Русия проби новата украинска отбранителна линия

Тя е разположена след Авдеевка
29 фев 2024 08:10, Александър Попов
308
Русия проби новата украинска отбранителна линия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия е осъществила пробив в отбраната на украинските сили западно от Авдеевка по линията Бердичи-Орловка-Тоненкое, съобщава украинският мониторингов проект DeepState, цитиран от "Фокус".

Отбелязва се, че руснаците са напреднали южно от Бердичи, Донецка област. Освен това те са постигнали известен успех при Орловка. Руските сили настъпват на юг от Тоненкое и близо до Невелское.

Междувременно Трета щурмова бригада на ВСУ ("Азов") е изтласкала руснаците от Красногоровка, Донецка област.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
51
 
7
 
! Отговори
Горд българин преди 2 месеца
Мечтите на хората са немска кола в гаража, италианска винарна за почивка, французойка в леглото, а на русофила да е саламчето в сандвича наречен африкано-руска дружба, иначе обяснено - африканец и руснак се опитват да се здрависат с шпаги през русофила, само като си помислят за това и почват да вият като крави. Драги русофили, а вие защо не се записахте в армията на путлеристите? А, да и вие дори не искате да стъпвате в блатото наречено путлерландия, затова бягате на запад.
268
44
 
4
 
! Отговори
Не вярвайте! преди 2 месеца
Не трябва наивно да вярваме на руската пропаганда. Когато русите говорят, че са пробили украинската отбрана, вероятно истината е съвсем друга. Най-вероятно украинците са разбили руското настъпление. Когато руснаците ви дадат инфо от фронта, смятайте, че е точно обратното. Ако казват, че печелят, значи губят. Ако са разбили украинските сили, значи украинците са разбили руските сили.
267
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците години чакаха украинците да ги предизвикат достатъчно. Също така от години чакат европейците да ги предизвикат достатъчно. А това вече се случва, ми се струва.
266
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От тук нататък всичко се разпада като кула от карта. Русия ще си вземе наградата за това, че беше по-мъдрата, по-упоритата и с по-добра стратегия. Не мисля, че Украйна ще остане като самостоятелна държава.
265
2
 
25
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
До 270 ние до обикновените европейци сме много близо, и затова постоянно в Европа има стачки. Но като ти гледам плиткият ум и при джендарите няма да се впишеш. Тъй като имаш голяма омраза към руснаците имаш уникалната възможност да се запишеш за фронта да се биеш на страната на укрите. Те много харесват *** като теб.
264
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Спокойно ДжендерАтлантици...по всяко време може да отидете да се запишете в ОркоАрмията за да свалите режима на Путин, за Бахмут и Aвдеевка неуспяхте, но има време да наторите земята. Сега е момента горди ЕвроАтлантици, знаем че руснаците нямат оръжие, амуници и гориво а и са пияни. Вие с непобедимата НАТО технiка ще ги премажете за един миг! Вярваме във вас, ние нормалните Българи ще сме ви благодарни, когато станете тор в новата земя на Русия! Let's go, HomoFriends!
263
15
 
4
 
! Отговори
Горд българин преди 2 месеца
Друга култура ли му викат на споделянето на сифилис между еднополовите двойки? Или говориш за канибализма и сатанизма? Е да, че не сте европейци е ясно, по близо сте до талибаните защото като тях правите Алах Акбар в църкви, ядете хора и попове, призовавате Сатаната и каквото там друго съществува в болните ви мозъци. Любимата поза на русофила е поза партер, с широко разтворени бузи и чака с надежда да усети изненада от руснака, 5 минути по късно е в същата поза и се моли за същата изненада.
262
4
 
22
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
До 268 - Тези от запада може да ти пълнят всички дупки, но руснаците и ние българите имаме друга култура. Както винаги всяко стадо си има *** като теб.
261
19
 
5
 
! Отговори
Горд българин преди 2 месеца
Аз съм горд българин, но най обичам да съм поза партер пред руски тъпкач, да ме пълни като сърничка, да ме клати като брезичка, обичам аз мъже горди, но ме е срам да си призная, че се крия зад стената и чакам през дупката да се покаже мъжествена близалка, да я смуча аз с наслада. Резил голям мама бра, когато вместо аз снаха да донеса взех, че мъж залюбих и снахата станах аз.
260
6
 
