Ник Картър: Вирусът засилва риска от Трета световна война!

Може ли регионалните конфликти да се разраснат?
Обновена: 8 ное 2020 19:59 | 8 ное 2020 19:37, Веселина Йорданова
60
Ник Картър: Вирусът засилва риска от Трета световна война!
Снимка: БГНЕС

Началникът на генералния щаб на британската армия генерал Ник Картър заяви, че икономическият срив по време на пандемията от коронавирус засилва риска от Трета световна война.

В интервю за "Скай нюз" по повод отбелязвания днес Ден на възпоменанието на жертвите от войните, генерал Ник Картър заяви, че Великобритания и останалият свят трябва да се поучат от историята и предишните погрешни стъпки, довели до световните войни през XX век, като се има предвид сегашната голяма несигурност около Covid-19.

Картър отбеляза, че има загриженост, че увеличаването на регионалните конфликти може да прерасне в пълномащабна война, подобно на това, което се случи преди двете световни войни миналия век, когато се сформираха съюзи между отделните страни, довели до години на кръвопролития, предаде БНР.

На конкретен въпрос дали смята, че има реална заплаха за Трета световна война, генералът отговори: "Казвам, че съществува риск и ние трябва да осъзнаваме тези рискове".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Въй Въй Въй преди 3 години
Ами то вируса ако се засилва значи мутира. Ако мутира значи ще премине през цялото население на планетата или при смъртност 2.3% приблизително ще има към 300 милиона смъртни случая. Ако има война ще скочат до 1 милиард без проблем само от вируса. ;)
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВанинаПисах ти, но са ме изтрили! Не са прави! Само ти съобщавам, че още нямаме роти с полеви про-сти-тутки! Иначе не се съмнявам в ентусиазма ти! Даже да попаднеш в плен, пак ще си на кяр!
43
0
 
0
 
! Отговори
Бонобо преди 3 години
До Анонимен 43Щастливо човече, детенце мило с поглед невинен! Beati credentes! Блажени са верующите и тяхно е царството небесно! Вярвай на DARPA, MARPA! Американците могат всичко! Само вече не могат да изплашат никого с томахавките, след този побой, който им нанесоха руските средства за РЕБ! Смях и позор! Ами "Доналд Кук"? Един старичък невъоръжен самолет със старичката вече "Хибини" подлуди морячетата, те оцапаха палубата и > от 30 подадоха заявления за напускане!
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То тоя Remembrance Day e na 11, ноември, не 8, бая са избързали.
41
0
 
3
 
! Отговори
from Boston,USA преди 3 години
do 51аре у лево бе, "разбирач" !
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато Господ е давал акъл Ник Картър е бил на маневри.
39
2
 
0
 
! Отговори
Бостън кра ми преди 3 години
Я се стегнете... бостън мостън... поредната пирамида смучеща парички.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 48Нещастни човече, жал ми е за тебе, честно!Ти явно не си видял творенията на фирмо като "Boston Dynamics"!Като деца на Сатаната, механични чудовища родени за бой натъпкани с електроника устойчива на йонизираща радиация, абе нещо за което дори не можеш и да сънуваш, но е факт!!! А програмата "DARPA" разкрива само върха на айсберга: Машина улавяща мозъчни вълни ти чете мислите! Дори обратното: Може да ти прожектира видения в мозъка (да "виждаш" как те нападат танкове). Nice, eh?
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До касапинБива***, ама чак такива! Зле ще свършиш!
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До реалистСамо гледай от някоя Армата да не изскочи някой с голяма бяла *** и те докопа!Може да ти е мъчно, но антропометричните данни са категорични - това племе е много по-надарено от едни техни подлички братовчеди...Нито една западна страна не може да направи нещо като Т-14 през следващите 8-10 години. Освен това Т-14 ще е и първият танк-дрон! Напреднали са доста.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45Русия има не 2, а 6 ваксини, а в напреднала фаза са още 11. Руснаците имат високоразвита вирусология, мощна школа! Ако някой го е яд, да с цуне отзад!Противошапната ваксина е за теб, хайванче мучащо!
34
1
 
2
 
! Отговори
От Карабах преди 3 години
Така е. Ние дадохме тон за песен.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 35 - обикновено световните икономически промени водят до война - поне така е било досега...
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката на Якоб Ротшилд е казала следния цитат:Ако синовете ми не искат да има войни... войни няма да има.
31
3
 
11
 
! Отговори
Ванина преди 3 години
България е най-подготвена - купихме изтребители от САЩ, а скоро ще имаме кораби.Ако оцелеем след пандемията, ще се включим като доброволци.
30
0
 
30
 
! Отговори
Редник преди 3 години
От началник в армията освен да говори за войни, друго не може да се очаква от него, защото не разбира от нищо друго. Идиотско изказване. Световни икономически промени ще настъпят, а не трета световна война.
29
6
 
16
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
До Анонимен #24Това, че Русия има вече не 1, а 2 ваксини не означава, че те са създали вируса, означава само едно, че имат работеща и практически насочена наука и научни институти, които не са съсипвани умишлено и методично вече 30 години. Това в България никой не може да го проумее. И има още много глупости да се изпишат от хора, които не могат да преглътнат факта, че Русия изпревари ФАЩ, Бил Гейтс и др. не можа да стане, каквото бяха намислили!!!
28
0
 
3
 
! Отговори
а познайте преди 3 години
познайте кой ще е,щастливеца,от тая война
27
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китайската хегемония ще предизвика ТСВ.
26
2
 
11
 
! Отговори
Маниту и Винету преди 3 години
май май,натам се е отправил света към Апокалипсис сега