Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство"
Обновена: 8 апр 2012 12:17 | 8 апр 2012 12:17, Красимир Ангелов
482
Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна
Снимка: Impact Press Group

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси, приветства ромската общност по повод Международния ден на ромите, съобщиха от правителствения пресцентър.

"Отговорността ни като общество и като част от Европейския съюз сега е по-голяма от всякога - ние трябва да дадем позитивен, практически насочен, устойчив принос за осъществяването на общоевропейска политика за интеграция на ромското население”, подчерта Цветанов.

По думите му приемането от Народното събрание на Националната стратегия на Република България за интегрирането на ромите 2012-2020 г. е недвусмислен израз на политическата воля това да се случи.

Цветанов допълни, че това, което предстои, е неуморен труд, търсене на най-добрите решения за комплексно решаване на проблеми и преодоляване на предизвикателствата.

Вицепремиерът изрази увереност, че със сътрудничеството и партньорството с ромските граждански организации, които са членове на НССЕИВ, с многобройните ромски експерти по областите и общините тези хоризонти ще бъдат достигнати.

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство и сътрудничество, сили и увереност в постигането на целите на интеграционната политика, за да бъде обществото ни силно и стабилно в своето икономическо, политическо и социално развитие”, завършва приветствието си към ромската общност министър Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
0
 
29
 
! Отговори
Ивайло преди 12 години
Братя българи, това на снимката ако днес не го прогоним ще направи още 10 като него които ще почернят и живота на децата ни.
282
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямам думи !! Етноста тук няма значение, *** до един трябва да бъдат прогонени от страната ни а Цветанов техния защитник да ги последва, Такива предатели и дискриминатори на собствения си народ са за дръвника !!!Нищо добро не ни чака. ДОЛО ЦВЕТАНОВ И ВСИЧКИ АНТИ-БЪЛГАРИ ЗАЩИТНИЦИ НА ПРЕСТЪПНОСТА И ***.
281
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до ШЕКЕР МЮМЮН,ти по-скоро си от *** мислещи се за турци,защото турците обичат *** колкото и ние ги обичаме
280
13
 
0
 
! Отговори
ШЕКЕР МЮМЮН преди 12 години
ТУРЦИА ЩЕ ПОМОГНЕ НА БРАТЯТА ЧЕНГЕНЕ...ДРЪЖТЕ СЕ , ИСЛЯМА И ТУРСКАТА МОЩ НАПИРАТ,БУЛГАРИ-СТАН Е НАШИАТ ТРОФЕИ
279
1
 
2
 
! Отговори
antiES преди 12 години
do 358абсолютно прав си ,аз например съм езичник,въпреки ,че като малък ме кръщаваха в църква.След като пораснах прогледнах и скъсах кръста от врата си,съответно се отрекох от религия която сме приели под натиск.
278
0
 
20
 
! Отговори
Данчо преди 12 години
Аз вече не виждам смисъл нито от работа в тази държава, нито от каквото и да било. Никой не оценява нищо.Пенсия няма да доживеем, ясно е! Какво ни остава? Да живеем като *** май? Няма да сме по-зле! Иначе след това изказване на министъра реших: няма да гласувам за Герб и ще напусна страната със семейството си при първа възможност. Тук единствено има смисъл от революция всичко друго е безсислено: *** ще изядат и изпият парите ни за пенсии и накрая ще ни ограбят! Е това ще е!
277
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яааааа,електората на ГЕРБ имал празник!Айде сега, подундуркайте ги малко!
276
0
 
11
 
! Отговори
евлоги преди 12 години
е и хора цецко физкултурника днес има рожден ден.на празника на ромите това недоразумение се е пръкнало в чест на българо ромската дружба.герб се хвалят че строят магистрали по такъв начин ни казват че трябва ние българите да се изнасяме на вън. в България ще останат само *** и гербери.честит рожден ден и празник цицко.
275
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В стремежа си да се докарат на американските господари, в лансирането на ромите ГЕРБ пак си вкара автогол. тези дни върши това особено интензивно. Гербаджии, назначени сте да служите на България не на САЩ. И не на разни малцинства, а на мнозинството, което са българи. Това ви е работата.
274
2
 
