Най-младият трансджендър в света ще пее химна на Евро 2024

Песента трябва да е готова през пролетта
117
Най-младият трансджендър в света ще пее химна на Евро 2024

Транссексуалната певица Ким Петрас ще изпълнява официалния химн на Евро 2024.

Новината съобщиха от УЕФА, като стана ясно още, че германската изпълнителка е била ангажирана заедно с италианците от Meduza и прочутите американци от OneRepublic за песента, която трябва да бъде знакова за европейското първенство следващото лято, което ще се проведе по терените в Германия.

Песента, която все още няма име, ще бъде готова и представена през пролетта на 2024-та.

"Нищо не може да бъде по-голяма чест за мен и съм толкова развълнувана да се присъединя към Meduza и OneRepublic в създаването на официалната песен за 2024 г.!", каза самата Ким Петрас.

Днес тя е популярна певица, но всъщност в страната си стана известна много по-рано и преди реално да се захване с музика. През 2006 г., когато тя е едва на 13, обяви в германските медии, че желае да смени пола си. Макар по закон това да беше възможно когато стане на 18, само 2 години по-късно тя заяви, че операцията ѝ е завършена и вече е жена.

В резултат на това тя си спечели прозвището най-младия трансджендър в света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Евро 2024Ким Петрас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
21
 
! Отговори
Защо? преди 5 месеца
Поредният "успех" на неолибералите - завладяха и футбола! След като има мъжки и женски футболни отбори, защо не направят и за джендърите? Да видим дали УЕФА ще се съгласи или този позор и стигя?
78
0
 
24
 
! Отговори
bl преди 5 месеца
Това нещо трябва да го пуснат на мъжко магаре да го вкара в правия път.
77
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Една такава новина, върши работата на 1000 часа къдърна руска пропаганда. Всъщност, имайки в предвид че зрителите ще да стотици милиони- на много повече.
76
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
АНАТЕМА !!!
75
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами грозно е това нещо. Даже е отвратително на външен вид. Ако не тръбят какво е бих си казал- просто грозотия, но сега много държат да разкрият медицинската диагноза- полова дисфория. Преди 130г. така европейците са докарвали чернокожи от Африка и са ги поставяли в зоопаркове в клетки и са ги включвали в циркови представления с животни. Днес е същата нехуманна практика, но ъпгрейдната за половите дисфории. И някога и сега има хора, които не приемат това извращение, но кой ги слуша?
74
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вместо Карлуково - Евровизия.
73
0
 
9
 
! Отговори
Неродена мома преди 5 месеца
Не е трансджендър, а е трансполова жена. И да, разбира се, няма как да е напълно жена в чисто биологичен смисъл. Но има и родени момичета, които по една или друга причина нямат деца. От друга страна, въпросът е защо са я избрали: защото е добра певица; защото е трансполова; защото е популярна днес и може би още известно време? Първите две предположения не издържат: сигурно има и други добри певици, а трансполови жени има достатъчно -- но колко от тях са популярни певици?.. Лоша реклама няма.
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А нашия ще го пее ли.:))
71
0
 
18
 
! Отговори
@ преди 5 месеца
Травестит ще пее песента? Хубаво, че вече не гледам футбол. Ще е забавно иначе на откриването какъв скандал ще стане.
70
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво целите с показването на такива прецеденти? Давате добър пример на децата ни може би?
69
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не виждам с какво ви пречи, като е транс....Приемете хората, каквито са и каквито се харесват, те не плащат данък на никого за това. Важно е какъв човек си, а не пола.
68
1
 
10
 
! Отговори
ми така е преди 5 месеца
И на края ще има рев на политици,защо ги трепят щото те били добри хора!
67
5
 
27
 
! Отговори
КуКлус преди 5 месеца
Слава на ЕС ! Бъдещето за нашите деца ! Света на където си иска нека да върви ние трябва да вървим към сатанизма , извратеността , покварност и изродливост ....наречени "толеранстност" ! Заставаме против Бога .....само арабите ще ни покажат един ден от къде изгрява слънцето ! Вече са милиони таман в сърцето на скапания ЕС ! Как после да уважават религията ни като виждат в каква сме я превърнали !
66
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Верно ли била транс?!? Аз мислех, че просто е англичанка
65
0
 
5
 
! Отговори
Лорд Минчеff преди 5 месеца
Нека......хем му е ред, хем му се пада!
64
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дано пуснат успоредно "Дързост и красота" с мачовете, че да има какво да гледам.
63
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами Евро 2024 няма да се гледа и толкоз!
62
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя е бил грозен мъж и грозна жена е станал след операцията. Като го гледам, предстои рязане на клюна и т.н. А иначе, идеята на немците е ясна, да правят сечено на Володя, който заедно с други руски политици ибявиха тези дни ЛГБТИ движението за екстремистко и забраниха дейността му в Русия.
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре че няма да участваме
60
1
 
27
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 5 месеца
Помните ли евровизия? Последния път когато програмата имаше някава гледаемост беше когато някъв барад пръч се появи с рокля и спечели конкурса. След това държави отказват да участват, национали телевизии не предават конкурса, а там където предават зрителите предпочитат да гледат турска сапунка по втора програма. европейското първенство по футбол ще стигне на същото място.