Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство"
Обновена: 8 апр 2012 12:17 | 8 апр 2012 12:17, Красимир Ангелов
482
Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна
Снимка: Impact Press Group

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси, приветства ромската общност по повод Международния ден на ромите, съобщиха от правителствения пресцентър.

"Отговорността ни като общество и като част от Европейския съюз сега е по-голяма от всякога - ние трябва да дадем позитивен, практически насочен, устойчив принос за осъществяването на общоевропейска политика за интеграция на ромското население”, подчерта Цветанов.

По думите му приемането от Народното събрание на Националната стратегия на Република България за интегрирането на ромите 2012-2020 г. е недвусмислен израз на политическата воля това да се случи.

Цветанов допълни, че това, което предстои, е неуморен труд, търсене на най-добрите решения за комплексно решаване на проблеми и преодоляване на предизвикателствата.

Вицепремиерът изрази увереност, че със сътрудничеството и партньорството с ромските граждански организации, които са членове на НССЕИВ, с многобройните ромски експерти по областите и общините тези хоризонти ще бъдат достигнати.

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство и сътрудничество, сили и увереност в постигането на целите на интеграционната политика, за да бъде обществото ни силно и стабилно в своето икономическо, политическо и социално развитие”, завършва приветствието си към ромската общност министър Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Софи Маринова и Азис ще пеят на after-party-то след вота на неДОВЕРИЕ !!!! Паркинга за каруци е безплатен, носете си лепило!!
22
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Международен ден на ***?хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
21
0
 
26
 
! Отговори
ЦвЦВ преди 12 години
Поздрави електората на партията! Това е правилното заглавие!
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ - партия на ***!
19
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а можеше и българите да поздрави с Цветница примерно
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов да се разходи в рушащите се блокове на интегрираните да се запознае отблизо с проблемите им, да вдъхне аромата на промяната, да види къде в европа (не) се плащат 0,40лв. наем за квадратен метър а не да се изказва високопарно на гърба на цялата държава!
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е как, естествено, че нали са електорат дето ще им затрябва пак слледващата година, ако трябва и ще им се полкони дълбоко, и в любов ще им се обясни
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъжна работа е този Цветанов. Лошото е, че следващият няма да е различен.
15
0
 
16
 
! Отговори
lizimah преди 12 години
osinovete nqkoi rom4e gospodin cvetanov i na sledva6tata godina da vidim dali 6te gi pozdravite publi4no taq mrasna papla4
14
0
 
45
 
! Отговори
Гого от Варна преди 12 години
Спрете да им набивате в главите, че ние имаме някаква отговорност към тях. Обществото им подаде много пъти ръка, но те в прстотията си се изсраха върху нея. И продължават да живеят като кърлежи на гърба на всички работливи хора, които са се осмелили да завъртят стопанство и си плащат сметките за ток и вода с включените в тях "загуби"! Повдига ми се вече от такива сервилни политици, които търсят само гласовете на *** по избори.
13
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 12 години
Вместо да видя новина за днешния Великден по католическия календар, виждам новина-честит ден на ромите??? Днес е и Цветница-също не малък празник за нас Българите!!! Срам и позор за управляващите и за хората работещи в този сайт!!!Честит празник на всички именници и Христос Воскресе на всички които празнуват днес Великден.Нека дабъдем поне малко по-добри хора.
12
17
 
7
 
! Отговори
Професор преди 12 години
Ромите и българите са много близки в културно, хигиенно и еволюционно развитие. Българското общество трявба да бъде интегрирано в ромското за едно по добро бъдеще и развитие на Европейска България.
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ПОЛИТИЦИ!! ПО ЗЛИ СТЕ И ОТ УЛИЧНИТЕ ПУМИЯРИ!!!
10
0
 
53
 
! Отговори
Българка преди 12 години
Не съм отговорна за живота на ***. Не ми вменявайте отговорности и вини. Всеки сам гради начина си на живот.
9
1
 
52
 
! Отговори
Мавродиев преди 12 години
Цецо ясно съзнава, че ромите са единсвения им бъдещ гласоподавател. Грижата за тях е много важна.
8
0
 
41
 
! Отговори
varg преди 12 години
Вземете пример от Хитлер той успешно интегрира най-големите врагове на човечеството-еврейте.
7
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХАХА....И това ако не е "признание за изборни заслуги", здраве му кажи...той затова не се прибра с месеци в къщи. Все по махалите, да черпи....:)
6
1
 
61
 
! Отговори
упрек преди 12 години
Кво ше поздравяваш ***, обърни поглед към дискриминираните - нас, българите !Кучетата ни ядат вече...
5
0
 
54
 
! Отговори
1911 преди 12 години
Колко години ги "интегрирате", а те само паразитират и грабят народа... Защо ги изселиха от Франция?Ще се сетим, ама последни!
4
2
 
16
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Поздрави и от А.Х.