5
 
! Отговори
Шамил Басаев преди 2 месеца
Дежурните русоюрдеци пак кибичат във тоя форум.
259
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен русофил преди 2 месеца
Обичам застаряваши дребни и плешиви руски чичаци с много ботокс. Не харесвам жени , но не съм обратен.
258
2
 
9
 
! Отговори
Горд Българин преди 2 месеца
До Анонимен 244 - като ти казвам, че си куха лейка и непознаваш нашата история, за да се наричаш Българин. С едполовата връзка какви деца ще се родят *** смотан. Можеш ли да опишеш нещо от нашата история с което запада да сведад глави. Не можеш защото си се родил без сиво вещество другарю
257
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
30000 са убитите палестибци, а не украински граждани.
256
8
 
28
 
! Отговори
Р У С О Ф И Л преди 2 месеца
МАЧКАЙ ВОВЧЕ-Е-Е !!!
255
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПОВЕЧЕ МЕ ВЪЛНУВА,ЧЕ СПОРЕД БНБ ВЪНШНИЯ БГ-ДЪЛГ Е 45 МИЛИАРДА ЕВРО ИЛИ 47,9% ОТ БГ-БВП,А НОВИНИТЕ ЗА ЛОШАТА РУСИЯ СА ПРОСТО ДЪФКАТА ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА КРАЖБИТЕ НА БУДА И ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ!!! ЯСНО Е,ЧЕ РУСИЯ ЩЕ МАЧКА УКРИТЕ КАТО КАКТО МЕЧКА РУЧА СОЛ, ТЪЙ ЧЕ ЗАТВОРЕТЕ СЕ ГАГИТЕ ПО ВЪПРОСА И НИ ИНФОРМИРАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ!!!...
254
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 258: с това темпо на напредване когато путландия завземе Украйна вече ще са минали 3 поколения. 2 години за има,няма 5%, на путлеркапут даже костите ще са изгнили когато путландия види най накрая границата на ЕС.
253
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 259: ама Украйна не се води втората най силна армия в света нали, не се хвали със супер дупер ултра звукови телепортиращи се ракети с плазмени щитове? А кремълското свърталище се хвалеше, а сега гнома ходи да проси от Северна Корея помощ, нали така второкласника.
252
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"До 249: общо взето ситуацията на путландия днес е като на Италия..." - И викаш СК и Етиопия са толкова могъщи и силни държави, че Русия с тяхна помощ успява да отблъзне Украйна, като последната е подкрепяна от НАТО? Наистина ли твърдиш подобни неща? хахаха Ми тогава май е по-добре да излезем от НАТО и да плащаме на СК и Етиопия да ни пазят от целия свят хахахаха Нали, шегувам се и аз лично не желая да излизаме от НАТО, но като ти чета коментарите и... Кой клас си? 2-ри? ... :)
251
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
докато форумните центаджии си лаят за НАТО, ЕС и колко са силни Русия размазва целият запад с банда затворници с лопати хахахахах След близо 300 млрд дадени на Осссрайна и милиони жертви Окропи Зеленски смело отстъпва а Руснацие едвам смогват да го догонят! Фактите са едни- без да мобилизира армия Путин направи за смях цялото ДжендеОриентираноНАТО! Завзе най-богатата територи на УкроЛандия, съсипа бизнес интересите на Шорошоидите прееба далаверата с ГМО царевицата на САЩ и стана 2 икономика!
250
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Абе те и тия като теб разправяха, че путландия ще спечели за 3 дена..." - Аз лично не съм твърдял подобно нещо. Ако цялото НАТО не беше застанало зад Украйна, Русия наистина щеше да спечели бързо. Не мога да кажа колко бързо, защото не съм военен и нямам представа, как точно се случват нещата, но със сигурност всичко щеше да приключи още 2022-ра година. При всички положения по-добре поне да познаеш кой ще спечели, дори и да не си предположил правилно колко бързо,отколкото да заложиш на губещия.