Русия проби новата украинска отбранителна линия

Тя е разположена след Авдеевка
29 фев 2024 08:10, Александър Попов
308
Русия проби новата украинска отбранителна линия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия е осъществила пробив в отбраната на украинските сили западно от Авдеевка по линията Бердичи-Орловка-Тоненкое, съобщава украинският мониторингов проект DeepState, цитиран от "Фокус".

Отбелязва се, че руснаците са напреднали южно от Бердичи, Донецка област. Освен това те са постигнали известен успех при Орловка. Руските сили настъпват на юг от Тоненкое и близо до Невелское.

Междувременно Трета щурмова бригада на ВСУ ("Азов") е изтласкала руснаците от Красногоровка, Донецка област.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
16
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
До изклатен демократ: нали знаеш,че за пълна депедерастизация и декурвоизация на България се започва от БСП, минава се през Вгъзанакопейкин и се стига до младежкото БКП (гроб)? Все пак най големите леки жени са все с червени книжки, продават се на който плаща най много, а за мъжеложството, е то си е дълбоко вкоренено в комунизма като се започне от Ленин и се стигне до бай Тошо и страстната му целувка с Брежнев която всички комунисти започнахте да копирате.
248
5
 
23
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 2 месеца
Пълна денацификация на руските украйнини до Лвов, пълна депедерастизация и декурвоизация на България и ЕС! Да започнат от ДБиПП - защотото там е котило !
247
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Село Орливка, значи трябва да се казва и Орлив мост, софиянци внимавайте че Зельо ще ви съди
246
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 249: общо взето ситуацията на путландия днес е като на Италия през ВСВ, напада много по слаба съседна държава, сритват я от бой и почва да разчита на съюзниците и да я извадят от войната, затова Путлергей хукна при Ким Чен Ун да проси помощ и се надява Етиопия да и помогне, че я ритат както финландец риташе съветски войник по време на зимната смешка.
245
5
 
28
 
! Отговори
1234 преди 2 месеца
Поднасянето на информация тук е в стил:Игра се мача Русия-Украйна който завърши при резултат 10:1 за Русия,обаче какъв гол само отбелязаха украинцитееее!
244
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 249: Абе те и тия като теб разправяха, че путландия ще спечели за 3 дена, за една седмица и путландия щеше да е вече в Париж, а 2 години по късно и няколко стотици хиляди мъртви путиниста, путландия напредна толкова много, че все още без бинокъл виждат стартовата си позиция. Нали уж 2-ра по сила, безаналогова, космически оръжия, а Украйна вече 2 години кара Путкаран да удря по масата и да крещи Найн Найн, Найн.
243
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каква "отбранителна линия". Там всичко е импровизация и лозунги. Ако руснаците не ги жалеха и това беше пълномащабна война, досега камък върху камък нямаше да е останал.
242
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ти да видиш.. - Значи вече не говорим за контраофанзива на Украйна, а за това колко бавно напредвала Русия. Аз си мислех, че още миналата година, че дори и по-миналата Русия щеше да губи войната или поне така разправяха коментаторите като теб. Е, аз въпреки че не подкрепям Русия още от 02.2022 твърдя, че Украйна ще загуби и то не защото харесвам Путин, а защото смятам, че съм анализирал ситуацията правилно. Засега времето доказва, че е така, а в бъдеще ще видим.
241
18
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 2 месеца
Напреднала е с 1 700 метра.Ако така вървеше ВСВ , още да не е свършила.
240
5
 
9
 
! Отговори
Абе преди 2 месеца
Не е кой знае какво. Като завладеят целия ляв бряг на Днепър, вече ще е постижение. Ама това чак наесен.
239
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 245: русогейтарофен на педеругапуткаранка, сладка мила фенке на еднополовата любов, нали така се издигахте в партията майка, под бюрото на политкомисара чистиш шпагата и после от срам, че си паднал толкова ниско за заветната червена книжка от фен на еднополовата любов ставаш хомофоб, защото като ги видиш и пред очите ти изплува как чистиш на политкомисара шпагата с език, за това сте такива хомофоби, защото като ги видите и ви изплуват спомени за това какви сте ги вършили.
238
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До LGBT-питека ЕвроНеоЛибералФашист. Еднополовата любов е единствената ценност заедно с Русофобията на новата вълна МекокитковиТретополовиЕвропейски политици! Всъшност за това и мразят руснаците - не им минава номера с П$д$растията! Аз сиктир в Европата да лъскаш ... и миеш дирници на пенсионери! България е държава на Европейски ценности а не на ЛГБТ-МултиКултурно_амбриажно_Афро-Европейско общество! За моя радост хората като теб, евроПиДерУнгели не могат да се възпроизвеждат - вие сте "грешка"!
237
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Горд българин: знам защо викаш на европейците така, яд те е,че ви отнеха еднополовата любов, а ти лъскаш ли сабята на снимка как бай ти тошко се мляска с брежнев? Мечтаеш ли си да си на мястото на някой от тях? Еднополовата любов винаги е била издигната в култ при комунистите, нали другарю.
236
2
 
34
 
! Отговори
хм преди 2 месеца
Украйнците отстъпват храбро, а руснаците напредват страхливо!Това е политкоректното!
235
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Текучая могучая Червена Армия!
234
9
 
23
 
! Отговори
Ивай Ломирчеф преди 2 месеца
да се гласят - лвов, одеса, николаев
233
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Междувременно Трета щурмова бригада на ВСУ ("Азов") е изтласкала руснаците от Красногоровка, Донецка област....а да се спрете да лъжете...изтласкала е Дръжки - така му се иска на Посолството! АЗОВ не могат да си съберат войниците вече се предават по няколко - вчера има доказано 7 Азовци, които са избягали и са се предали.
232
1
 
18
 
! Отговори
НАВРЕМЕТО ЕДИН преди 2 месеца
УКРАИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ( мисля че бе Юшченко ) УВОЛНИ ЦЕЛИЯ ИМ КАТ ( от А до Я ) ЗАРАДИ ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ
231
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Един от Рокфелеровите са го опапкали папуасите човекоядци... намерили му само очилцата...
230
6
 
29
 
! Отговори
Отстъпателен настъп преди 2 месеца
Укрите все изтласкват руснаците, но не знам защо движението на фронта е в посока запад. Да не би да ги изтласкват в грешната посока? Един компас ли нямат в укрорейха?