TV7 не се разбра с "Булсатком"

Операторът продължавал да излъчва телевизията незаконно
12 яну 2013 15:04, Петя Славова
252
TV7 не се разбра с  "Булсатком"
Снимка: Dnes.bg

TV7 спря излъчването на програмите на TV7 и Super 7 към оператора "Булсатком" от полунощ на 12 януари, но от телевизията съобщават, че операторът продължава да извъчва незаконно чрез ефирно разпрострастранение TV7.

"За  арогантното и пиратско  поведение на "Булсатком" ще сезираме съответнит е органи и  ще си потърсим правата в съда" - заканват се от канала.

Повече от две седмици продължиха разговорите между двете страни, но така и не се стигна до споразумение.

" Вместо преговори Булсатком непрекъснато отлагаше развръзката във времето и накрая ни предложи арогантната оферта сами да се изключим от предлаганите пакети", пише в съобщение до медиите. В него още се обяснява, че от началото на годината групата канали TV7, News7 и Super 7 излъчва програмите на TV7 и Super 7 към Булсатком безплатно в интерес на зрителите.

Още по темата

От TV7 и Super 7 обещават, че ще продължават да предлагат качествени и разнообразни новини, публицистика и забавни предавания.

От преди седмица клиентите на доставчика нямат достъп и до bTV и нейните общо шест „нишови“ канали. За да обезпечи, поне частично, потребителите си, „Булсатком“ започна излъчването на 10 допълнителни канала.

Казусът между фирмата и bTV достигна и до Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), както и до Съвета за електронни медии (СЕМ). И двата органа излязоха с официални позиции по спора, които бяха почти еднакви - а именно, че проблемите между двете страни имат изцяло търговски характер и те трябва да бъдат решени чрез съвместни компромиси и диалог.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
Равносметка до 130 преди 11 години
Да де, знам, принципно казвах.
111
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До РавносметкаКато погледаш НВО известно време ще ти писне повече и от БТВ , имах доста време и повярвай , че около 1-2 филма на месец мах стават за гледане !
110
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До свободен абонат-OBA4E SI E 4ISTO BG
109
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
3goro, кат нещо не те кефи, що го гле'аш? Кво ти пука какво излъчва операторът? Да не би ся да ти падна месечната такса? Мноо съ кефя на такива кат тебе дет по цял ден се радват и не спират да говорят за бтв. Ми нал не го гледате, отде знаете тогаз , че не ги излъчват?
108
0
 
4
 
! Отговори
Равносметка преди 11 години
Такаааа. Спряха 20те bTV-та и TV7, които никой не гледа, и пуснаха HBO, HBOedy, Cinemax, MTV Hits и MTV Rocks. Всички печелим :) Вярно, няма да държат HBO вечно, но ако предпочета да доплащам за нещо, познайте дали ще е бтв или HBO.Черпя Булсатком една голяма виртуална бира и ще си купя сим карта с бърз мобилен нет когато ги запродават.
107
2
 
1
 
! Отговори
ZAX преди 11 години
Обществена тайна е, че Булсатком са над 60% в сивата икономика. Данъци и осигуровки се плащат на миналните прагове, останалите пари са под масата.Едва от 9 месеца получавам фискален бон, дотогава някакво хвърчащо листче.Със спечелването на лиценза за GSM оператор го закъсаха с парите и затова бавеха в дълги срокове плащанията на задълженията си. Сега Левончо(Костовската креатура) им отпуснал тъй желаният кредит. Булсат плащат около 2.60 лв. спрямо средната такса за всички канали, а за ТВ+ 3лв
106
0
 
1
 
! Отговори
3goro преди 11 години
До свободен абонатВажното е ,че и двамата сме доволни :)Бъди свободен и достатъчно информиран !
105
1
 
1
 
! Отговори
брей преди 11 години
От една година нямам телевизор, подбирам си какво да гледам от нета, новини, филми, мачове, свалям си книжки , чета си и никой не може да ми каже какъв прах за пране да си купя.
104
2
 
