Ангел Кунчев бил заплашван с "гнусни есемеси" с ругатни

Не бил моментът да се объркват хората с дебати за коронавируса
54
Ангел Кунчев бил заплашван с "гнусни есемеси" с ругатни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев призна, че е бил заплашван с „гнусни есемеси“, в които е имало ругатни.

"Няма какво да говоря и генерал Мутафчийски е получавал такива“, призна той пред bTV.

Още по темата

Кунчев отговори уклончиво на искането за дебат на тема „Коронавирус“ с участието на Националния оперативен щаб, отправено от някои от основните критици на структурата чрез отворено писмо, изпратено и до медиите.

"Засега предпочитам да не влизам в подробности, няма какво да дебатирам с тези хора, в момента да водим научни дискусии - не е моментът, ще объркаме хората. Не бягам от такава дискусия, но няма аз да им осигурявам присъствие в медиите, защото видях, че една от основните им тези е, че сме имали достъп до всички медии, а пък те – не. Не съм PR на никого", обясни Кунчев.

Доц. Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров, д-р Стоян Алексов, д-р Владимир Николов и бившият евродепутат д-р Антония Първанова през последните месеци категорично се противопоставят на мерките, вземани от държавата срещу коронавируса и сега искат да докажат правотата си на диспут в БТА на 17 юни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
тритяхту пътя преди 3 години
човека наистина е добронамерен ,но оважаеми :органи, моргани,власти ,масти ,пасти, ХОРАТА КОИТО ВИ ПРОИЗВЕЖДАТ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА РАЗФАСОВАНИ ЗА ЕДНА СЕКУНДА ,ПУСКАЙТЕ ВСИЧКО ДА БАЧКА ,БАБИТЕ ДА НЕ ИЗЛИЗАТ,И ТЕЗИ КОИТО СА ОБЕЗГЛАВЕНИ ДА НЕ ГИ ПИШЕТЕ ,ЧЕ СА ПОЧИНАЛИ ОТ ВИРУСЯ.
39
0
 
2
 
! Отговори
Майтапчийски с Ифата преди 3 години
ИДЕМ ДА ВИ ТОВАРИМ !
38
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
магазин лидл в люлин 2 възрастен мъж щеше да ни набие защото му казахме да сисложи маската изпадна в нещо като нервна криза ако не бяхме повече хора щешеда ни почне подред народът е изтрещял тотално гелът за ръце бил спирт и му селющела кожата
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой още вярват, че Земята си върти около България И само в България няма и не може да има вирус. А ако случайно има,той не е като другаде, а един нищо и никакъв. Центърът на Вселената сме
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Да,да,ама неМного е лесно пред компа да се изкарваж голям герой и много знаещ и можещ
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Прочети, поинтересувай се как беше и как е другаде също. Навсякъде имаше противоречиви мнения.Никой не е сигурен на 100% за този вирус Нещата се променят в движение Видяхте и СЗО си смени 10 пъти мнението. Не мислете, че вие или някой друг знае повече
34
2
 
0
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До тези дето са ми кликали червено: интервюто на Мутафчийски за Дойче веле е в НЕТ-а!Търсете, намерете, четете! Коментарите оставям на вас!
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите стават огрубели и цинични от всекидневното срещане с болестите и екскрементите на човечеството.Лекарите си говорят с цинизми за пациентите, имат вътрешен жаргон от псувни и мръсни думи, за да отпускат напрежението.
32
3
 
2
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Главният ибрик на ГЕРБ!!!
31
3
 
11
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
От кога обидите и псувните се считат за заплахи?!?!? Направо паднах от стола от смях!!!!
30
2
 
12
 
! Отговори
село майка преди 3 години
ГОРКИТЕ, НЯКОЙ ДЕН КЕ ВИ НАПРАВЯТ СВЕТЦИ!!! ЗАПЛАШВАЛИГО ,,,ПИЧ СТИГА С ТЕЗ ПАРЦАЛИ..СЕГА НАЛИ НОСИМ МАСКИ...ОТИ ИМА ЗАРАЗЕНИ...БОЧЕ И КОМПАНИЯ ПРАВЕТЕ СЕ НА ДИКТАТОРИ СЕГА ВИ Е ПАДНАЛО...СПАСИТЕЛИТЕ ....НЯМАТЕ СИЛАТА ДА СПАСИТЕ НИКОЙ ОТ НИЩО.....
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Или сте задръстени по рождение. Щом не се справяте с информацията, а някой трябва да ви я предъвче, защо изобщо я четете? Ще ви заболят т.ъпите главици, а и по сложно може да стане. Не четете нищо, по-добре ще сте.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББД*иване, за твое сведение, с разрешение на съда ще те слушат, когато пожелаят. И това е така не само тук а по целият свят. Мобилните оператори у нас са задължени от законан да осигурят достъп до трафика и съоръженията си при заповед от съда, при това за тяхна сметка сметка, да знаеш. Пълна анонимност в свързочните мрежи и интернет няма, никога не е имало и няма да има.
27
1
 
4
 
! Отговори
Аз съм номер едно преди 3 години
Знае ли се вече кой е пращал тия есемеси пак ли някой Пловдивски ***?
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Ти не си добре к.р.етен. Май м.анафите вече са ти правили чаламбъ, а, та знаеш подробности.
25
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще излезнат след някой месец новите смс-и "ало трябват ни днес 50 болни, намери ми" , "ок по 1500лв. ги пазарихме за хоспитализиран 3000".
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ау горките! Дърти мъже само се бият у гърдите и цитират титли, а са толкова накърнени от смс-чета като ученички. Стана ми жал за тях....не всъщност - бъзикам се.
23
5
 
3
 
! Отговори
Да,да,ама не преди 3 години
До 2Дойче веле преди време публикува интервю с Мутафчийски. Смъртни заплахи по СМС и Емайл получавал!
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДокторе. Как от 6 преди 2 дни стана 83,какви са тия лъжи,сага много туристи отлагат полети ,усилено се говори в нета че се заплаща по 2000 лв .____ На ДьПьСь електората пич нищо не се плаща, това е, там нещата се уреждат на централно ниво, ББ казва на Пеевски и Доган че мо трябва мат'рял за ковид паника, те естественно правят нужното да подкрепят своя коалиционен партньор, невиждаш ли всички нови огнища са се в райони на ДьПьСь
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 15Или сме малoyмни, или ни мислят за малoyмни, или искат да ни изкарат малoyмни.Изключвам възможността самите доктори да са малoyмни.Но вече и в това не съм сигурен. Защото как иначе да си обясним "бисерите" които ръси Тодор Кантарджиев например? Беше казал, че ако попадне на кожата вирусът нямало да ни зарази, защото "умирал" за няколко минути?!Тоест, как може нещо да умре, след като никога не е било живо?!Бактериите са живи, вирусите не!