Бях много добър ученик, похвали се Цветанов

Щерка му София будела всички сутрин в 6 часа
Обновена: 17 сеп 2012 14:50 | 17 сеп 2012 12:05,
99
Бях много добър ученик, похвали се Цветанов
Снимка: МВР

Бях много добър ученик, похвали се вътрешният министър Цветан Цветанов, който откри учебната година в 11 СОУ „Свети Пимен Зографски” в столичния квартал „Дианабад”. 

„Няма да кажа, че бях отличник, защото няма човек, който да не е казал, че е бил отличник. Бях един изпълнителен. Разбира се, като всяко едно дете, повече ме влечеше играта и гледахме повече да спортуваме или да се занимаваме с такива игри, които всъщност ни доставяха удоволствие“, обясни Цветанов пред журналисти.

Най-малката му дъщеря София днес празнува имен ден.

„Сутринта подарихме на малката София книжка с картинки по повод именния й ден. Тя е будилникът вкъщи. Ляга си вечер в 18.30-19 часа и става в 6 часа. Прекрасно се чувстваме. Сега отивам да взема съпругата и средната дъщеря, за да отидем да отбележим първия учебен ден“, сподели Цветанов.

След като Министерският съвет взе решение за изграждането на многофункционални спортни бази в училищата, в 11-о ОУ за следващата година Столичната община е предвидила 600 хиляди лева за капиталови разходи.

“Полагат се максимални усилия да се отговори на очакванията на родителите и на желанията на децата”, обясни Цветанов.

За началото й в двора на учебното заведение е направена интерактивна площадка, която ще помогне на децата да усвояват по-лесно основните правила за движение по пътищата. За всички първокласници и децата, които са в предучилищна възраст, от столичния КАТ бяха подготвили специални подаръци - светоотразителна жилетка и значка.

“Целта е децата да бъдат забелязани навреме от шофьорите”, обясни вътрешният министър и призова водачите да са още по-внимателни, защото от днес децата тръгват на училище.

Цветанов е бивш възпитаник на училището и за осми пореден път го посещава на първия учебен ден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
9
 
! Отговори
челна стойка преди 11 години
Единственият изпит с глава, който е държал вицепремиерът Цветан Цветанов, е челна стойка, доказва разследване. Днешният силов министър е влязъл по втория начин в бившия ВИФ Георги Димитров, носещ днес името Национална спортна академия. Роденият през 1965 година студент се е уредил да следва, без да се явява на кандидатстудентски изпити като своите набори. Бившите служби са дали рамо на сина на един от шофьорите в МВР да попадне в академията с бележка-искане от община Кирково, Кърджалийско. Чрез тази бележка Цветан Цветанов влиза без изпит във ВИФ, но се задължава впоследствие да отиде на работа в общината като учител по физическо.
80
1
 
11
 
! Отговори
КЛАСЕН РЪКОВОДИТЕЛ преди 11 години
НИЩО ЧУДНО И ДА Е ТАКА КАТО ГЛЕДАМ КАК СЕ УВЪРТА ОКОЛО Б.Б. И ВСЕ ГЛЕДА ГЪРДИ "МЪЖКИ" НА ПОКАЗ ДА ИЗЛОЖИ, КАТО ГЛЕДАМ КАК ТОПИ ДРУГАРЧЕТАТА СИ-ГОШКО КАЗА ТОВА-МАРИИКА ОНОВА НИЩО ЧУДНО ОТ МАЛЪК ДА СИ Е БИЛ СЪЩИЯ ДОНОСНИК И НАТЕГАЧ! ОВЦАТА КОЖАТА СИ МЕНИ НРАВА НЕ. КОЕ СИ Е И................Т ТО СИ Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много добри шменти капели ! *** ако не е бил толкова добър, как щеше да има шест апартамента бе ? Не сама , че е добър и то много,той е бил най,най,най-добър от всички ! Също , като руските джуджета - те са най-високите в Света !
78
1
 
13
 
! Отговори
Пнчо преди 11 години
"Много добър"-айде стига вицове ! Толкова добър,че въпреки всичките връзки на татето,едва го приели/набутали,тропосали/ във ВИФ,където със сигурност е заел мястото на някой по-къдърен от него ! А ако се вярва на пресата,въпреки че бил много добър,не се престрашил да кандидатства,ами от някаква родопска община го изпратили да учи без приемни изпити,срещу договор за работа,след завършването си,ама наш Цецо нали е *** и хоп......станал милиционе-е-е-е-р и нема договор , нема нищо ! А ся де ?
77
2
 
12
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Много добър ученик по физкултура ли е бил? Защо премълчава? А иначе който се учеше много добре не постъпваше там където от не май кде ще го приемат сиреч в в школото в Дървеница.Добрите ученици постъпваха в добри учебни заведения а не в милицията.Нека не лъже маскарата му с маскара!
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
stRAshina Cetso, otlichnik na Narodnata Miliciq
75
1
 
18
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 11 години
Верно е, Цецо беше най-умният от всички *** дето познавам.И сега си остава най-умният *** който познавам.Абе въобще *** си беше и *** си остана.
74
1
 
17
 
! Отговори
fe преди 11 години
Така си е. В театрална трупа ГЕРБ всички са били добри ученици. Управлението им го доказва по унищожителен начин...
73
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак лъже! Съученик ми е до 8 клас . Беше клюкар и подмазвач ! *** беше като тиква !
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TOLKOVA E TUP GORKIA I NE GO E SRAM DA LIGE!!!!! JALKO ZA NAS, CHE E VICEPREMIER. I KAKVO SI KAZVAT HORATA OT EU KATO GO VIDIAT, AKO TOVA SA IM NAI-DOBRITE NA BULGARIA KAKVO STAVA ZA NARODA. TOI, KAKTO I BORISOV V EU SA BEZPOMOSHNI, GLUHI I SLEPI.NITO EZIK, NITO OBRAZOVANOST, NITO KULTURA. SMESHNICI!!! I ISKATE DA NI UVAGAVAT V EVROPA/NEMA DA STANE!! DAITE II VTORI MANDAT II SHTE VIDTE DE SERAT GLADNITE.
71
1
 
16
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Да бе , да вярно е беше отличник ,но защо не кажеш къде си учил? В помощно училище.Там всички бяха отличници.
70
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мн.добър в Спортното се равнява на 3 на релси в нормално училище ! Доказано е , а факт е , че "мн.добрият" ученик Цветанов не е могъл да бъде приет редовно , а едва се е класирал за задочно обучение !
69
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dobriqt uchenik stana milicioner fatmak...
68
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То му личи на Цеката какъв титан на мисълта е! След последователя на Винету естествено!
67
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Звъни,телефона,Деси Цветанова вдига и женски глас пита:Цецо в къщи ли е,а кой го търси пита Деси,една негова съученичка,марш *** к.....о,Той не е учил
66
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нима интелекта е само в главата? Повечето дискриминират факта, че тялото също може да бъде интелигентно.
65
1
 
11
 
! Отговори
^^^^ преди 11 години
До ВинетуХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА
64
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Ама,Той бил учил
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тиквите винаги сабили отличници
62
1
 
24
 
! Отговори
varg преди 11 години
Да отличник по фузкултура