Далавера! 35 бона за табелки дала Масларова

С тях накиприла Центъра за социално обслужване в Стара Загора
10 авг 2009 16:00,
164
Далавера! 35 бона за табелки дала Масларова
Снимка: Булфото

 

Прокуратурата започва проверка по сигнала за нарушения при построяването на Центъра за социално обслужване в Стара Загора, съобщи социалният министър Тотю Младенов.

По думите му само за поставяне на информационни табели в сградата са изхарчени 35 000 лева, което е знак за належаща проверка, отсече той.

Преди дни ревизиите в социалното министерство показаха, че за довършителни ремонти по центъра бившата социална министърка броила 19 млн. лв.

Така квадратен метър ремонт излязъл 2470 лв.

"На проверка подлежат и сигналите за преждевременно изразходване на средствата, предвидени за целева помощ при покупка и ремонт на медицински изделия за хората с увреждания", каза още Младенов.

Още по темата

Проверена ще бъде и почивната станция "Русалка" в Златни пясъци, която дни преди края на мандата на тройната коалиция беше отдадена на частници.

Скандалите с ремонтите на бившата власт набират скорост, след като и министър Росен Плевнелиев обяви как предшественикът му Асен Гагаузов е потрошил 42 млн. лева за обновяване на сградата на ведомството.

Гагаузов плащал за ремонт на кв.м по €2254.

Ако вината на Масларова и Гагаузов бъде доказана в съда, законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
kostov преди 14 години
На тая ако и думна един шамар ще изпада толкова грим, че ако беше кокаин, щяхте да ми викате Тони Монтана
99
0
 
0
 
! Отговори
Гъци Гъци преди 14 години
Значи за Оакан 1 можеше да се промени закона и сега да е на свобода,а?!?! Променете закона и после разследвайте,то не се мина и ден без някой да е лъснал с далавера от старите,но това си е чист популизъм! Бойко, ти знаеш най-добре,така че поправка в закона и вземи вече вкарай някой в панделата,та да донесеш малко радост на този български народ :)
98
0
 
0
 
! Отговори
съпруга на Масларова преди 14 години
Емето е за много як секс !!!!!!
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Страшниии глобиии - бълха ги ухапала.... смях . Те откраднаха милиони сега ги глобете с по 5000лв и по живо, по здраво
96
0
 
0
 
! Отговори
Дон Балон преди 14 години
И пак имаше много хора,които гласуваха за тези червени крадци и мошеници.Като ги питаш "защо",те казват:"аз гласувах за НАШИТЕ"Абе тези,ВАШИТЕ,ВИ СМЪКНАХА И ГАЩИТЕ И РИЗИТЕ И ВМЕСТО "ОЧИ",ИМАТ ДУПКИ НА ЛИЦАТА СИ!Това не са хора,защото нямат МОРАЛ.Това са изчадия В ЧОВЕШКИ ОБРАЗ!ГАДНО! МНОГО ГАДНО!
95
0
 
0
 
! Отговори
anti komunist преди 14 години
eeei tiq bokluci - nqkoi da pusne prahosmuka4kata !!!
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аве,и на тая да и бера лайката! докога ще ги гледаме тия дъртофели загубени,писна ми вече от тях
93
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
СПЕШНА ПРОМЯНА на закона и бандата от БСП+ДПС във ЗАТВОРА.
92
0
 
0
 
! Отговори
**** преди 14 години
Ало,днес бг.абе пишете си,но не ни показвайте снимката на тази дърта и спаружена кикимора,за да не ни плаши,че някои хора получават стрес от тази дърта ***,тихомълком и към сливенския затвор поне за 20 години,там и е мястото.
91
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Хаааааааахахаха,10000-20000лева.Хааааааахахаха.Еее,пак изпързаляха българския народ с изборите.Дето се вика-Кой крал-крал,кой е...ал-е...ал.А за хотелчетата по морето колко ли е дала?А за хлебозавода в Стара загора-а.......?Мнооооооого погрешно се работи.В случая трябва да се проверяват и близките на такива изпечени мошеници.Иначе Правителството ще стане за резил.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
gufs, ti chuwash li se kakwi gi prikazwash??? s edna duma neplashtaneto na danyci go smiatash za neshto normalno i triabwa i dyrjawata da go smiata za takowa?!?!?!?!? ami ako rabotodateliat ne te osiguriawa na pylnata zaplata prosto podawash jalba do syotwetnata slujba, napuskash i otiwash na nowa rabota... zatowa Bg e na towa niwo, zashtoto wseki lyje dyrjawata ili se syglasiawa da raboti pri hora, koito ne plashtat danyci!
89
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
всички от БСП и ДПС са бандити, серГЕЙЧО и неговите министри за затвора.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Иначе си е жива подигравка с НАС (за който не е разбрал БЪЛГАРСКИЯТ народ)... мама им !
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Спешно да се промени закона и наказанието да е затвор от 1 година нагоре плюс глоба и връщане на откраднатите суми.Тогава да ги съдят всички по новия закон.Иначе е безмислено!
86
0
 
0
 
! Отговори
hah преди 14 години
надпис под снимката................,, ГЪДИ ,ГЪДИ ,ГЪДИ ДЪРТИ М.... , ТУК ЛИ СА НА БАБА ХИЛЯДАРКИТЕ ЧЕ СЕ ЗАДАВАТ ОНИЯ С БУХАЛКИТЕ .............
85
0
 
0
 
! Отговори
gufs преди 14 години
by the way масларова може да я плюете, обаче тя е виновна за това , че майчинството се плаща на 90 и повече %-ти за цяла година - Да, но искат преди това да си се осигурявал ЕДНА година на тая заплата - колко фирми осигуряват на реална заплата, пак са прецакани майките, преди като беше 6 месеца, след като вече са бременни, можеха и да си довнасят по нещо, а сега можеш ли 3 месеца по-рано да кажеш на шефа я вдигни прага, че ще забременявам? Всичко е за да не плащат тия 90%...
84
0
 
0
 
! Отговори
reni преди 14 години
Трябва незабавно тези текстове да се ревизират!Глобата е нищожна на фона на ограбеното,а и тя също е от нашия джоб!В училище като унищожиш,връщаш в троен размер!!!
83
0
 
0
 
! Отговори
hiv преди 14 години
tova ste vie bulgarite! prodajna rasa! izbiyte se!
82
0
 
0
 
! Отговори
aleksandar преди 14 години
Maslarova, ako i ti si pravila gafove, ste te oderem jiva,saedno s drygite prestapnizi.BOIKO, DEISTVYVAI - HARODAT SME S TEB!
81
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
шшш таз като я видях на малката снимка как се е навела и си помислих че прави ***