Далавера! 35 бона за табелки дала Масларова

С тях накиприла Центъра за социално обслужване в Стара Загора
10 авг 2009 16:00,
164
Далавера! 35 бона за табелки дала Масларова
Снимка: Булфото

 

Прокуратурата започва проверка по сигнала за нарушения при построяването на Центъра за социално обслужване в Стара Загора, съобщи социалният министър Тотю Младенов.

По думите му само за поставяне на информационни табели в сградата са изхарчени 35 000 лева, което е знак за належаща проверка, отсече той.

Преди дни ревизиите в социалното министерство показаха, че за довършителни ремонти по центъра бившата социална министърка броила 19 млн. лв.

Така квадратен метър ремонт излязъл 2470 лв.

"На проверка подлежат и сигналите за преждевременно изразходване на средствата, предвидени за целева помощ при покупка и ремонт на медицински изделия за хората с увреждания", каза още Младенов.

Още по темата

Проверена ще бъде и почивната станция "Русалка" в Златни пясъци, която дни преди края на мандата на тройната коалиция беше отдадена на частници.

Скандалите с ремонтите на бившата власт набират скорост, след като и министър Росен Плевнелиев обяви как предшественикът му Асен Гагаузов е потрошил 42 млн. лева за обновяване на сградата на ведомството.

Гагаузов плащал за ремонт на кв.м по €2254.

Ако вината на Масларова и Гагаузов бъде доказана в съда, законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
0
 
! Отговори
ДИМ преди 14 години
ПРЕДЛАГАМ Б.БОРИСОВ ДА НАЗНАЧИ МАРГИНИТЕ ЗА ГЛ.ПРОКУРОР И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОЙ ДА Е СЪД И БЕЗ ЗАПЛАТИ.ДО МЕСЕЦ ВСИЧКИ ВИНОВНИ ЩЕ СА НЯКЪДЕ,НЯКОИ МОЖЕ И В ЗАТВОРА.ДОГАНОВИТЕ САРАИ ЩЕ СТАНАТ ДЕТСКИ ГРАДИНИ.АМА АЗ СЕРИОЗНО ПРАВЯ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ.
119
0
 
0
 
! Отговори
Оракул преди 14 години
Абе ще се оправдавате още 1-2 месеца и след това, каквото и да правите, ще ви се лъснат некомпетентните ***?!?!Сега лъжете народа, хвърляайте пушилки!! Ще разбере народа, че не чините за лула тутун.Цял народ трудно се лъже, ще ви турне у ред, рано или късно.
118
0
 
0
 
! Отговори
jeko преди 14 години
Какви са тези санкции - до 20 000лв, или глоба до 5000лв !? Хората са пръскали по 2500-5000лв на кв.м., те ми слагат някакви смешни глоби. В каква страна живеем само...
117
0
 
0
 
! Отговори
минувач преди 14 години
И между другото - пост 101 е на самозванец, да е жив и здрав, явно много му е харесало да се подписва така :-))))))
116
0
 
0
 
! Отговори
минувач преди 14 години
Аза тези, които не знаят - дори да се променят спешно законите, ТЕ НЕ ДЕЙСТВАТ СЪС СТАРА ДАТА!!!!Това е основен принцип в правораздаването, и предишните са взели мерки да минат леко, ако котка им мине път, както и стана....Друг е въпроса, че както е казал шопа"няма начин да няма начин".И "великия" Ал Капоне го вкараха... за неплащане на данъци, защото не можеха да докажат ганстерската му дейност.
115
0
 
0
 
! Отговори
Татар Хан преди 14 години
Тази в последна "младост" комунистка е за съд. Но *** е, че новия министър е от КТ"Подкрепа". А това е: гарга на гарга око не вади. Ами парите за тъй наречената ромска интеграция, тая нагла мутреса и тях прилапа. До дупка да се прави ревизия.
114
0
 
