Михайлов: Проявете здрав разум, България-Унгария трябва да се играе

Последиците ще са много сериозни, плаши президентът на БФС
13 ное 2023 14:42, Нели Христова
88
Михайлов: Проявете здрав разум, България-Унгария трябва да се играе
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФС Борислав Михайлов призова отговорните държавни органи да разрешат мача между България и Унгария да се проведе в Пловдив. В противен случай страната ни ще бъде извадена от УЕФА и последиците ще са много сериозни.

Още по темата
"Апелирам към хората, от които зависи това нещо, да проявят здрав разум и да разрешат да се играе, защото тогава и "Ботев" (Пд) ще спре да играе футбол въобще, и "Локо" и всички отбори. Едно такова неотдаване на стадион е като отказ от организиране на спортно състезание, което означава, че държавата не е помогнала на федерацията да си организира мача, което означава намеса, което означава изключване от УЕФА.

Не говорим само за лишаване на отборите от участие в европейските турнири, тук говорим за блокиране в рамките на доста дълъг период на целия футбол в България. Това е немислимо, няма причини да се случи това, това би било абсолютна катастрофа", заяви президентът на БФС за БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
33
 
! Отговори
Истина преди 5 месеца
Г-н ПеруциЙ, защо Вие не проявихте здрав разум и не хвърлихте оставка, след като виждате, че не сте желан? Сега въобще нямаше да е има тази сага. Мачът щеше да си се играе в София с публика, но напълнихте гащите от протестите и взехте да шмекерувате. Вие и само Вие затрихте БГ футбола.
33
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мача трябвало да се играе ??Що е перука ??Толкова му е писнало на народа от теб че ние знаем че и да има и да няма мач ни все ще сме изгубили .Въпросът е ти да се осетиш че е време да се махнеш
32
0
 
33
 
! Отговори
Радослав преди 5 месеца
Коментара на Михайлов да се разбира така: мача е много важен! Ако не се играе, УЕФА ще ни спрат парите и ще трябва сам да си купувам пиячка, а това ще доведе до изтрезняването ми и ще ми стане лошо! Прекрасен повод да не се състои този мач! Хем няма да ни е срам от дърветата на терена, хем Перуката няма да има пари да се алкохолизира и ще го мъчи абстиненцията! Двоен празник за българския футболен запалянко!
31
0
 
38
 
! Отговори
Кире преди 5 месеца
Значи друг е виновен, защото Перуката е решил, че трябва да се играе на недостроен стадион. Абе хапчетата пие ли си ги тоя сладур.
30
0
 
11
 
! Отговори
1914 преди 5 месеца
Ам чи кой иска този мач да се играе?
29
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ех, Бербатов, можеше да си останеш човека играл за Юнайтед и вкарал хетрик на Ливърпул, но простотията надделя.Ккато казваше Ицо тъпака:ако не сме футболисти ще сме разбойници.
28
0
 
21
 
! Отговори
mm преди 5 месеца
Тоя алкохолик заедно с простия черен *** Гонзо пак сътвориха *** цирка. Да подават оставки и да изчезват. Ако се разкарат, може и да има мач в Пловдив.
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Служебно е 0-3 а ако играят 0-6 така че по-добре е да не играят. Унгария пребиха и Англия.
26
13
 
13
 
! Отговори
футбол не ни трябва преди 5 месеца
Все пак Бербо и Стенли ще свършат нещо хубаво за страната и ще ни отърват от футбола изобщо.
25
0
 
25
 
! Отговори
ghgh преди 5 месеца
Има ли смисъл да играе, като пак ще паднем. Така поне манекенчетата, ще си съдят по кръчмите и няма ги тормозите да тичат.
24
2
 
31
 
! Отговори
... преди 5 месеца
НЕ! ТИ бъди 1 път в живота си трезвен и се самоизмети с останалата клика от неграмотни комплексари и бклуци
23
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе защо мача не се играе на националния стадион,само страха ли на Перукан е причината.Тоя се е смахнал ще знаете.
22
2
 
31
 
! Отговори
Тато ди тути капи преди 5 месеца
Оставки!Това е здравия разум!Другото е окопаване във властта,далавери,черно тото,мениджъри със съмнителни ритнитопковци,трансфери,софри,кючеци и певачки.Пуснете кокала,смешни и жалки сте!Костюми,перуки,ботокс,коли,любовнициВ два на един без комин ли ще носите мръсните си пари.Малко в достойнство не ви ли остана?!Оставки на всички далавераджии!Резултати за толкова години-йок!!!
21
2
 
37
 
! Отговори
Перуки ВЪН преди 5 месеца
Мразерн и плют от цяла България,но той си знае своето.Това е наглост на ента степен.
20
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Брей, УеФЪ щела да блокира целият ни футбол!!!Sуртук, да бе мислил кога местеше мача и забрани на феновете да присъстват. Между другото дори УЕФА разрешаваше на деца да присъстват, когато отборът е наказан, при тебе нема лабаво, никой нема да присъства, освен ти и алкохолизираната, zбирщина на БФСто.
19
1
 
31
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
Кво викаш Боби? Бистър ум и здрав разум. А наздраве! Вий мене уважавате ли ме?
18
1
 
39
 
! Отговори
ФЕН преди 5 месеца
Михайлов да отговори на въпроса:Как досега мачовете на националния отбор се играеха в София,а сега не може?Питайте го бе журналисти,притискайте го с факти.И той като ББ-плаши.Ами накрая да ни махнат от всякакви участия,само така това ръководство ще си отиде.Какъв е този зор да седи до смъртта си на този пост?Явно добре се изхранва с парите от там.Иначе как ще поддържа стандарта и воаяжите на семейството и издръжката на бездарния си син?
17
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Слабак. Първо беше високомерен, после заплашваше, а сега се жалва. Следващата фаза е да се оплаква и да търси уж компромис. Но едничка е целта му, да остане на върха, връх превърнат в помийна яма.
16
0
 
44
 
! Отговори
Хубава раОта преди 5 месеца
Нагъл до последно! Нали вие самите се уплашихте да се играе в София?!? Едва ли има по-мразени хора в България! Всички ние изпитваме чиста погнуса от вас! Ако това е начина да изчезнете, така да бъде! Дано след това да ви бъде потърсена и съдебна отговорност за безобразните далавери през всичките години!
15
0
 
36
 
! Отговори
хичо преди 5 месеца
изпери я тая перука в пералнята,че осмърдя държавата