Наришкин: Западът иска да унищожи Русия

"Най-отвратителното е, че това се прави под фалшиви лозунги"
297
Наришкин: Западът иска да унищожи Русия
Снимка: БГНЕС

САЩ и западните им съюзници искат да унищожат Русия, смята ръководителят на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин.

"Маските паднаха. Западът не просто иска да обкръжи Русия с нова желязна завеса", заяви той. "Става дума за опити за унищожаване на нашата държава, за нейната "отмяна", както се казва в наши дни в "толерантната" либерално-фашистка среда", каза той.

"Най-отвратителното е, че това се прави под фалшиви лозунги за необходимостта да се защити суверенитетът на Украйна и европейската сигурност". Той добави, че целта на Вашингтон е да предотврати появата на друг властови център.

Наришкин повтори настояването на Москва за неутрален статут на Украйна. "Това е минималната териториална бариера, от която се нуждае нашата страна, за да отблъсне атаки от Запада", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Запада ще натика Русия в ръцете на Китай, после ще се обедини с Индия и ще стане част от кастовата им система. Даже за евреите с техния бог има място в индуизма. А Америка ще стане обединител на латиноси, черни, китайци и идийци и по стар навик ще набутат всички изоставащи от модата, в трета глуха с нова гражданска война.
217
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро всичко ще излезе и безмозъчните *** и русофоби ще се крият в миши дупки.
216
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в Украйна унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години. Да, абсолютно. Бомбардиране с ГРАД. Хората в Донбас бяха мишена на собственото си правителство, на властите в Киев. Имам всички доказателства. Мога да ги осигуря, когато се върна във Франция. Всичко съм заснела, неопровержимо е. Завчера бях в едно училище. Двама учители бяха разкъсани наполовина. Видях и много деца с откъснати от бомбите крайници. Това е нечовешко.
215
2
 
1
 
! Отговори
До Alah преди 2 години
А в Русия ?
214
3
 
6
 
! Отговори
До Alah преди 2 години
А в Русия вече можеш да получиш до 15 години затвор, само ако споменеш думите "инвазия" и "война" в коментарите за ставащото в Украйна ! За това ще кажеш ли нещо ?!
213
4
 
4
 
! Отговори
СПАСИТЕЛИ ЛИ? преди 2 години
ВСИЧКИ В КРЕМЪЛ СА ИЗТРЕЩЕЛИ- ТЕ ДАЖЕ ЗАБРАВИХА, ЧЕ ТРЪГНАХА ДА СПАСЯВАТ РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА, ДНЕС ВЕЧЕ СА ЗАЯВИЛИ ЧЕ ТРЪГВАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКИ КОИТО СА АНТИРУСИЯ.
212
3
 
4
 
! Отговори
ДО Сандо преди 2 години
И....,няма американска операционна система с работещ под нея интернет,няма Ай Би ЕМ и Ейпъл и доста други ,американски ,,измишльотини"!?!?Връщаме се на сметалото и пощенските гълъби! Ако човечеството беше с твоя мозък и мислене,още щяхме да дращим с въглен по стените на пещерите !
211
10
 
14
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Много ме кефи цинизма и лицемеривето на западните "развити" общества. Когато Великобритания, Франция и САЩ нахлуваха в Ирак, Афганистан, Либия, Югославия и извършваха наземни и въздушни операции под предтекст за защита на ч. права и демокрация, да не би да нямаше жертви на цивилни? да не би да не беше военно положение, но никой тогава не ги осъди...напротив. Бежанците тогава се гонеха и даже ЕС плаща на Турция да не ги пуска. кой решава чий живот е по ценен. Цинично е, грозно е...гнус ме е
210
9
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
някоя сутрин ще се събудим и САЩ няма да ги има просто ... и всичко ще кротне
209
10
 
11
 
! Отговори
Скитник 13 преди 2 години
Не. Русия се самоунищожава в момента сама, а някой казваше че каквото сам си направиш-цяло село да се събере не може го направи.
208
12
 
9
 
! Отговори
Джо преди 2 години
След тази поредна руска престъпна изява, трябва да ги унищожат. Крадливи, убийци и некадърни, няма как да им имаме доверие. Рассията ке падне!
207
8
 
8
 
! Отговори
ЛоШо преди 2 години
Нацистите лъжат манипулират населението на Германия, че Полша струпва армия срещу Германия и тръгват на война, за да спасят Германия от враждебните поляци. Поне имат топки да кажат ВОЙНА, а не спациална операция хахах Путин го чака Хага или куршум в главата
206
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ са започнали 21 войни от 1991-ва до сега. Русия изостава само с 13 за същия период. Затова пък Русия води по отцепени и откраднати земи от други нации с 8 към 0. Но това за Българския русофил винаги е оправдано. Когато Американец убие Сириец русофила крещи фашизъм. Когато Руснак убие Грузинец русофила вика ах тоя долен 3 годишен Грузинец сигурно лично е искал да бомбандира Кремъл!
205
2
 
4
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
Стига с тоя "Запад", иначе парите ви са там и то предимно в евро и долари !
204
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е! Русия е прекалено голяма, прекалено богата, прекалено силна (и зле управлявана) за да съществува (според англосаксонците). Странно, но Германия може сега да протегне ръка на Русия и да измъкне и себе си и руснаците... Ако Русия изчезне, Германия никога няма да се докопа до отнетия й суверенитет..
203
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а западнашки алчни приказки през 100 г се опитват да вземат ресурсите на Русия, то не бе наполен , то не са германци , жупинци , октомврииски болшевики е не ста техни ресурсите ,
202
14
 
8
 
! Отговори
фермер преди 2 години
Русия замърсява околната среда. Извличането на природните богатства изисква се и възстановяването на природата. Това Русия не прави. Прибира богатствата и не възстановява. Мърля и бяга
201
15
 
12
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Територията е много голяма на Русия. Не е за нея . Няма капацитета да я управлява. Не може да се задържи единия и крак в Европа другия в Азия.
200
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия не престанаха да окупират други народи под претекст,че все някой искал да ги унищожи.Проклети да сте.
199
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия не престанаха да окупират други народи под претекст,че все някой искал да ги унищожи.Проклети да сте.