Адвокатът на Адриан: Примитивно е да го заклеймяваме

Момчето било в шок след като прегази двама души
10 май 2023 11:37, Нели Христова
66
Адвокатът на Адриан: Примитивно е да го заклеймяваме
Снимка: БГНЕС

Адриан е в пълен шок. Той въобще не може да обясни адекватно какво се е случило в деня на инцидента. Много примитивно би било да го заклеймяваме като виновник. Няма спор, че е блъснал двамата младежи, но е важно да се изследват юридическите факти, които имат значение. Оценката им трябва да бъде обективна и безпристрастна. Това заяви пред NOVA NEWS адвокатът на обвиняемия за катастрофата на бул. "Сливница" Димитър Марковски.

Според него колата няма как да вдигне повече от 100 км/ч. Данните по делото говорят, че не е употребил никакви психотропни вещества. Той ми сподели, че в момента, в който е усетил удар, не е видял пешеходците. Причините може да са няколко - отклоняване на вниманието или заслепяваща светлина от насрещно преминаващите коли", коментира той.

По думите му обвинението е, че е карал с несъобразена скорост. "Няма обективни данни, които да дават информация каква е била скоростта на движение. Автотехническата експертиза ще даде повече яснота. Предполагам, че тя излезе в рамките на месец. Дотогава всякакъв коментар на скоростта е спекулативен, на записите се вижда, че преминава бързо", обясни адвокатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
примитивно е да караш със 150 на място, където ограничението е 50, а после да обвиняваш другите че са те били "заслепили". Най-вероятно е бил "заслепен" от собственият си телефон, докато си е чел съобщенията.
16
2
 
23
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
Takа като го слушам адвокатина, няма нищо общо с баща си...Дъртия беше хитър и пресметлив, а сина няма никакъв изказ и въображение.
15
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А,сега и да му съчувстваме!!! Вчера майка му в едно интервю плачеше,че нямал да може да отиде на бала за завършването !!!! А какво да кажат семействата на убитите от сина и !!!
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя джигит, ако беше през Средновековието или в някоя арабска страна вече щеше да виси на първия светофар - за накзание и назидание на останалите джигити
13
1
 
25
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Заслужава дълга спокойна почивка в ол инклузив Кремиковци Хилтън с чудесни гледки през мрежите и загражденията от бодлива тел, режим на водата, стари разбити бараки и други екстри.
12
1
 
23
 
! Отговори
... преди 1 година
Колата не можела да вдигне 100 - това е вярно, но с уточнението - не може бързо. Т.е. доста време е давал газ до ламарината, за да ускори, което значи, че не е случайно.
11
2
 
26
 
! Отговори
Адвокат преди 1 година
Нека постъпим цивилизовано и да го поощрим, днешните млади са чувствителни и имат нужда от подкрепа.
10
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами да му ръкопляскаме на тоя килър
9
1
 
37
 
! Отговори
Да не го преди 1 година
заклеймяваме - да го похвалим.
8
1
 
47
 
! Отговори
отврат преди 1 година
Ако бяха твоите даца,недраги адвокате,ко ше каиш?!В такива случаи по-добе да мълчиш,отколкото да плямпаш.
7
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ся почват мерзки адвокатски трикове! Може да докаже тоз, че колата дори НЕ СЕ е движила, а хората са се блъснали в нея! Отврат!!!!!!!!!!!!!!!
6
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-примитивно е да си шофьор на две петъка стаж и да хвърчиш нагло и глупашки из града с автомобил.
5
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момчето било в шок, а прегазените са умрели! Айде, у лево тоя адвокат на поредния шокиран убиец по пътищата ни! Доживотен затвор и това е! Един шокиран по-малко на хоризонта
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марковски защитава цялата и-з-м-е-т на прехода .Нищо ново
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много примитивно би било да го заклеймяваме като виновник.Примитивен си ти,които за пари си си продал душата да защитаваш един двоен убиец след като може да му се назначи служебен.
2
0
 
36
 
! Отговори
не лъжа преди 1 година
Като чуя адвокат-Марковски и се хващам за пищова ,и ми идва много да стрелям !!
1
0
 
52
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Примитивна е цялата личност марковски. Но всеки трябва да работи нещо. И като него трябва да има - плъх . Трогателно е как опитва да го изкара невинен - то не бяха светлини, летящи чинии, еднорози. Камерата е безпощадна - " лети " само неговият клиент , ама заможни си гански семейства са. Пари имат . марковски ползват. Убитите не говорят...