Орлов мост отново е блокиран, изникна нов палатков лагер

Домати и яйца по сградата на Министерския съвет
Обновена: 7 авг 2020 22:58 | 7 авг 2020 22:58, Камелия Цветанова
764

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Движението в района на Орлов мост отново е блокирано от протестиращи в 30-ия ден на антиправителствени протести в столицата. Демонстрантите отново разпънаха палатки на възловото кръстовище, след като рано тази сутрин при полицейска акция беше премахнат палатковия лагер.
Още по темата

Пространството между Ректората и Орлов мост тази вечер беше превърнато в пешеходна зона. 

Както всеки ден недоволните от властта, които искат оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, тръгнаха от Министерския съвет и стигнаха до Орлов мост.

 Правителствената сграда беше обсипана с яйца и домати.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" също беше блокирано по-рано от стотици протестиращи, събрали се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. Полицейското присъствие в района е видимо по-малко от предишните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
426
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДрамата е че си има ред Не може всеки път някой като му скимне нещо и да сваля правителства Има си Конституция която казва как и кога се правят избори
425
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам каква е драмата, като те те искат хората ако имаш капка достойнство - ставаш и си заминаваш, освен ако не си давал обети на мафията.Тоя Банкянски наглец много си повярва и реши, че България му е бащиния, Боко коли и беси буквално.Борисов, колкото повече се катериш нагоре, толкова повече ти лъсва ***, повтаряй си го!
424
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте на сайта на Свободна Европа статията за снощния протест Снимката горе - в центъра на снимката е Мая Манолов , тъжна , замислена , никой не и обръща внимание Как използва протестите за да се задържи на гребена на вълната ...
423
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям инат са гербавите комунисти и псевдо патриотчетата. Трудно ще дадат оставка, но ще я дадат. На приказките им много не трябва да се хващаш. Както и заявленията им, че повече нямало да има блокиране на улици. Измишльотини. Ще лъснат скоро всичките им лъжи и това, което са творили 11 години.
422
20
 
17
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Очевидно е че има доста *** - герберски тролчета тук във форума.Радвайте се да си цъкате плюсове сами.Но сте критично малко, 20- 30, не като на протеста, ще ви сте да сте толкова ,ама никога няма да бъдете.Тия протести изкараха цялото грозно лице на управляващите, много добре се получава , сега ще загубят и малкото подкрепа която имат.
421
20
 
15
 
! Отговори
Смех преди 3 години
Бойко си помисли, че чрез Гешев може да се гаври и с президента - и сам си го наби с 200.
420
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е адвоката да бъде командирован в Европа.Там, стопаните европейци ще бъдат запознати с нашия 30-дневен опит как се прави палатков булеварден протест.Може и да им хареса...Ама друг път!
419
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СмехДори Първанов бе по нормален от '' малкото юмруче '' Тоя освен злоба , нищо друго няма в него Всеки ден излиза и разделя нацията с мераците си за президентска република
418
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като питаха една такава '' протестираща '' в Брюксел дали ще затварят кръстовища , тя каза - '' Ааааа тука такива неща не може ...''
417
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Измислени са '' Протести'' с 5 човека
416
6
 
6
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
Нали протестите в чужбина били измислени? Как да блокират кръстовище като няма протест?
415
19
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е Георги Марков.Пожарът, подпален от най-посредствения ни политик, заслужава импийчмънт и съд!"Счупването" на България стана факт,благодарение на този НЕслучайно кацнал на Дондуков тип.Ще ядем бахура, а Европа ще ни гледа сеира...
414
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо българите протестиращи в чужбина - Брюксел , Лондон , Мюнхен не затварят кръстовища ? Защото знаят какво ще им се случи може би ?
413
21
 
17
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Герберастите разбират само от сопата - затова трябва да им се набива всеки път по един с200.
412
9
 
12
 
! Отговори
А? преди 3 години
Полицията не си спазва обещанията!!!!
411
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията обеща, че няма повече да има блокади.То пък като че ли някой е повярвал на това. Гербавите страх ги тресе, усещат края си, едва ли си вярват на лозунгите и лъжливите обещания, които дават.
410
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е да запитат по-известни представители на арменската общност у нас - Хампарцумян,Агасян,Берберян,Оникян,към какво ни води техния,вече най-известен земляк - Бабикян???Снощи протеста му продължи с игра на карти.Да ни каже поне "Кой раздава картите и кой държи Козовете"! Накрая когато всички се окажем прецакани, да излезят с номера на обичайното "Не се сърди, човече"...
409
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой не скача е Тикве!Кой не скача е Тикве!
408
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта и позитанковците и те се присламчиха към протеста. И с тях и без тях нищо не се променя. Усещат както винаги откъде ще дойде кьоравото. Няма да им се получи номерът. Бъдещето на младите и десните най-после дойде. И социалисти и комунисти са вече история.
407
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите от герб нещо се покриха. Мълчание. Усещат агонията си вече. С тая милиция, която само за заплати реве, могат да правят КПП-та и да съставят актове по парковете, заради не носене на маските.