0
 
! Отговори
минувач преди 14 години
На Борисов му се падна да чисти Авгиевите обори, никак няма да му е лесно, но целия български народ ще му стиска палци, а тези, които се надяват, че настъпващата криза ще го озлоби срещу него, не са познали... При това наследство и тази криза каквото и да направи от обещаното, все ще е добре!!!
113
0
 
0
 
! Отговори
баща ти преди 14 години
най мръсния долен народ народ сме ние
112
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Няма да се оправи тая държава докато не се въведат в съдебния процес съдебните заседатели. Но както е в Америка - на случаен принцип. Тогава най-после ще може народа да въздава правосъдие. Ех мечти.........
111
0
 
0
 
! Отговори
SALI преди 14 години
Mai4in esik - bulgarski.,religiata mi e isliama.Glasuvax s 4isa savest as i semeistvoto mi sa g-n BORISOV,saztoto snam,4e toi ste vavede red i,ste otvori ziroko vratite na satvorite,koito ste posreztnat prestapnizite na darjavata s xleb i sol i te da snaiat,4e tva ste iadat ............
110
0
 
0
 
! Отговори
сиси преди 14 години
за кокошка няма прошка, за милиони нямя закони.
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НИкаде другаде по света го няма туи крадеш милиони а те глобяват по малко от 1 процент от това което си окрал и не те тикат в затвора.А за 100 лв откраднати от някои обикновен човек умиращ от глад го тикат в затвора за 3-4 години и глоба от 2000-3000 лв , ква е тая криво разбраната законодателна система.Така ли се опитвате да покажете на ЕС че работи законодателната система и има осъдени.
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КВи глобиве еййй за тия лапачи тия пари са като капка в океана ще ги дадат и изобщо няма да усетят че са ги дали.Трябва глобата да е 110 % от това което са над платили за ремонта на квадратен метър , примерно ако ремонта реално е струвал 500 лв на квадрат останалото + 10 % да се върне от тях. И освен всичко това да имат престой в някои от затворите минимум 5 години.
107
0
 
0
 
! Отговори
Той преди 14 години
Простете ..тази granny mature hoker прави ли blow job???
106
0
 
0
 
! Отговори
yoyo преди 14 години
Tazi *** Maslarova samo kato i vidish maznata gnusna fizionomia ti stava iasno shto za mursha e,mnogo i puka na tazi kuchka che xorata se trepat za da plashtat danatsite za da si pravi dalaveri ,ama ne razbiram tozi zakon izobshto purvo sled kato e imalo tolkova mngo dalaveri kak nikoia institutsia ne e ustanovila nito edn ado sega i vtoro sled kato se uztanovi takav zlouptreba kakvi sa nakazaniata im, znachi za bedniat tup tsiganin nakazanieto mu e da leji v zatvora za krajba ot 500 lv,
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МОЛЯ, МОЛЯ!В статията има грешки!!Става дума не 35 000 а 3 500 000 и не ги е похарчила, ами си ги е взела!!!
104
0
 
0
 
! Отговори
explorer преди 14 години
Какъв е този закон? Крали са милиони а ако ги изкарат виновни ще ги глобят 3000 лв.????????????
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бе май са е поналапала малко... съвсем леко. не много. майтапа се бе, мн ясно че се е налапала като ЖУВОТНО
102
0
 
0
 
! Отговори
Bibi преди 14 години
За тази и за такива като нея - затвор и то доживотен! Не стига, че крадат, пък и ни говорят колко ни били подобрили живота! Тая пък с най-голямо удоволствие бих я гледала зад решетките!
101
0
 
0
 
! Отговори
минувач преди 14 години
Да ама ви дигна заплатите и певнсиите. А сега ще има да ви обесняват колко много искат да го направят, ама нема смисъл-кофти материал. Битието определя съзнанието.Четири години ще чакате и след това ще броите дните, за да гласувате за нас.