На гръцкия остров Самос: Махнете всички чужденци от тук!

Избухнаха сблъсъци между полицията и мигранти
19 дек 2019 12:49, Елка Василева
49
На гръцкия остров Самос: Махнете всички чужденци от тук!
Снимка: архив, Reuters

Полицията беше принудена да използва сълзотворен газ срещу мигранти на остров Самос, които замерваха органите на реда с камъни. В лагера „Вати“ са настанени 8000 души, като ежедневно пристигат стотици мигранти.

Според местните жители има рязко увеличение на престъпността, предаде БНР. Кметът на острова затвори училищата в близост до лагера и отново предупреди ,че положението е извън контрол. Той каза, че полицията не може да овладее напрежението между самите мигранти.

Само преди дни мигрантите се опитаха да окупират центъра на острова и срещнаха недоволството на местните жители.

Хората, които живеят на Самос заявиха пред медиите, че са готови да блокират пристанището и да спрат прилива на мигранти.

Махнете всички чужденци от тук“, настояват местните жители.

Властите се страхуват да не се достигне до сблъсъци между гърци и мигранти на острова, което може да доведе до същата реакция на другите острови в Егейско море.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
53
 
! Отговори
XX преди 4 години
през Август бяхме за трета поредна година в Самос и останахме шокирани от ситуацията. пълчища *** и араби се мотат доволни из центъра на градчето, вместо да стоят в лагера, местните хора се страхуват, туристите намаляват. толкова жалко, че ще се унищожи туризма в този толкова спокоен и чаровен остров. но властта получава пари от Европа за всеки мигрант и продължава да приема и усвоява...
19
51
 
37
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
В Сирия Путин НИКОГА НЕ Е водил война!!НИКОГА!! Той бомбандирваше, болници, училища, административени сгради.Руското присъствие в Сирия е много по - отдавна, от бомбардировките и те започнаха 2016 началото на октомври, като подарък на Путин за "Красньй октебря"! Точка
18
3
 
25
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Добре, че Бойко го е страх да не падне от власт, и затова не иска да приемаме "бежанци"...
17
39
 
12
 
! Отговори
El Turko преди 4 години
Гърция лека по лека, да освобождава тези острови. През 2023 година изтича Лозанският договор и Турция ще си ги иска.
16
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До рускиняМного по-отдавна са тези мигрантски напливи. Просто се говореше по-малко и границите се охраняваха по-добре. НПО-тата станаха твърде силни, за да си позволят да прокарват политики на трафик на хора за цели държави.
15
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меркел ги покани.Нека си ги храни.
14
1
 
24
 
! Отговори
Weiss преди 4 години
До Sichtpunkt Първопричината, ако търсиш конкретна личност с власт, има нобелова награда за мир :-) А ако наистина вярваш каквото пишеш, ти липсват елементарни знания и умение за логически изводи.
13
28
 
12
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Мога да се бора с цял взвод от алкашами-платени руснЯшки ***!
12
44
 
59
 
! Отговори
рускиня преди 4 години
До Sichtpunkt Мигрантски поток започна 2 години преди руснаци се включили във война в Сирия. И второ - само 10 % от мигранти е сирийци. Да не би Путин прогони от домовете си еритрейци, тунизийци, либийци, афганци? Всички тези страни са попиляни от демократични сили - оглавени от Сащ
11
2
 
47
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
До УточнениеНе само ЕС са в основата на разрушените им страни, в щатите трябва да ги пратят. Ама янките ръчкат, грабят и бягат, пък после друг да им вади кестените. За тях само нефта.Сирия бе една цветуща и светска държава, но имА нещастието да има нефт.
10
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бой бее!Бой и обратно в морето тая напаст!Само целувки за вас! С нищо не се различавате не от мигрантите, а от радикализирамите ислямисти на ИДИЛ!
9
49
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
*** изби и прогони стотици хиляди от Алепо. Колко пъти казва, че ще си тръгне от Сирия, но му е кеф да пие невинна детска сирийска кръв!Сега ги пращате на Меркел, а не казвате коя е първопричината за тяхната миграция.
8
0
 
50
 
! Отговори
съвет преди 4 години
на германия и трябвали работници, всички "мигранти" да се изпращат там, да работят, те са високо квалифицирани, меркел ше ги посрещне с добре дошли!
7
40
 
26
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Благодарим Ви господин Борисов, че ни осигурихте мирен живот без мигранти, за чието нашествие са виновни изцяло *** и Ердоган.Бъдете но жив и здрав и само успехи Ви пожелавам!
6
10
 
24
 
! Отговори
Уточнение преди 4 години
До БългаринаЦи .низацията си я провокираха европейците като им разрушиха държавите, ако си спомняш. Или това удобно го забрави. Ама те не са го забравили.
5
32
 
6
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Гаадни расисти
4
8
 
32
 
! Отговори
Евроатлантик преди 4 години
Защо протестират гърците,трябва да се радват че има мулти-култи евроинтеграция на имигрантите.Тия имигранти до един са инжинери,ядрени физици и зъболекари.
3
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инженерната мисъл на мигрантите ще е ценна за Европа.
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ги закарат на Меркел, тя търси работна ръка.
1
3
 
50
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Докато няма застреляни мигранти на границата, ци низа цията на континента ще продължава