Новите камери на iPhone 11 отключвали трипофобия

Трите камери могат да предизвикат паник атаки
12 сеп 2019 14:18,
47
Новите камери на iPhone 11 отключвали трипофобия
Източник: Reuters

Дебютът на iPhone 11 Pro тази седмица остави някои хора във възторг от новата система от 3 камери, но пък други потръпнаха, пише Digital Trends.

iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max идват с камера с 3 обектива, която може да прави широкоъглни и супер широкоъгълни снимки. Обаче нямаше и 2 дни и първият негатив излезе наяве - трипофобията при някои хора започва да се обажда.

Трипофобията се определя като "страх или отвращение от струпването на дупки на едно място". Този страх все още не е признат за официална фобия,  но много учени и психолози потвърждават наличието ѝ.

Най-често срещаните неща, които отключват този страх са пчелнтие пити, струпване на очи по картини, корали, ягоди, пипалата на октоподи, а явно вече и съвсем новият iPhone 11 Pro.

Хората с трипофобия се оплакват от настръхване, некомфортно усещане, че нещо пълзи по кожата им, потене, дори паник атаки.

Ако оставим настрана външния им вид, новите камери на iPhone 11 Pro са съществено подобрение. Те ще имат и функцията Deep Fusion, която прави анализ пиксел по пиксел, за да прецизира снимките до кристално чисти детайли. Ще може да се увеличава фокуса на снимките с 0.5x, 1x, 2x и дори 10x пъти.

Хората, които все пак изпитват този дискомфорт могат да се насочат към iPhone 11, който има само две камери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
Новите камери на iPhone 11 отключвали ТРЪМПофобия .
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-голяма глупост не бях чел от раждането си до този момент.....
42
0
 
1
 
! Отговори
iphone 12 преди 4 години
догодина да добавят термална и ше си го зема
41
0
 
1
 
! Отговори
Простотиите преди 4 години
Смисъл от трите камери щеше да има ако едната е нормална, втората е микроскоп, посволяващ увеличение 600-1200 пъти и третата инфрачервена. Това щеше да истреля апъл в небесата.
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 39Освен в гимназията и масово при хората под 30.Умно ли е? Не, напротив. Но продава. В Нългария не е така, но в чужбина, повечето са платежоспособни след 21-2 годишна възраст. В офиса келешата с 1/3 от заплатите на останалите винаги са със скъпи маркови дрехи и обувки, винаги видя последния модел танлет, телефон и лаптоп. После се кротуват, аз за това време правят по 10-20 000 печалба на компаниите. Какво да с е прави ... хората няма да се променят, поне да се възползваме ;)
39
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и 5 камери да сложат все тая, само най отчаяните комплексари продължат да купуват айфони, вече не е 2006, на никой не му пука за телефона ви.
38
0
 
6
 
! Отговори
Тиквофобия преди 4 години
Високочестотните радио вълни могат да предизвикат втечняване на мармалада и други разстройства, кифлите да го имат предвид.
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Логиката на всички: Иновации, по-ниски цени, подобрения.Apple - Имам 300 000 000 000 долара и съм господар на маркетинга! Мога да правя, каквото си искам!
36
1
 
3
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Не виждам защо се подигравате. Тъпофобията е сериозно заболяване! Като въдя *** човек и ме избва пот, вдигам кръвно и нивото на серотонин рязко ми се понижава. Това са си сериозни симптоми!
35
0
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Страшна тъпотия! А и 0.5x не е увеличение! Това е широкоъгълната камера, даваща повече обхват на изображението!
34
0
 
6
 
! Отговори
Три пъти преди 4 години
Божке...жива да не бях! :)
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати тъпия маркетнинг - може тъпотии да са, но важното е да си в устата на хората. ПС: по темате - тоя път от Епъл са сътворили страшна грозотия. Преди поне дизайна им беше доре.
32
0
 
12
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Само Джони Син няма фобия от много дупки
31
3
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
iPhone стремглаво изостава от Самсунг а от скоро дори китайката Huawei ги догони и задмина не само по продажби но и по качество и функции.Много години бях с iPhone но от 2 години съм със Самсунг S9 и никога не съм бил по доволен .Не бих го сменил още поне още толкова време
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай откога го има. Хем без трипонещото, с грозните дупки.
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Банковата ми сметка има фобия към продукти с нагризани ябълки ...
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
трипофобия - чудесна предпоставка за няой порно сюжет
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Телефоните трябва да имат по-добри камери, защото реално погледнато, това е единстената причина, да си купиш чисто нов телефон. От 2014 насам, всичките са с добра резолюция, всичките са с 4G, ползваме ги за едни и същи 10 апликации. Да, може да има хора игащи Fortnite или PUBG, но честно казно, не си струва инвестицията.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дупкофобията се лекува чрез управление на автомобил по бг пътната мрежа.Наистина лекува ,но и много дават фира при лечението.Както всяко лечение не е 100%
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 19Не знам защо, не ми харесвате коментара. Аз имам iPad 2018 и го позлвам за да си водя записки и да правя разни скици. Глупавото про струва луди пари, има мнго мощен процесор, но освен ако не играеш игри на него, то цялата тази изчислителна мощ е загубена. Все едно, да си вземеш кола от Формула 1, за да ходиш с нея до магазина.