Орлов мост отново е блокиран, изникна нов палатков лагер

Домати и яйца по сградата на Министерския съвет
Обновена: 7 авг 2020 22:58 | 7 авг 2020 22:58, Камелия Цветанова
764

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Движението в района на Орлов мост отново е блокирано от протестиращи в 30-ия ден на антиправителствени протести в столицата. Демонстрантите отново разпънаха палатки на възловото кръстовище, след като рано тази сутрин при полицейска акция беше премахнат палатковия лагер.
Още по темата

Пространството между Ректората и Орлов мост тази вечер беше превърнато в пешеходна зона. 

Както всеки ден недоволните от властта, които искат оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, тръгнаха от Министерския съвет и стигнаха до Орлов мост.

 Правителствената сграда беше обсипана с яйца и домати.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" също беше блокирано по-рано от стотици протестиращи, събрали се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. Полицейското присъствие в района е видимо по-малко от предишните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
446
2
 
2
 
! Отговори
До 598 преди 3 години
Не, вождът му го нарича интелигентен, а смята за *** всички останали, което си е така:) Не си слушал внимателно
445
15
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
МВР да започне да налага глоби на тези, които блокират кръстовищата! На всеки час и ако не се махнат в ареста! Не може разни лентяи да разиграват държавата! Тук не става въпрос за Бойко Борисов или Радев, една шепа хора пречат на стотици хиляди да работят!
444
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да заловим пъдпъдъка от Банкя ,тези дни излизат ловни дружини от цяла България
443
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой дава пари за тези протести?Кой ги спонсорира- "Америка за България"чрез Сорос и Божков?Аз не искам партии, проводници на чужди а още по-малко на Америка интереси да управляват държавата.БТВ се спонсорира от Америка за България.
442
12
 
44
 
! Отговори
Блажено Неведение преди 3 години
Крайно време е протестиращите да избистрите главите си. Тези искания, трябва да се "облекът" в законова рамка. Излъчете си лидери, организирайте разумни действия, направете си партия и отивайте на избори. До кога ще сте слепи за случващото се? Няма вариант ултра сини и кърваво червени да стоят зад вас. Нали сте против мутрите и мафията. Ами тогава се информирайте, че те вече са сред вас... Би било жалко да ви употребят, както нас преди години!
441
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращи, фигуранти, разни нереализирани "творци".... напълно се изложиха пред всички... Как София не е Берлин...демонстранти ли?...За 2 часа с маркучите..и до тук. Там няма демокрация ли, или е полицейска държава? Нека Радев отговори..
440
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
200 човека блокират двумилионен град. Това е безумие. Споделям по-голямята част от недоволството им, но това, което правят е простотия.
439
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е да се чуе гласа и на Нормалните хора ! Давайте ден и Излизаме и ние !Родината България е в Опасност ! Озверели олигарси,шпиони и марионетки ще сринат държавата и ще я Ограбят тотално като през 1990г !
438
17
 
13
 
! Отговори
Хайде бе преди 3 години
До 589Тебе па кой та излъга че мислиш като 2 милиона, не разбра ли че сте миниатюрни.
437
27
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- Имаше ли полицейско насилие при премахването на палатковия лагер? - Имаше! - В какво се изразяваше? - В ритане, блъскане и влачене НА ПАЛАТКИТЕ.Пълен цирк! Трябваше булдозер да изрине тая пасмина.
436
21
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А,ние инакомислещите 2 Милиона в София Какво да правиме ? Не подкрепям този опит за Преврат на шпиони и Предатели ! Гешев погна Крадците на Едро и "родолюбеца" вдигна революция !Бойко ще ви се види цвете,пред тея дето ламтят да вземат власта
435
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лойко и Дебелян ги бОли фара за някакви домати и яйца. Вижте как се протестира у Франция, Гърция, Испания. Така до догодина ще има да си шестват и дюдюкат под празните прозорци на някакви сгради. Идете им пред тях да протестирате. Където са се покрили като мишки!
434
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 575Това правителство се компрометира многократно и то по крайно гнусни и отвратителни начини.Няма как индивиди без капка морал, съвест и акъл да им се даде да управляват, те са вредни за държавата и това, че не пускат кокала го доказва.
433
6
 
22
 
! Отговори
Ало, Бтв преди 3 години
А бе къде е Канна, бе?Бабикян събуди ли я вече?Пасиансът не излиза без нея!
432
1
 
3
 
! Отговори
Астролог преди 3 години
Днес е ден на нашите заблуждения и грешки
431
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от тези кибици!
430
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали видяхте според проучването кой ще спечели / пак / изборите ...
429
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев подгони големите ни бандити и Москва задейства агентите си за да ги бранят Това е Всички на които им се плаща от Путин като един скочиха да защитават мутрите - Божков , Ц Василев , Баневи , Иванчева ...
428
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 571/ Както се вижда подкрепата за герберите намалява. Само че палатките са тройно повече. Нещо не се връзва. Това, че хората са се възмутили от протестите и че са заобичали гербавите е поредната манипулация. Пътници са. И дните, които им остават на другарите от герб са преброени.
427
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко нещо има причина и следствие!Причина - Божков,Цв.Василев, Баневи,Стайкови,Бобокови,Арабаджиеви,Прокопиев,Президента и съветниците ..Следствие - СЪЩИТЕ.. Всичко друго - мафия,мутри,медийна свобода е ПРАХ и ШУМ в очите и ушите!