Абитуриентът с автомата – зрелищно задържан, тихичко пуснат!

Оръжието му - бутафорно
17 май 2018 10:45, Петя Славова
195

Абитуриентът, който вчера зрелищно беше задържан от полицията в Смолян, е освободен от ареста.

18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си след сигнал, че притежава автомат. Оказа се обаче, че оръжието е бутафорно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тази година Мартин завършва Професионалната гимназия по икономика в Смолян. Тръгва за тържеството по изпращане на абитуриентите, но забравя, че в багажника на колата е едно от любимите му оръжия - автомат "Калашников", само че - реплика.

Автоматът обаче изглежда достатъчно истински, за да предизвика страх и с това Марин си обяснява подадения сигнал до полицията. А оттам реакцията била мигновена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР пак показа мускули ... пред децата.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клоунадата и циркъжилъка - отличителна черта на герб, да на видят хората колко сме чки и пак да гласуват за нас
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от звезди и тарикати.
25
5
 
8
 
! Отговори
Дайте преди 5 години
малко да разсъждаваме, а? Ако някой има истински намерения с истинско оръжие да влезе в училище и да убива хора, едва ли преди това ще се афишира по такъв начин, че да има време за сигнал и реакция. Четем постоянно как действат извършителите в САЩ най-вече. Правят го бързо, и докато някой се усети какво става, белята е сторена. Така че по-леко с престараването. Да се молим да не идват истински терористи! Те едва ли ще действат най-напред с разходки и демонстрации!
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цирк и отново надуваме силиконови мускули! :))))))
23
3
 
5
 
! Отговори
Смееех отново преди 5 години
Ех ако така задържаха и истинските престъпници, които сега се разхождат спокойно с бели якички и вратовръзки, мечтииии....! А иначе показват мигновени реакции при някоя глупост, но ако става въпрос за някоя едра риба от "ГОРЕ" забрави, няма да имат достатъчно доказателства или малко със закъснение разбират и т.н.! Абе смех! На умряло куче нож вадят! Ама вижте, добре им дошло, да кажат - ето не само кметицата държахме 2 часа а и младежа! Обикновен човек ли е, малееее, цялата строгост на закона!
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ако беше в САЩ, сега щеше да е труп, пък нека обясняват после, че било майтап. Не може да се правиш сега със смъртосно оръжие!
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има някои доста реалистични реплики и незапознат с конкретното оръжие няма как да определи с поглед дали е истинско или не. Освен това те са длъжни да направят цялостна проверка, откъде да знаят че не им пробутват реплика, а истинското не е скрито под седлката? подобен бъзик може да ти навлече само неприятности, казвам го като човек, който притежава няколко airsoft пушкала, които ги пренасям в колата в куфар, за да не стресират случайни хора.
20
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ид.иот да се радва, че е жив!!! И, че някой я бивш военен, я бивш полицай, я ловджия не е видял тая работа, щото можеше и да е на 2 метра под земята. С автомат, който изглежда като истински, пред училище с 200 деца , ако имам някакво оръжие в мен, то моментално ще ти реагирам. Изобщо няма да се замисля дали да те стрелям. След всичките тези убийства по ЕС и САЩ веднага те стрелям. Е, ще гледам да не те убия, ама с тоя автомат като си, то или ти мен и децата, или аз теб, така че Божа работа
19
6
 
17
 
! Отговори
Значи преди 5 години
има цели региони в България, където хората ги е страх да замръкнат понеже са жертва на непрекъснати нощни нападения в собствените им домове, но никой не изявява желание да ги защити с ловната си пушка или по друг начин. За една детска недомислица, това момче сте готови да го линчувате. Ми то за това сме на тоя хал!
18
2
 
12
 
! Отговори
Загрижен преди 5 години
До АнонименМного си прав .. но бъдещето ще покаже дали ще убие някой с истинско оръжие!!!Видяхте кандидатите за адвокати какво правят по пътищата ... справка Люси ИларионовДа беше попаднал на някой с истинско оръжие та да му пръсне мозъка но пък тогава пак този дето се е защитавал ще е виновен.
17
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си след сигнал, че притежава автомат."Токова ли е трудно за 5 минути да разберат дали е играчка или не. Ако е такава цялостната подготовка в академията не ми се мисли отличниците на какво са способни.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи зрелищно, естествено че отидат с пълна сила никой не знае освен него дали е фалшив или истински.
15
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До E,Ами другаде можеше и да го застрелят без да питат истински ли е автомата. Не е нормално да се разхождаш с оръжие, няма как другите да знаят истинско ли е или бутафорно. И съвсем правилно са го арестували, даже трябваше да го оставят да преспи в ареста и да му повдигнат обвинение за психотероризъм и тормоз на населението. Кой ще компенсира стреса на хората които са го видяли? Или щом не е застрелял някого, може да стресира хората и да се кефи на шока им? Жалък комплексар!
14
4
 
18
 
! Отговори
до 10 сериозно? преди 5 години
Ако беше се напрегнал да прочетеш, щеше да резбереш, че са правили и обиск на колата. Където междодругото са намерили още оръжие. Този път не толкова бутафорно.Не знам дали сте виждали подобен автомат в действие, но ако се използва където има концентрация с хора, голяма касапница може да устрои. А на снимката действително се вижда че е много добра имитация на истински.
13
17
 
8
 
! Отговори
Ей преди 5 години
големи моралисти, голямо нещо! Вие не сте ли били млади? И сигурно винаги сте били мъдри и уравновесени? Ми дайте за една детска щуротия направо да го обесим! Сигурно вашите деца са за пример и са расли в саксии?
12
5
 
20
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
За пръв път полицията да реагира така както трябва. А на тоя *** това ли му трябва за да се прави на мъж. Така ли търси внимание?
11
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До сериозно?Очакваме да арестуват и 5 годишно играещо си с воден пистолет.
10
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тея дето се възмущават, че са го закопчали - трябваше да застреля някой, че да се уверят, че не е бутафорен и тогава да действат?В някоя друга държава първо щяха да стрелят, после да проверяват какво е оръжието.
9
17
 
10
 
! Отговори
сериозно? преди 5 години
цитат "18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си"т.е. два часа нашите полицаи не са успели да разберат, че автомата не е истински?!?не, че нещоа ама не се чувствам много спокоен, че такива хора се грижат за редада помислим още малко:1) ако е фалшиф автомата, значи няма нарушение, значи е нарушение да бъде закопчан и арестуван2) ако е истински и момчето е част от група, да го оставят на улицата означава, че дават зелена светлина на другарите му да го освободят