Пускат Кристиан Николов под "домашен арест"

Очаква се решението да се потвърди и от Апелативен съд
1 сеп 2021 15:23, Петя Славова
181
Пускат Кристиан Николов под "домашен арест"
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, който с автомобила си уби журналиста Милен Цветков, бе пуснат под домашен арест от Софийския градси съд.

Решението не е окончателно и подлежи на обжалване, предава БНТ. За да излезе Николов от ареста с електронна гривна, решението трябва да се потвърди и от Апелативен съд.

Още по темата
Адвокатите на младежа заявиха, че той работил в затвора, показал усърдие и отговорно отношение, поради което бил награден с писмена похвала. Посещавал и курсове по компютърна грамотност.

До този момент се изясни, че в деня на тежката катастрофа на връх Великден миналата година, Кристиян е шофирал автомобила с три вида наркотични вещества.

Защитниците на младежа изтъкнаха, че няма опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление и поискаха по-лека мярка.

Кристият от своя страна заяви, че напълно осъзнава причинената трагедия и поднесе съболезнования на близките. Той поиска да бъде пуснат под домашен арест. На днешното заседание трябваше да бъде представена ключова експертиза, но вещите лица не се явиха.

До този момент Кристиан Николов бе в ареста с мярката "задържане под стража"

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
12
 
16
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 години
Ако ГЕРБ бяха още на власт наркоманчето,Очите,Миню,Банев и Ветко още шяха да са на топло у кауша.
79
0
 
22
 
! Отговори
Хах преди 2 години
След 5-10 години да не го избираме я за депутат я за премиер направо? На СлаФи чалгата, Буци, БКП и Доганката евродържавата... Колко ще ги търпиме още?
78
1
 
20
 
! Отговори
до you преди 2 години
"""""""Смърт за адвокатите ,които го защитават.""""" ---- Не са виновни адвокатите на ке.ле.ша, на тях това им е работата. Виж, следствието и най-вече прокуратурата, и съдът са друга работа..., Накрая съдът може да го обяви и "невинен"!!!! Вече нищо не може да ме удиви в тази държава
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пост 95 не беше срещу 93,а срещу един,който обвиняваше президента.
76
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 102 майката на този убиец е отсредите и приближените до БСП. Или, традиционно и платежно е всичко да се прехвърля на Герб и Борисов????
75
0
 
17
 
! Отговори
doko преди 2 години
Ще го въртят година, две и ще го пуснат условно.
74
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убийците като този кристиян с майка олигарх от БСП, измамниците нарушаващи Конституцията като петков и радев, крадците като василев и спецов, извергите с имоти за милиони като рашков и т.н. наистина не влизат в затвора. Тарифата на "не корумпираните" съдии се знае, знаят се и имената им, знае се кой ги ръководи, знаят се НПД-тат, които им нареждат и ОПГ-тат към тях. Уви в затвора обичайно влизат само хора без достатъчно пари и такива, които нямат протекции от ДС, МВР, Съд, Прокуратура и партии.
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Домашен арест на наркоманчето с "похвална грамота" след година в затвора, след като уби М. Цветков и остави жена му вдовива, а децата му сираци?! Мдааа..., ся като се прибере, че като му друсне един як купон със всичките му "мурафети"... Абе, закона за бедните ко.кошкари е мащеха, а за богатите "мама и тати".
72
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уважаеми съдии,ако утре вие или вашето дете станете жертва на подобни типове,колко пари ще ви върнат от оня свят?
71
5
 
21
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 години
Бойко прибра по затворите много бандити,а сега служебните ги пускат един по един.Миню.Банев,Митьо,този наркоман всички дадоха парата и чао затвор.Е това е "промяната"
70
1
 
22
 
! Отговори
ЕРА преди 2 години
100 хил евра е дала мама и момчето е навън. Този наркоман трябваше да послужи за назидание. Уви в тази "държава" няма правосъдие.
69
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво още не е ясно на съда,за да протакат толкова делото?Кога най-после ще изхвърлим гнилите ябълки от българския съд и прокуратура???И после не се чудете защо хората искат промяна.Този досега трябваше да го осъдят по бързата процедура на доживотен затвор,без право на замяна!!!
68
0
 
27
 
! Отговори
ужасен преди 2 години
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, няма такова беззаконие, и то за личност която цяла България познава...какво остава за обикновенния гражданин ПОТРЕСЕНА СЪМ
67
2
 
14
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 години
Съда е пълен с гнили ябълки като онази Ченалова.И един гнил банан Лозан Панов.Що да не го пуснат този наркоман?
66
7
 
2
 
! Отговори
До 93 преди 2 години
Ти май не си добре с главата.Пии си хапчетата,бе човек.
65
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте им да учат каменоделство в затвора. И да се изпитат какво са научили. Той сърфирал в интернет и цъкал на смартфона, а адвокатите му пишат "учил компютри".................Адвокатски измислици и лъжи.......
64
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както са го пуснали,да не го изпуснат.
63
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
след година на свобода
62
1
 
41
 
! Отговори
you преди 2 години
Поредния *** когото пускат и минава между капките.Смърт за адвокатите ,които го защитават.Той е дрогиран убиец на какво основание някой го защитава.От какво и за какво.Има доказателства ,че извършва престъпление .Скапана корумпирана държава.
61
0
 
34
 
! Отговори
мак преди 2 години
Надрусаното свинче можеше да убие повече хора, ако пред Милен имаше други коли или хора на пешеходна пътека. Как се казва тоя милозлив индивид, а не човек, щом се церемони с убиеца. Оня ще си живее живота, а може и да духне някъде. Такова лесно дело, а нарочно го влачат, още колко експертизи ще искат. Г.н.усна корумпирана несправедлива система, да пуснеш убиеца у дома.