Anonymous заплашиха, че ще прехвърлят руските пари на Украйна

Планирана е голяма кибератака към инфраструктурата на Руската федерация
2 мар 2022 14:08, Нели Христова
172
Anonymous заплашиха, че ще прехвърлят руските пари на Украйна
Снимка: БГНЕС

Хакерската група „Анонимните” (Anonymous) заплаши за невиждана до момента хакерска атака по Русия заради войната в Украйна. Хакерите обявиха, че вече успешно са извършили хакерски атаки срещу Русия, но предстоят още. Те споделят плановете си в Туитър.

"Здравейте, граждани на Руската федерация. Това съобщение е от "Анонимните". Ние следим ситуацията в Украйна от доста време и наблюдаваме как руски войници убиват цивилни граждани. Ние ще действаме решително и безпощадно към гражданите на Русия, защото вие не искате да смените властта, не ходите на протести и не защитавате своите права, което значи, че сте на страната на кървавата власт на Путин. Затова сме подготвили специална операция за вас", посочиха от Anonymous.

"Вашето правителство се готви да използва парите ви за унищожение на други държави, а ние това няма да го допуснем! Граждани на Русия, на трети март 2022 г. всички ваши пари ще бъдат изтеглени от руските банки и ще бъдат преведени в полза на Въоръжените сили на Украйна. Планирана е голяма кибератака към инфраструктурата на Руската федерация. Нашите действия вече да нанесли големи щети по Русия, но очаквайте най-голямата кибератака в историята на света! Имате три дни да изтеглите пари от банковите ви сметки, в противен случай ще останете без пари. Ние не сме бандити като президента Путин. Не ние сме започнали тази война, ние просто искаме да възстановим справедливост в света. Ние сме "Анонимните". Ние сме легион. Чакайте ни", са съобщенията на хакерската група.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
21
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
моля затворете този форум! Тук са само платени руски *** подкрепящи техния фюрер! Да, за съжаление няма дърважа в света в момента (освен северна корея) да напомят на Нацистка Германия от 1939 колкото Русия. Много тъжно. Тъжно е, че руснаците не го осъзнават. Както и Германците тогава! Спрете Путин! Спрете този форум с лудите платени ***!
80
8
 
12
 
! Отговори
BGN преди 2 години
Тъй де, банките само чакат някой да им изтегли парите, П.Д тва не са ли иначе кибер престъпници, подлежащи на затвор!!!Сега станаха борци за свобода ?????
79
14
 
11
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Пак ние програмистите ще ви спасяваме от войната. Сега целувайге ръка и престанете да ни завиждате!
78
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ...86Нищо не пречи и тези хакери да са Руски , не са малко противниците на властта.
77
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Действайте смело, че вече 99.5% от населението на Русия има спестявания, колкото да си налее един резервоар бензин.
76
9
 
9
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
Тези дни някакъв 14-годишен от Кабардино-Балкария беше писал че Кадиров че бил шейтан и още не знам какво. Само след по-малко от 24 часа цялата му рода се беше събрала да се извинява, а баща му каза че ще се заеме с възпитанието му. вероятно със сериозен бой. И тия вероятно ще ги възпитават.
75
2
 
24
 
! Отговори
... преди 2 години
Нали всички хакери бяха руски?
74
18
 
17
 
! Отговори
... преди 2 години
И после един по един ще ги избият тия клавиатюрни юнапета. Ще копат камъни някаде в Сибир
73
11
 
23
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
значи анонимните са група третокласници според съчиненията им
72
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала пичое, давайте. Имате разрешение.
71
1
 
14
 
! Отговори
Ей така! преди 2 години
До: КАК така???Ми, оказва се, че Украйна (наред с Индия) има най-много IT-специалисти на глава от населението. А да не подценяваме и Израел де. Когато си говорите по Скайп, да знаете че всяка една секунда ви слуша агент на МОСАД!Скайп също е гордост на евреите.А и Зеленски е евреин. И премиерът на Украйна също...
70
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски и Сащ от войната направиха нов Холивруд .Зеливруд
69
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ние сме легион. Чакайте ни" Владимир Владимирович, чухте ли? Разбрахте ли?
68
1
 
19
 
! Отговори
българия преди 2 години
и ние подкрепяме Украйна трябва да прехвърлите малко и по нашите сметки, ние сме лоялен партньор, трябва да се подкрепяме взаймно... така че нашите сметки чакат да потекат реки от пари...
67
5
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa..{•_•} преди 2 години
Блъфират, и доста руснаци ще се фанат на въдицата. Хаос некъф се очертава, пред руските банки
66
8
 
18
 
! Отговори
Това преди 2 години
Ако успеят, Лили Путин или ще си тегли куршума, или ще му го теглят !
65
2
 
9
 
! Отговори
Байдън преди 2 години
Поздравявам Шон Конъри от Анонимус, за победата над Унгарската пропагандна програма - детски хор Звънче! Очаквам от диктатора Елцин незабавно да изтегли всички Разградски хакери от мета вселената на република Сръбска!
64
5
 
24
 
! Отговори
Teo преди 2 години
Парите на Русия са блокирани, не иззети. Ако тези направят атака и прехвърлят, да речем, 100 млрд. долара, проблемът не е на Русия, а на банката, и Украйна ще бъдат принудени да ги върнат, а евреите ще разкрият анонимните(отдавна вече се знаят, де). Не става така!
63
0
 
10
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Хора, нищо ли не научихте от пандемията? Нямате ли дежавю? Всичко ми напомня 2020 и къртенето на пейки в парковете. Прочетете какво е учение кибер-полигон и ще разберете какво ни готвят. Войната е параван.
62
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси, тия ква дрога вземат, щото такива халюцинации ще да е нещо ново.