3
 
! Отговори
МОР за вас преди 12 години
чеестито празник и от името на мееждународното общност на ромити(МОР). нека всеки празник да стани пълник за сичкото българско ром и ***.
273
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов: Отговорността ни към ромите е огромна
272
0
 
27
 
! Отговори
Българин преди 12 години
А аз мислех, *** моймуно, че ти, в ролята си на Министър на вътрешните работи, имаш отговорност към спазващите законите данъкоплатци, а не към ***, бандитите, престъпниците, насилниците, убийците !!!!И защо, по дяволите, щом си такъв "интегратор", не настаниш по 1-2 семейства *** в пет от твоите шест апартамента ?????Казах многократно и пак повтарям - НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ, КОЙТО ОБЕЩАЕ ДА ИЗПРАВИ ПРЕД СЪДА *** И ТИКВАТА - ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И АПАРТЕЙД !
271
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди една седмица Тетка-Цецка , Стругарката се молеше лекарите да останат в България.След 2 години ще се молите Българите да останат в България.Знам само че един ден ще отговаряте,пред Българския Народ.Този ден е много скоро подивели кучета.
270
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искаме новини Ким Кардашиян и Джъстин Бийбър!
269
0
 
21
 
! Отговори
евлоги преди 12 години
има ли разлика между *** и между цецо цветанов ,няма.*** крадат и цв.цв.също.едните са нагли *** цв.цв. също.едните лъжат като за световно цв.цв. също.защо да не се поздравяват.та нали *** продават цигарите внесени контрабантно с протекциите на цв.цв.така че *** и цветанов е едно и също
268
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** мръснаааааа, думи нямам!!!!
267
0
 
32
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Господа управляващи от истинската терористична антинародна групировка Герб. Вие дестабилизирате страната ! С вашето бездействие срещу *** ненаказана престъпност . Ние изхранваме с нашия кървав ,робски труд тези *** а те се гаврят в лицата ни....Никога ,при никое управление този етнос не е бил така толериран...А за доказателство ето случай от вчера от В.Търново.....милион от нашите кървави данъци тези животни унищожиха.......*** натрошиха новия парк Акация, полицията ги хвана.ВАНДАЛИ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ВИЛНЯХА В НОВИЯ ПАРК АКАЦИЯ във Велико Търново, съобщи Йордан Йорданов, шефът на фирма Пролет, която направи новата зелена площ.Извикахме полиция, след като ни алармира охранителят на обекта. У нас тече дискусия дали да се наричат ***, или роми, но по-важното е, че тези хора не работят нищо и се издържат от нашите данъци, а вижте какво правят! Те не могат да се интегрират сами, а ние трябва да ги търпим и интегрираме и затова се дават милиони. Огорчен съм, каза Йорданов. Мургавелите под въздействие на алкохола нахлуват в парка и започват поголовно да трошат новите дървени беседки в събота вечерта. Човекът от охраната, която бе поставена по нареждане на кмета Даниел Панов, за да пази новите паркове, алармира Йорданов, който от своя страна се обажда на полицията. Вандалите тутакси са задържани, но Йорданов се съмнява, че срещу тях ще има възмездие, защото нито работят, нито имат нещо на свое име, което да обезпечи санкциите. Новият парк бе открит съвсем наскоро с пари от европроект. В него са вложени почти милион лева.
266
0
 
28
 
! Отговори
Miro преди 12 години
Пари за пенсии няма, а за социални помощи на ***-ИМА! Така ли?! Не можахме да ги накараме нищо да вършат. Нито да учат, нито да работят, нито тока си и водата да плащат. Дадохме им безвъзмездно жилища, които те след няколко години превърнаха в кочини. (Напр. бившият блок 20 в Ямболския квартал "Райна княгиня", който благодарение на кмета на града вече не съществува.) От тях не можеш да се вредиш ни при лекар, ни в Бюро по труда... Поне да работеха по няколко часа за хигиенизирането на града
265
0
 
26
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Толкова ли не проумявате, че парите, които внасяте в НОИ тоя месец, циганорите, работещи "трайно безработни" и "самотни майки", ги изяждат и изпиват още другия месец... точно заради това ще ви карат да работите, докато *** - за да ги храните !!
264
0
 
17
 
! Отговори
да,да,да. преди 12 години
АМАН ОТ НАГАЖДАЧИ И ПОДЛИЗУРКОВЦИ.