Арестуваха бабата на мъртвото дете от "Факултета"

Обвиняемата е задържана за 72 часа
16
Арестуваха бабата на мъртвото дете от "Факултета"
Снимка: БГНЕС

14-годишно момиче с церебрална парализа бе намерено мъртво в столичния квартал "Факултета". Това е станало снощи след подаден сигнал, че детето е в безпомощно състояние.

Бабата на починалото дете е привлечена като обвиняема за смъртта му, съобщиха от прокуратурата.

На този ранен етап от разследването, обвинението е за това, че умишлено е умъртвила детето, с което е живяла в едно домакинство. То се е намирало в безпомощно състояние вследствие на заболяване.

Още по темата
Обвиняемата е задържана за срок от 72 часа.

Софийска градска прокуратура осъществява ръководство и надзор по образувано от СДВР досъдебно производство за настъпила смърт на 13-годишното момиче.

До момента в хода на разследването са извършени първоначални и неотложни процесуално-следствени действия.


16
Още по темата: Факултетаубито момиче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 5А тези, които не са с увреждания, как ги гледат, бе, гений? Правят ги проститутки, джебчии, кредци, убийци, изнасилвачи от малки! Истината е много по-грозна, ама не я виждат. Истината е, че понеже детето с церебрална парализа не е полезно в мръсните им начинания, те не го обичат. Рядко представители на този етнос развиват привързаност, ако няма кеш. Децата се трудят от малки във всички криминални направления.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това са тези, които искат всичко без пари, защото не могат да си гледат собствените деца, че даже и ги убиват, когато не могат да плячкосват, изнасилвати убиват!
6
0
 
18
 
! Отговори
???? преди 1 месец
бабата пълнолетна ли е ?
5
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубаво си чешете езиците тук, ама идете да погледате човек в безпомощно състояние ЕДИН ДЕН и после приказвайте. Достатъчно тежко е дори за хора с възможности, а тези, които нямат дори за насъщния и им тръшкат врати в лицето всякакви медицински светила, какво да правят? Отървала го е от мъките и ше живее с това докато и тя не приключи, съдниците да си цъкат с език, повече не могат
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хм ... някой доносник в мпмента гледа бързо да си събира багажа .... такива рабпти йчхората отвънка не ги засягат!!!
3
2
 
14
 
! Отговори
Питам преди 1 месец
Не че нещо , но детето на 13 години ли е , или на 14 ?
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Относно детето - Бог да го прости горкото.Относно бабата, нищо чудно да е на не повече от 35-36 г. Може за пореден път да й е излязъл късметът и детето да й е пречило да стане пак младоженка. Ако е било оставено само на нейните грижи и родителите не са искали да поемат отговорност, а само са прибирали помощите, полагаеми се за дете-инвалид, нищо чудно бабата да се е разбунтувала и е да решила проблема първосигнално.Жалко за невинната, измъчена душица.
1
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бабата пълнолетна ли е?