Катуница изпрати убития Ангел в последния му път

Майки се събраха на мирен протест в селото
Обновена: 25 сеп 2011 17:29 | 25 сеп 2011 17:28,
162
Катуница изпрати убития Ангел в последния му път
Снимка: архив, Булфото

Жителите на Катуница скърбят за смъртта 19-годишния Ангел, който беше прегазен от бус в петък вечерта и за починалия 17-годишен Павел, който взе участие в протестното шествие вчера към имотите на ромската фамилия и издъхна от сърдечна недостатъчност.  

Днес в центъра на селото се събраха приятели и майки на други деца от Катуница, за да направят мирен поход до църквата.

По този начин те изразиха отношението си към убийството на невинно момче. Те бяха подкрепени и от 500 рокери от цялата страна, които с моторите си стигнаха пред един от опожарените имоти на Цар Киро.

„Подкрепяме футболните фенове, които ги нарекоха „хулигани”, те са истинските българи”, заяви пред Dnes.bg близък на убитото момче.

Още по темата

Пред тялото на 19-годишния Ангел Петров се поклониха негови приятели и почти всички жители на Катуница.

По улиците на селото премина траурно шествие до гробищата в селото. Там хората си взеха "последно сбогом" с убитото момче.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: убийствоКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
trqbva da ima vazmezdie!!!
70
0
 
3
 
! Отговори
mimi преди 12 години
van *** ot nasheto ob6testvo!!!Darjavata da si varshi rabotata, za6toto ako q var6e6e dosega tezi prestapni grupi trqbvashe otdavna da badat na toplo.
69
3
 
6
 
! Отговори
mimi преди 12 години
*** trqbva da badat izolirani v geta ,samo na obrazovanite da se dava pravo na glas i na rabota.
68
3
 
6
 
! Отговори
mimi преди 12 години
*** trqbva da badat izolirani v geta ,samo na obrazovanite da se dava pravo na glas i na rabota.
67
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Столипиново е убежище на организираната бг *** престъпност , която прозрачно парадира с недосегаемост. На практика, снощното поведение на ЦарКиро и тайфата му ясно демонстрира крилете на *** престъпна арогантност. Кой ли дава тия криле? Някой обачеи силно се старае да интегрира българите към животинския манталитет на *** тълпа. Тая нощ е решаваща за доказване кой кой е. Невинни хора под ботуша на милионите на престъпници - това е родната бг картинка. А и не само българска.
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да ги прости.
65
1
 
22
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Наблюдаваме още едно *** слово на омразата, поледвано от убийство от етническа омраза!!! Но в България имало равенство в правата на гражданите... УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. За българите в Катуница След многократни обиди ***(слово но омразата на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ, полицията отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (убийство от етническа омраза, предизвикано от семейството на царя), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. За *** в Катуница - Научавайки за зверското убийство на младеж и петима осакатени, местните граждани се организират със намерение да изгонят от селото Царя на местните бандити...- Полицията научава и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро заради смъртните заплахи. В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Очевидно, че правото на живот на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКАЕто това е СВРЪХЛИБЕРАЛНОТО РАВЕНСТВО и КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да убива, а българина задължението да търпи убийствата на децата си!!!( По закон заплахата с убийство се съди КАТО УБИЙСТВО!!! НО ЗА КОГО ЛИ важи това??? )- АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ВИДИ КАК СА ИЗГЛЕЖДАЛИ ПЛОВДИВСКИТЕ "ХАЙМАНИ" ИЗВЪРШИЛИ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ...- ДА ГЛЕДА КАДРИТЕ ОТ КАТУНИЦА
64
0
 
8
 
! Отговори
гггг преди 12 години
Доказателство- мафиотите поне си правят труда да се крият, а тоя се пъчи пред цяла България най-нагло, и с ехидна усмивка казва: "Надявам се след всичко това държавата да се отнася занапред с мен , както досега." Всеки един знае какво върши и какво струва, но защо мълчат. Та отново, към коя държава е отправен апела да му"види сметката"???
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да ги прости момчетата!Спомняте ли си, как преди години *** убиха с тояги проф.Калоянов насред София?Политиците не реагираха.Няма да реагират и сега, защото *** работят за тях!
62
0
 
