Адвокатът на Адриан: Примитивно е да го заклеймяваме

Момчето било в шок след като прегази двама души
10 май 2023 11:37, Нели Христова
66
Адвокатът на Адриан: Примитивно е да го заклеймяваме
Снимка: БГНЕС

Адриан е в пълен шок. Той въобще не може да обясни адекватно какво се е случило в деня на инцидента. Много примитивно би било да го заклеймяваме като виновник. Няма спор, че е блъснал двамата младежи, но е важно да се изследват юридическите факти, които имат значение. Оценката им трябва да бъде обективна и безпристрастна. Това заяви пред NOVA NEWS адвокатът на обвиняемия за катастрофата на бул. "Сливница" Димитър Марковски.

Според него колата няма как да вдигне повече от 100 км/ч. Данните по делото говорят, че не е употребил никакви психотропни вещества. Той ми сподели, че в момента, в който е усетил удар, не е видял пешеходците. Причините може да са няколко - отклоняване на вниманието или заслепяваща светлина от насрещно преминаващите коли", коментира той.

По думите му обвинението е, че е карал с несъобразена скорост. "Няма обективни данни, които да дават информация каква е била скоростта на движение. Автотехническата експертиза ще даде повече яснота. Предполагам, че тя излезе в рамките на месец. Дотогава всякакъв коментар на скоростта е спекулативен, на записите се вижда, че преминава бързо", обясни адвокатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
23
 
! Отговори
Ми явно преди 1 година
...Адриан си е мислел, че пътят си е само негов! И сега е в шок, щото се оказало не съвсем така!!! Марковски, повечето убийци изпадат в шок след убийството. Да ги съжаляваме ли? Но повече теб съжалявам!
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кръв за кръв
35
0
 
27
 
! Отговори
Не може да бъде преди 1 година
ТАКАВА БЕЗДЪННА АДВОКАТСКА НАГЛОСТ!!!БОГ ГЛЕДА, МАРКОВСКИ!!!
34
0
 
19
 
! Отговори
Александър преди 1 година
Ейййй.... мазен грозник, без душа!!!Ми утре може да е твойто дете на пешеходната бе! ***!!!
33
1
 
18
 
! Отговори
100% преди 1 година
Станало е следното:Не е знаел, че има пешеходна или не се е уаетил защото е млад шофер, засилил се е да види колко вдига колата заради това е и през ноща, не се е усетил, че може да пресече някой не е толкова сложно. За мен си е за доживотна!
32
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Примитивен човек от примитивно семейство качил се на примитивна каруца и убил двама човека за удоволствие. Тоя дебелак брадат какво иска? Да му дадат нобелова награда ли ? Най разумно е да го разстрелят или да му дадат петдесетка в пандиза. За съжаление ще му дадат 3-4 години и пак ще трепе хора.
31
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато наказанията не са адекватни на престъпленията, няма да има намаляне на такива случаи. Всеки един такъв като се качи в колата, трябва да е наясно, че отнеме ли живот и неговия живот вече приключва.
30
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Примитивно ли??? Примитивно, но съвсем правилно, ще е роднините на убитите деца да го овесят да съхне на някое дърво.
29
1
 
30
 
! Отговори
бесен преди 1 година
Не можел повече от 100 - по Сливница може ли да се кара със 100 бе?
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте му условна или домашен арест, така е с убийците в бг
27
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Примитивно било...Примитивни са ти адвокатските локуми - видя се как профучава по булеварда, какво заслепяване, какви 5 лева...липса на спирачен път...наближаваща пешеходна пътека и не намаля нито грам...какво заслепяване пак питам...Типично повярвал си много младок и настъпва този бръмбар без да го е грижа...А имаше хора настояващи да се дават книжки на 16 години...тогава какви "заслепявания" ни чакат...
26
0
 
39
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Нямало срамни професии ? А? Като гледам как тоя мазен адвокат си изкарва заплащането .... Ами медал да му дадем на Адрианчо. Да му издигнат паметник на мястото на *** . А защо не и родителите на прегазените от него да му купят нова кола и да му изплатят 10-20 хилядарки... да има да си харчи..... Гнусни твари са това адвокатите.
25
0
 
22
 
! Отговори
Me преди 1 година
На адвоката ми пожелавам да го оттърве и на следващия ден да помете децата и жена ми пред него
24
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега бил в шок,защо? Интересно когато караш в столицата със 130км/ч какво точно мислиш,че правиш и как се шокираш от последствията! Случаи като този имаше вече,за жалост,но той не си е взел поука от тях,нито е включил мисловен процес за последствия от действията си! Ще има книжка от 2 месеца и ще се прави на джигит,а после е в шок? И спрете с лъжата,че е бил заслепен, факт е,че е карал със 130км .
23
7
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 1 година
До Левтер,не би било зле да му дадем медал,че е очистил света от две бг гни ди
22
5
 
3
 
! Отговори
ами от преди 1 година
*** какво друго да очакваш,на българина коеф. му на интелигентност е колкото да може да открадне, да си продаде децата по чужбина(пример пенсионерите) и до там,за каквому е повече,къпе се в мляко,няма нужда си напряга мозъка на комар дето има
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доживотен затвор. Голяма точка. 20 години затвор за всеки адвокат, който поеме защитата. В България голяма част от адвокатите са престъпници гаврещи се с правото.
20
2
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Нека да изследваме юридическите факти.Има запис на автомобила непосредствено преди катастрофата и един експерт изчисли,че скоростта е била 130 км/ч.Шофьор,който се движи с такава скорост по градски булевард, е умишлен убиец.Според производителя максималната скорост на този автомобил е 155 км/ч,така че има как да вдигне повече от 100 км/ч.
19
1
 
17
 
! Отговори
Левтер преди 1 година
Еми остава да го поощряваме...
18
0
 
10
 
! Отговори
бай Ставри преди 1 година
дайте ни *** у зандана момченцето - найш ли ко бързо ше му изкарами шока и унеса - най ги убичъм таквиз мамини галени (и епилирани) да ми ги пращат