Цар Киро: Няма да плащам данъци!

От 2008 г. не е плащал такса смет и данък сгради
Обновена: 18 окт 2011 17:41 | 18 окт 2011 17:03,
462
Цар Киро: Няма да плащам данъци!
Снимка: БTA

"Няма да плащам данъци, не съм ползвал имотите". Това са били точните думи на Цар Киро, казани пред инспектори на общинската дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив.

Чиновниците посетили Кирил Рашков в следствения арест, за да му връчат акт за неплатени задължения в особено големи размери – по неофициална информация става въпрос за около половин милион лева.

Още по темата

Оказва се, че от 2008 г. до днес той не е плащал такса "смет" и данък "сгради" за къщите на фамилията си, които се намират на територията на община Пловдив.

"Мотивът му, че не си е плащал местните данъци, е бил, че не обитава имотите, но това не го оправдава, има глава на раменете и да мисли", заяви пред Dnes.bg директорът на дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив Николай Ненков.

С актове за неплатени данъци са още синът му принц Ангел, съпругата му царица Костадинка и снахата принцеса Събка.

"Никой не може да им опрости задълженията, дори президентът", каза още Ненков.

Ако не плати доброволно, дължимите суми ще бъдат събрани принудително.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


462
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
2
 
52
 
! Отговори
МИРО преди 12 години
КАТО НЕ ИСКА ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА ПЛАТИ ДАНЪЧНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗАКОНЪТ Е КАТЕГОРИЧЕН-КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО!!! И НИКОЙ НЕ КАЗВА ДАЛИ ИМОТИТЕ МУ СА ЗАКОННИ ИЛИ СА КАТО НА ВСИЧКИ ***-НЕЗАКОННО ПОСТРОЕНИ НА ЧУЖДА ЗЕМЯ!!!ПО ЗАКОН ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБАРЯТ-АКО НЯМА ДА СЪБАРЯТ *** ГЕТА ДА ЗАЯПОЧВАМЕ ВСИЧКИ ДА СТРОИМ КОЙ КЪДЕТО СВАРИ!!!!ДО КОГА В ТАЯ ДЪРЖАВА ЗАКОНИТЕ ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ ЗА *** И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?
408
2
 
30
 
! Отговори
Съдия преди 12 години
Цар Киро стана много нахален,за какъв се мисли този *** бе????*** наглия ***.
407
2
 
25
 
! Отговори
ббб преди 12 години
не знам докога ще се подиграват с нас писна ми *** да имат права а ние само задължения
406
4
 
18
 
! Отговори
Човеко преди 12 години
котисе!"волен докато се усети на втория ден, тя футболната агитка вече го детронира"Ако не беше агитката и до сега тоя ще ше да се кипри в Катуница! Ни от полиция, ни от НАП, ни от Цецо Консултанто му дреме! Нали нямаше да се изселва от Катуница! Да благодарим на агитките и рокерите че иначе няма управия в тая държава!
405
2
 
8
 
! Отговори
ббб преди 12 години
няма значение дали ББ ще плати или *** рашков парите все ще бъдат откраднати от нас обикновенните граждани
404
6
 
22
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Посетили го в затвора и му представили сметка за някакви пари! Ама дело не завели? Е що така бе? Ами щото чакат да видят *** как ще гласуват, ако гласуват по ГЕРБ ски тогава след изборите както каза Бойко "всичко ще се забрави". Ако пък ли не, тогава гледайте шоу! Ама Дарикнюз съобщиха че циганьрите в Пловдив вече знаели номера на бюлетината за която да гласуват, името не знаели ама номера знаели!
403
2
 
21
 
! Отговори
Бре, ромска наглост! преди 12 години
Наглостта е една от най-отличителните черти на ***.Ако имаш сграда или апартамент, и да не живееш там, плащаш данък. Единственото данъчно облекчение се състои в това, че ако подадеш декларация, че обектът ще бъде необитаем през следващата година, ще ти намалят данъка смет, но и него ще си платиш като поп!Значи, ние плащаме, ако имаме гарсониерка,но за една година сме учили или работили в чужбина. Киро *** строи палати с пари от менте алкохол, трови хората, но не плаща данъци!
402
2
 
21
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Никодим!"Я да вземе някой българин да не си плати данъците,па да видите какво става тогава!"Ти пък нищо не каза! Мишо бирата като не си плащаше акцизите какво стана? Ами тъста на Цецо Консултанто да не би да си е платил данъците? Или пък Фидосова да не би да си плати данъците за онези 250 хиляди от Титан? А колко още са на ГЕРБарското кранче! Не е до ***, *** държава сме и за *** мутри и за български такива!
401
2
 
22
 
! Отговори
Безпартиен преди 12 години
Чиновниците посетили "цар" Киро, също трябва да останат в ареста, защото цели три години не са събирали данъците и таксите за имотите му.
400
3
 
10
 
! Отговори
котисе, преди 12 години
волен докато се усети на втория ден, тя футболната агитка вече го детронира
399
8
 
5
 
! Отговори
котис преди 12 години
Само Волен ще ги детронира.
398
2
 
34
 
! Отговори
КАФА СИКИМЕ ОТ ТОЗИ преди 12 години
КАКВО ИМА ОЩЕ ДА СЕ ОБСЪЖДА И ПРЕГОВАРЯ?НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ - КОНФИСКУВА МУ СЕ ВСИЧКО ПОСТРОЕНО НЕЗАКОННО И ТОЛКОЗ. И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР.
397
2
 
7
 
! Отговори
obiknoven bylgarin преди 12 години
oo MAiko kvi carici ,kvi princesi...Samo da imah vyzmojnost vsi4ki vi BOGATI romi 6te iztrebq 4e vie ste za groba a ne obiknovennite *** po konteinerite.
396
2
 
20
 
! Отговори
da преди 12 години
Abe do koga shte go koroniasvate tozi ***,che i cialata mu roda. Zashto se priniziavate do negovoto nivo? Pone malko uvajenie kam chitatelite si niamate li?
395
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в тая скапана държава кво искаш!!!тиквата да плати!!!
394
6
 
0
 
! Отговори
GIRDJAN преди 12 години
ZA CAR KIRO RABOTQT DEPUTATI NISHTO NEMOGAT DA MU NAPRAVQT MOGA DA SE XVANIM NA BAS AKO IZKATE VSQKO 4UDO ZA 3 DENA TAKA VAV NASHTA KORUMPIRANA MALKA DARJAVICA
393
2
 
34
 
! Отговори
Никодим преди 12 години
Абе тоя *** Киро докато го закриля и пази държавата много ясно,че няма да плаща данъци.Я да вземе някой българин да не си плати данъците,па да видите какво става тогава!
392
2
 
28
 
! Отговори
расист преди 12 години
Какво ги възвеличавате тия *** бе,с какво е заслужил тази измислена титла ,че и семейството му!Според мен най-добре е първо да си плати всички задължениякъм държавата ни и след това ***!Просто и лесно нали господа продажни управляващи ни!
391
2
 
18
 
! Отговори
Катерина преди 12 години
Не се научехте да не го коронясвате този *** или може би някой от вас в сайта работи за него,че само го царувате.
390
2
 
8
 
! Отговори
acho преди 12 години
На този *** дето е платил данък на държавата трябва да му издигнат паметник в центъра на София. Статуята да се нарича "Честният ***"