Anonymous заплашиха, че ще прехвърлят руските пари на Украйна

Планирана е голяма кибератака към инфраструктурата на Руската федерация
2 мар 2022 14:08, Нели Христова
172
Anonymous заплашиха, че ще прехвърлят руските пари на Украйна
Снимка: БГНЕС

Хакерската група „Анонимните” (Anonymous) заплаши за невиждана до момента хакерска атака по Русия заради войната в Украйна. Хакерите обявиха, че вече успешно са извършили хакерски атаки срещу Русия, но предстоят още. Те споделят плановете си в Туитър.

"Здравейте, граждани на Руската федерация. Това съобщение е от "Анонимните". Ние следим ситуацията в Украйна от доста време и наблюдаваме как руски войници убиват цивилни граждани. Ние ще действаме решително и безпощадно към гражданите на Русия, защото вие не искате да смените властта, не ходите на протести и не защитавате своите права, което значи, че сте на страната на кървавата власт на Путин. Затова сме подготвили специална операция за вас", посочиха от Anonymous.

"Вашето правителство се готви да използва парите ви за унищожение на други държави, а ние това няма да го допуснем! Граждани на Русия, на трети март 2022 г. всички ваши пари ще бъдат изтеглени от руските банки и ще бъдат преведени в полза на Въоръжените сили на Украйна. Планирана е голяма кибератака към инфраструктурата на Руската федерация. Нашите действия вече да нанесли големи щети по Русия, но очаквайте най-голямата кибератака в историята на света! Имате три дни да изтеглите пари от банковите ви сметки, в противен случай ще останете без пари. Ние не сме бандити като президента Путин. Не ние сме започнали тази война, ние просто искаме да възстановим справедливост в света. Ние сме "Анонимните". Ние сме легион. Чакайте ни", са съобщенията на хакерската група.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
15
 
17
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ЦЕЛТА Е МАСОВА ПСИХОЗА. Изходът ще е неочакван за сащ. Много неочакван.
100
15
 
14
 
! Отговори
До 104 преди 2 години
Според теб Американският фалшив строй е добро?!?!?
99
17
 
18
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Анонимните първо да почетат малко история, че явно не им е останало време от многото киберобразоване. Сивото вещество, сивото, не компютъра!!!
98
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
имате още един ден
97
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера руснаците им сринаха смешния сайт. Просят си следващо пляскане по дтата
96
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече не са анонимни. Личи си че са Българи. Не на празно са избрали 3ти март.
95
3
 
25
 
! Отговори
Ко речи ? преди 2 години
Не е изключено на 3-ти март и да има няколко нещастни опити за атаки на руски банки. Всъщност целта на това съобщение е да психяса хората да се юрнат да си теглят парите, а това е действие, което фалира банки. И някои банки наистина вече са пред фалит.
94
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълна манипулация и обработване на общественото мнение.
93
1
 
4
 
! Отговори
Кико преди 2 години
За по сигурно, на мен ги прехвърлете и аз ще им дам ЧЕК- безсрочен!
92
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз също споделям мнението че основната вина за днешната агресивност на Русия носят руснаците, заради тяхното робско подчинение на всякакви диктатори и заради тяхната пълна неспосбност да раберат кое е зло и кое е добро. Такъв народ койта позволява на сyльо и пyльо да го яха постоянно, няма право да съществува.
91
23
 
21
 
! Отговори
Сега е времето! преди 2 години
Време е всички хакери по света - и бели, и черни, да обединят усилията си, и да превърнат Рашка Говняшка, в дигитална пустиня! Покажете им какво е страдание - сега!
90
21
 
24
 
! Отговори
Иванчев преди 2 години
След години като се разбере,че америка е агресора ще има да им се смея и да питам ми ся ко ша правим ще връщате ли на обратно парите
89
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато Киев е бил град, Москва не е съществувала на картата
88
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците са глупави и утре ще почнат да си пазят банките, а те ще ударят смъртоносно по инфрастуктурата, транспорт, ядрени централи и стратегически обекти.
87
1
 
4
 
! Отговори
Алеле, страх! преди 2 години
До: номер 97 "Да не говорим че не сте виждали автомат на живо." ЛЕЛЕ! Бе ти де си сигурен тъй??? Като са анонимни, отде знаеш, че не са фащали автомат?Може и гаубица да са използвали, и танк, а може и пилоти на изтребители да са някои, а в останалото време - хакери! Отде си толкуз сигурен?Извинявай предварително че не съм си написал име, затова съм "анонимен", но нямам нищо общо с "анонимните", ХА-ХА-ХА!
86
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все по явен в стремежа на Запада сам да срине паричната система в Света. Което е меко казано: странно
85
14
 
18
 
! Отговори
До Анонимните преди 2 години
Щом сте толкова отворени нахлупвайте по една каска (гледайте да не е на обратно ) и заминавайте на Източния фронт да се биете с Русия. Само че, Тая работа не е като оная ! С тия меки китки дори и клавиатурата ви е тежка. Да не говорим че не сте виждали автомат на живо. И там на фронтовата линия като засвистят куршумите покрай изнежените ви пуберски лица,да знаете че нямате седем живота като във Кънтър Страйк и щом се окажете обградени от частите Алфа.Не може да рестартирате лаптопа. Това е краят
84
12
 
20
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
А на 4-ти март ще изтеглят всиякия газ от Русия и ще го дадат на украина :) Ама че смешници :)
83
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойкот на всичко руско.Лукойл, Берьозка и каквото се сетите..
82
8
 
22
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Те па едни пари... Копейки... Костя внимавай да не ти изгори надника! Хаха