1
 
! Отговори
свободен абонат преди 11 години
До 3goroИстината е , че Булсатком е една мафиотско-мутренска фирма и съм адски доволен , че не съм им абонат !!!!
103
1
 
1
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
ALO, ,BTV,, I ,,TV7,, NE VI LI PRITESNQVA KAKVO PISHAT HORATA ZA VAS ??? OSVE 4E PISHAT, TE NE VI I GLEDAT !!! VLIZAYTE V 4AS ,ZASHTOTO AKO BACE SI OTIDE BAREKA PRAV E ZAGINAL S TANCYORKATA JANA, MUMIFICIRANATA KULEZI4 I SESHTATE SE KAKAV KOSHLUKOV. AYDE, UMNATA
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До валковми тези канали като не гледаш, за къв *** си гудил лиень бре!
101
0
 
2
 
! Отговори
мм преди 11 години
пакети, допълнителни канали. като отида за пържолка в магазина, да не ми слагат задължително и деликатес "Булка"? А?
100
1
 
4
 
! Отговори
3goro преди 11 години
Истината е ,че Бтв нямат достъп до зрителите на БСК,а не обратното !(и не могат да ни облъчват)Тв7 също се ****а тотално. "За да обезпечи, поне частично, потребителите си, Булсатком започна излъчването на 10 допълнителни канала.""Поне частично "Тази статия Бтв ли Тв7 я писаха?За мен, като абонат на БСК е достатъчна таз награда - че ги НЯМА !
99
1
 
3
 
! Отговори
брей преди 11 години
НА КОГО МУ ПУКА ЗА ТВ7 И БОСФОРТВ...
98
1
 
4
 
! Отговори
до Странджата преди 11 години
Рекламата в btv се държи от Корпоративна търговска банка, която е собственик и на TV7, както и на VIV.Тоест - двете телевизии -BTV и TV7 са еднакво зависими от собственика на мобиления оператор.BG-SAT,така нар.BULSA взимат линценз за мобилен оператор и стават пряк конкурент на VIV.Съответно собственикът на VIV удря чрез договорите на телевизиите си по конкурента си-Булсатком.Всичко останало -договори,такси и т.н. е само прах в очите на публиката.А Красимир Гергов пък е собственик на няколко рекламни агенции и част от надзорния съвет на "бтв'' и основен играч в цифровизацията на ефира.Всъщност -може спокойно да се говори за прикрит КАРТЕЛ между bTV, TV7 и Виваком, тъй като собственикът им е една и съща корпорация.И ако някой не дръпне крана,манипулацията ще продължава,а докато има заблудени хорица да им вярват-те ще владеят винаги пазара и ще се смятат за монопол.Някой трябва да дръпне шалтера завинаги!
97
1
 
4
 
! Отговори
алфа преди 11 години
Като, че ли ни дреме за БТВ и ТВ7. Смешници.
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТВ7 няма.Все едно се освободих от неканени гости.Като искат отделете ги в отделен пакет и за тях дори и една стотинка не бих платил.
95
1
 
4
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Влез или се регистрирай, за да гласуваш!Що не напишете направо - ЦвЦв иска данните от регистрациите на всички потребители, за да могат после поне да уволняват тези, които пишат срещу ББ, ЦвЦв, СД и ГЕРБ
94
0
 
5
 
! Отговори
ь голям преди 11 години
Бареков и той, г-н Никой, тръгнал да си прави реклама чрез Булсатком. И без това никой не му гледа ТВ-то, дай сега да се шуми покрай него и да се рекламира безплатно. Г-н Мишка, папкай още малко от трохичките на Царя Зеленчук, че не остана много време, ей!!!
93
0
 
9
 
! Отговори
валков преди 11 години
Абе,хора,тук в Испания никоѝ не гледа тъпите и корумпирани бтв итв7.Имам идеален сигнал от Булсатком и 7 години съм с него.Софиянци,излезте и ги заплюѝте в лицето тия.Ако не ви стиска, ние от чужбина ще доѝдем.Стига вече заблуди.Елате и вижте телевизиите тук как излъчват.