14
 
! Отговори
гггг преди 12 години
Не знам Европа ли е Зимбабве ли е, обаче коя държава по-точно да реши въпроса,а? От 1990 "цар"Киро киха на хора от тогавашното управление и до ден днешен в:парламента, съдебната система, полицията, митниците и пр.Единственото звено, което работи за България- страната, а не за изгодата на държавата е народа!!! И той ще пребъде, и такива трябва да са реакциите след всяко безчинство!!! Или това е прекалено "неморално" да изкупи млад живот, така ли? Айде простотиите да си вървят с добро!!!
61
1
 
12
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Ами точно затова, че държавата не взема никакви мерки, народът трябваше да ги вземе и такива като цар Киро не от Катуница ами от България трябва да ги изселват
60
1
 
5
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Ами Гергов що не го питат и не го разследват за незаконо придобито имущество? Всъщност Киро *** е много лошо прецакан от Гергов - Свинаря. Киро събира *** гласове за ГРОБ и с това е конкуренция на Гергов, който до сега контролираше и ограбваше Пловдив. Той е пратил *** от Столипиново, за да стане патакламата и да дискредитират Киро ***, а с това и правителството на Тиквата.
59
19
 
2
 
! Отговори
хулигани преди 12 години
Аууу, колко е цивилизовано да чупиш и палиш! Браво, братя вулгари! Така не само ще влезете в Шенген, но и ще го подминете!
58
1
 
33
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
От БТВ наричат задържаните от полицията "ХУЛИГАНИ"...не ги е срам!!!
57
1
 
13
 
! Отговори
Пак преди 12 години
Ако имаше лента, ББ, ЦЦ и РП щяха да са тук !
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О,още едно приматче -53 се опитва да плюе по българското достойнство.Животинчето дори не знае ,че се пише българин ,а не вулгарин.Да си каже къде живее и ще види правосъдието на народа,изчадието вмирисано.Чупката от българските форуми АСАНЕ.Марш в Индия,или в Пакистан да видиш как се живее без да работиш!
55
2
 
23
 
! Отговори
една майка преди 12 години
Искрени съболезнования,боли ме за погубения млад живот...Жалко,че в тази България отърване от комунисти и *** няма ,едните ни управляват и се гаврят с нас, другите влачим на гърба си а те за благодарност убиват децата ни...
54
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Братя българи,въжето е около шията и от нас зависи дали ще остане там или ще го скъсаме.Дори след толкова много страсти и емоции,провокирани от поредната смърт на млад човек от безнаказаността на *** ***,получаваме провокации от техни представители.Прочетете писаното от внука на Рашев-34 и ще разберете,че са престъпници без нормално човешко мислене.Докога ще търпим и храним тази маргинална ,размножаваща се като зайци прослойка,която ползва само права без никакви задължения.ПРОМЯНА!!
53
26
 
4
 
! Отговори
хулигани преди 12 години
Поредното доказателство, че държава България - няма. Вместо държавата да реши проблема, вулгарите от улицата се втурнаха да чупят и палят. ТОВА НЕ Е ЕВРОПА, ОБАЧЕ. Това е Африка!
52
2
 
27
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Румен Петков: Някой трябва да носи политическа отговорност днес и веднага за Катуница и това е Цветан ЦветановА по време на вашето управление защо не се поровихте в цеховете за алкохол на цар Киро, защо не проверихте доходите.Това са проблеми трупани с години - да се докара до там че този човек да се изявява ка монарх.Кой му дава право - къде е била кметицата другарката от БСП ?Ама га ядете кюфтета мълчите - казва народа.Сега Цветанов ви е крив.За всички тези години само той запечата цеха 2009

Спонсорирани публикации