Атентаторът бил видян и в София?

В СДВР постъпвали такива сигнали, но полицията не може да ги потвърди
Обновена: 8 авг 2012 15:07 | 8 авг 2012 12:38,
97
Атентаторът бил видян и в София?
Снимка: МВР

Сигнали, че атентаторът от Бургас е бил видян в София, са получени в СДВР, съобщи  старши комисар Валери Йорданов пред БНР.

Към момента от полицията обаче не могат да потвърдят дали човекът, взривил автобуса в Сарафово, е бил в столицата.

Сигналите са подадени, след като МВР пусна фоторобот с възстановеното лице на атентатора. След като сигналът бъде проверен, ако се прецени, че в случая има оперативно интересни факти, информацията се изпраща в Главната дирекция за борба с организираната престъпност, обясни Йорданов.

„Получиха се много сигнали, че се е появявал и след атентата, което не би трябвало да се получават, тъй като основното предположение е, че лицето е загинало. Всички тези сигнали се проверяват, наистина има съвпадение по описание. Доста от хората, за които се говори, се установяват“, коментира шефът на столичната полиция.

В края на миналия месец вестник „Класа“ съобщи, че атентаторът от 18 юли на летище "Бургас" може би седмица по-рано е бил на Терминал 1 на софийския аеропорт, позовавайки се на очевидци. 

Още по темата
Специални мерки за сигурност ще бъдат взети при откриването на учебната година в еврейското училище в София на 15 септември.

Продължава да има засилено полицейско присъствие и на местата, където има граждани на Израел - в метрото, моловете, жп и автогарата в града.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
36
 
! Отговори
Втрещяване! преди 11 години
"Получиха се много сигнали, че се е появявал и след атентата ..."Сдобихме се с първия вампирясал атентатор в света!
32
3
 
9
 
! Отговори
prorok7 преди 11 години
За 3 седмици никаква информация не е дадена! Може да е от Хизбула, ама може и да не е. Вероятно е бил в София, но е възможно и да не е бил. Раницата му е била на гърба, ама е имал друга на гърдите. По принцип се е самовзривил, нищо че после се разхожда из София.Скатава се информация, защото на някой му е изгодно така! Цветанов и хората му са добри, за 3 седмици със сигурност са разнищили случая, но защо ни се подхвърлят трохички...?!
31
1
 
15
 
! Отговори
1777 преди 11 години
В днешния свят на компютърни модели и технологии и на огромни бази данни,да имаш ДНК и лицето на един човек,означава,че този човек трябва да може да се идентифицира за броени часове.Нали е дошъл отнякъде,нали е пътувал някак по Европа?Нали е живял някъде?Тука работят МОСАД, ЦРУ, Интерпол и не могат да разберат откъде се пръкна тоя. Нали снимката му е публикувана.Или не е това лицето, или тоя е израстнал в амазонските джунгли и преди месец е решил да дойде в БГ с директен полет от джунглата.
30
2
 
16
 
! Отговори
Видях го преди 11 години
На форума на БСП -- на предната редица
29
1
 
6
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Няма нищо по-несигурно да тръсиш умрял по такъв портрет.А пък нашите съграждани вече са толкова разсеяни и замислени за личите си проблеми, че няма да забележят и майка си, ако минава край тях.Преди ден на спира, помолих една чакаща, ако се пояави едикакво -си младо момчите, да й каже че съм се качила на 120 за Хладилника. Моята приятелка дойде на назначеното място и беше разговаряла с чакащата , но не беше получила посланието ми.
28
3
 
5
 
! Отговори
Колева преди 11 години
Наистина ,много интелигентно момче беше , голям приятел ! Познавам го още от преди 2 г., тогава за първи път дойде в София ! Голям пич беше !
27
1
 
22
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
Сигнали, че лицето се е появявало след атентата, не се приемат!
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Атентаторът бил видян и в София? ------------------Вчера ли?
25
1
 
13
 
! Отговори
А! преди 11 години
А бе прилича ми на Стоян Ганев! А!!Ааааа!И съм го виждал в София!
24
1
 
7
 
! Отговори
Катя Сикчийска преди 11 години
Да , беше в София ! Много интелигентен и комуникативен ,голям кафалер беше и много щедър ! Лека му пръст !,Бог да му прости греховете и да накаже онези ,които са го подвели и накарали да извърши това !
23
1
 
6
 
! Отговори
Слави Тр. преди 11 години
Тоя е чул моята песен "Камикадзе" и.... ето го и резултата от това
22
1
 
20
 
! Отговори
Мосад преди 11 години
Нормално, това са клонинги :D
21
3
 
20
 
! Отговори
БЕШЕ В СОФИЯ преди 11 години
"Атентарота" на снимката е Васил Левски на млади години. И наистина е бил в София но отдавна.Ако беше с брада софтуера на ушевите щеше да изпечата снимката на Ботев...
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идвал е в София на чалготека ,после така е превъртял ,че стигнал до Бургас и се взривил .До това води чалгата .
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на ДАНС.БГ
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе това е Никълъс Кейдж, а снимката е от личната му карта
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Познах го, това е безсмъртния евреин Йешуа, след взрива е възкръснал, минал е през мола и административната сграда на НДК, да си прибере парите.
16
1
 
13
 
! Отговори
Скиорчето преди 11 години
Е те с тоА си караааме ските зИмата у Банско
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
този стана като някое НЛО- всеки го е виждал някъде под някаква форма. за мен е ясно,че този атентат си беше направен от Сащ и Израел, за да се доближат още по-близко до войната с Иран и петрола им. Никоя себеуважаваща се терористична група няма да хаби бомби и камикадзета за незначителна цел като група израелски туристи в България-просто отзвука е много мижав и не си заслужава. ние се дупим на сащ и израел отдавна,защо атентата стана чак сега?
14
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво,след 10 г даже ще му разберат и името.