Русия проби новата украинска отбранителна линия

Тя е разположена след Авдеевка
29 фев 2024 08:10, Александър Попов
308
Русия проби новата украинска отбранителна линия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия е осъществила пробив в отбраната на украинските сили западно от Авдеевка по линията Бердичи-Орловка-Тоненкое, съобщава украинският мониторингов проект DeepState, цитиран от "Фокус".

Отбелязва се, че руснаците са напреднали южно от Бердичи, Донецка област. Освен това те са постигнали известен успех при Орловка. Руските сили настъпват на юг от Тоненкое и близо до Невелское.

Междувременно Трета щурмова бригада на ВСУ ("Азов") е изтласкала руснаците от Красногоровка, Донецка област.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
8
 
20
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
До Анонимен 235 - безмозъчна1 Амеба, вземи малко да си размърдаш сивото вещество, че само бръмбари в главата ти. Джендарския лъскав запад се разпада. Той е като гнилата ябълка отвън лъскав, а отвътре гнил.
228
8
 
28
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 2 месеца
Голяма грешка на Русия,че не ги избиха тези от "Азов" и сега им създават проблеми,но от тях вече няма да има планници.
227
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
как върви контранастъплението?
226
6
 
24
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
До Анонимен 228 - то че твоя патрон няма да стигне до Путин е сигурно. Но като ходиш се оглеждай да не ти прати картичка тип Кинжал, че няма да видиш как Русия ще смачка Украйна, заедно с натовските инструктори и войници в нея.
225
6
 
26
 
! Отговори
Давай, преди 2 месеца
Вова!
224
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КОНГРЕЧУЛЕЙШЪН
223
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
227: сатаната е онова в Кремъл, така, че всеки патрон който произвеждам е оръжие на Господ във войната с адските орди които напират от Азия. Делото ми е човеколюбиво защото спасява Европа от пореден погром на татарци, монголи и всякакви други адски племена. Крайно време е гнездото на сатанисти наречено Кремъл да се прочисти за да може човечеството да живее нормално.
222
1
 
7
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
Малко информация за самолетите. 4 класа. АУАКС А-50У летят високо 10000+м далече над руска територия Разузнавачи като ИЛ-20 летят високо 5000-10000м разузнават радио ефира близо до линията на фронта. Ударни Су-25 и Хеликоптери Ка-52, Ми-28, Ми-35, Ми-24 летят изключително ниско 20-50м и не летят по принцип над украинска територия. Изтребители и Бомбери. Летят с Антирадарни ракети и бомби над Руска територия. Изобщо за разлика от първите 2-3 седмици сега РФ авиация не лети над Укр територия!
221
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Джо, 5 гранати ще ти туря, че такива като тебе са само разхищение на биологичен материал. Като гръмнат ще паднеш чак в обятията на любимият си Путкаран и ще може да се слеете в една обща аморфна маса безполезен биологичен ***. Дай боже куршума с който ще разстрелят Путкаран да е със щампа на моя завод, че да мога да се похваля, че с ръцете си съм направил патрона който прати Путкаран при господаря му Сатаната където да играе ролята на прислужница от еротичен филм.
220
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Който произвежда патрончета за война, като съюзил се със сатаната, господ му прибира бъдещето... жал ми е за теб. И тия от фамилиите Уинчестър и тем подобни много богатеят да продават сълзи и скръб, ала господ ги наказва, вижте им проклятията на фамилиите...
219
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз не знам кое е по-опасно за националната сигурност на една страна, западът да и наложи санкции или да и наложи безправие на митниците, както е у нас... Май второто е по-опасно в доста отношения.
218
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сърбите сринаха прехваления Стелт с допотопна ПВО. Така че укрите с тяхното допотопно ПВО може и да свалят някой самолет, ама не повече от 30 за цялата война.
217
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След като години воюва в Първата световна война, българската армия е пробита при Добро поле, войниците отказват да се бият и настъпват към София за да смажат германския цар Фердинанд Носа като на Бекас и германофилските генерали, назначени на тези постове само защото слушкат немците. В Радомир войниците обявяват Република и свалянето на Фердинанд, потеглят към София, където са пресрещнати от германски войски и са разбити. Германия много обича българския народ нали така...Прочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/02/29/gen-sirski-ukraina-otblyskva-ruskite-ataki-no-situaciia
216
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе важното е осссраина да печели и да сме живи и здрави
215
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
СПОРЕД ЗАПАДНАТА КАРТА НЯМА НИКАКЪВ ПРОБИВ, ДАЖЕ И ДАВАТ НАПРЕДВАНЕТО НА РУСНАЦИТЕ СЛЕД ДНИ ХАХАХАХА ЧЕСТНИ ПОЧТЕНИ, ХИЧ НЕ ВОДЯТ ПРОПАГАНДА...
214
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Междувременно Трета щурмова бригада на ВСУ ("Азов") е изтласкала руснаците от Красногоровка, Донецка област. ЕТО ОФИЦИАЛНИ САЙТОВЕ КАК ЛЪЖАТ. ИСТИНАТА СЪОБЩЕНА ОТ УКРАИНСКАТА АРМИЯ Е ЧЕ ПОСОЧЕНАТА БРИГАДА Е ОТБИЛА ОПИТ НА РУСНАЦИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В СЕЛОТО. ТЕ НЕ СА ВЛЕЗЛИ, ЧЕ ДА СА ИЗТЛАСКАНИ, А ФРОНЪТЪТ ТАМ Е БЕЗ ПРОМЯНА.
213
2
 
7
 
! Отговори
джо преди 2 месеца
анонимник.... една граната си тури там дето не те огрява слънцето и дръпни шплента. Направо ще станеш " ТУРБО" ударник и ще произведеш милион патрони във кухата си кратуна...
212
12
 
2
 
! Отговори
джо преди 2 месеца
Путкан обеща да ме разпори като бесен руснак пакет шоколад и наистина ме направи доволна ленинофилка, чувствам се така по мъжествен след като ме зареди до горе с днк-то си, ама какво да ви занимавам с нашите си еднополови отношения?
211
4
 
23
 
! Отговори
джо преди 2 месеца
Руснаците си знаят работата.. Бавно методично и внимателно към детайла. Колкото повече пратят при бандера , по - малко работа ще имат след това при прочистването. А всички знаем, че без него няма да минат, Путин им го обеща.... А това е човек който спазва обещаното...
210
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Преди ходех на работа с нежелание, а от 2 години ходя с кеф и си пея дори: патронче за кратуната на Иван, патронче за кратуната на Ваня. Станах първенец в смяната по производство на патрони, а с какъв кеф ги гледам как заминават за Украйна, като знам, че и аз съм допринесъл за разгрома на путинофашистката словоч, всеки патрон които правя означава един путинофашист по малко. Даже съботи искам да работя, само да може всяка седмица да пращаме на братята украинци нашият принос за една по добра Земя.