Снимка: Pixabay

Женският национален отбор на България по волейбол допусна загуба в четвъртфиналите на европейското първенство, провеждащо се в Турция. "Лъвиците" отстъпиха на действащият шампион Сърбия с 0:3 гейма (19:25, 18:25, 26:28), съобщава bTV.

Така тимът ни, който влезе в топ 8 на Стария континент за пръв път от 2009 г., ще продължи участието си с мачовете за разпределение на местата от пето до осмо.

Днес "лъвиците" бяха равностойни в първия гейм, както и в края на последния, сръбкините обаче показаха класа. Възпитаничките на Зоран Терзич застанаха на пътя на нашите и в груповата фаза, когато също се наложиха, но с 3:1.

Над всички за България бе капитанката Елица Василева с 18 точки. С най-много в мача завърши сръбкинята Тияна Бошкович, която реализира 22 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой съмнявал ли се е че няма да се случи така? Българите са народ от лузъри. Винаги когато са на крачка от това да направят нещо голямо заедно и се сгромолясват. Отделно от това имаме страхотен комплекс за малоценност от сърбите във всяко едно отношение, не само в спорта.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слаб мач. Сърбия си взеха каквото им трябва, а нашите се учиха. Ще продължи участието си с мачовете за разпределение на местата от пето до осмо, но не е вярно.България отпада и е на 8 място и няма повече мачове.
2
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека има малко радост и за сръбчетата впрочем,че скоро не им се очертава друга
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги са били по-добри от нас на отборните спортове. Тук си пречим едни на други това е национална черта.