Алена Щерк се оплаквала в полицията три пъти за тормоз от Виктор

Тя така и не подала жалба
31 май 2022 13:34, Нели Христова
61
Алена Щерк се оплаквала в полицията три пъти за тормоз от Виктор
Снимка: БГНЕС

Алена Щерк три пъти се е обаждала в полицията за тормоз от страна на бившия й приятел, това съобщават от МВР във връзка с убийството на 47-годишната жена.

На 02.02.2022 г. в Трето РУ е получен сигнал по телефона от 47-годишна жена - обяснила, че е притеснявана от бившия си приятел. Адресът е посетен от полицейски патрул. Мъжът е предупреден. Потърпевшата е поканена да подаде жалба в районното управление, което не се е случило.

На 11.02.2022 г. на тел. 112 е получено съобщение от 47-годишна жена за скандал между нея и бившия й приятел. Сигналът е насочен към Шесто РУ. При посещението на адреса от екип на районното управление мъжът не е открит, не са установени данни за физическо насилие. Жената отново е поканена да подаден заявителски материал, но тя не се е явила в РУ.

На 11.04.2022 г. в Седмо РУ Алена Щерк заявява, че бившият й приятел не е върнал в определения срок личния й автомобил, който тя доброволно му е дала да ползва. По случая е образувана преписка и материалите са изпратени в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
4, 'Каква жалба? Обаждането не е ли достатъчно?' ---- не става само с клевета, миличка. трябва да се извърши следствие и да се съберат доказателства, пък чак тогава се стига до съд. жените видимо сте свикнали така - на хляба мекото и на живота лекото.
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Италианеца, за няколко *** е олекнал с една торба пари, а накрая ще лежи поне десетина години. Ако си беше платил на някоя девойка за "ескорт", щеше да му излезе значително по-евтино и качествено. За Бога - работите с професионалисти!
4
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква жалба? Обаждането не е ли достатъчно? И протокола от посещението с опис на случилото се. С тази бюрокрация така е направено, че е невъзможно някой да си мръдне пръста
3
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На арменския поп да се беше оплакала, щеше да има по-голям ефект
2
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тук от всичко писано и казано за Виктор се разбира да го подготвят за виновен. Просто сами прибрани парите и той вече не ги управлява.
1
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като не е подавала жалби срещу човечеца,поне глобена ли е за фалшиви сигнали до 112.