Самозапалилият се Димитър: Не виждам светлина в тунела!

Спомняйте си с добро за мен, написал той на близките си
Обновена: 17 мар 2013 13:03 | 17 мар 2013 09:44,
162
Самозапалилият се Димитър: Не виждам светлина в тунела!
Снимка: архив, Булфото

„Не виждам светлина в тъмния тунел”. Това казал самозапалилият се пред президенството Димитър Димитров на сестра си.

Сестра му Зоя обясни пред bTV, че брат й трябвало да получи пари от клиент, но той го излъгал.

Преди да се запали изпратил SMS на жената, с която живее, с текст „Обичам ви много всички. Искам да си спомняте с добро за мене.” После изключил телефона си.

51-годишният Димитър все още е с опасност за живота. Той е в „Пирогов” с 25% изгаряния. Димитър е безработен от 2 години. Вдовец е, има дъщеря.

Още по темата
Дни преди да посегне на себе си е бил покосен от инфаркт, което допълнително утежнило състоянието му.

В писмо до телевизията от негов близък, пожелал анонимност, се твърди, че напоследък Димитър често е изпадал в депресии. Чувствал се непълноценен и безполезен. Твърди се още, че чашата е преляла след отказ на негов клиент да му плати сериозна сума. Самият Димитър е определил тези пари като жизненоважни в последното си съобщение до своя близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: Димитър Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До къде доведоха обикновения български гражданин.Шепа хора във върхушката на властта, трупат милиони и живеят като богоизбрани и вечни на този свят, за сметка на българина, които се чуди, как да преживее.Все повече се увеличават хората, които ровят в кофите за боклулк, а като погледнеш лицата им виждаш интелигентни хора смачкани от българската действителност.
116
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червените искаха да е силна и богата държава ,а западните маи искат жив човек и камък върху камък да не останат. ----------------- Това беше, когато бяхме съюзници с червените. Сега е точно обратното, това не можете ли да вденете? Само Русия има интерес да пропаднем, защото не сме с нея. И прави всичко, това да се случи.
115
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как така хем безработен, хем има клиенти и то с крупни суми? А дали щеше да плати данък ако му бяха платили? *** некъф си, изобщо не е бил гладен, аз плащам секи месец по 600 лв данъци.
114
1
 
6
 
! Отговори
до 135 преди 11 години
Герберастчета, смешни сте в опитите си да напишете ''нещо'' положително за тиквата, на чиято хранилка явно сте били. Има доста съдържателни и безпощадни статии за управлението на борисов в сериозните западни медии. Няма да ви ги цитирам, щото ще ревнете, че са писани на Позитано. Прочетете ги сами и престанете с опитите си да възхвалявате едно управление-катастрофа
113
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен az pak ne moga vi razberaz mladite hora bre.samo se oplakvate ot visoki smetki i nisko zapla6tane ,a kato doide petak ve4er ste vsi4ki po kra4mite da 6trakate s prasti.oplakvate se 4e nqmate pari dori i za pampersi na dezata si,a ve4e po na 25 godini imate i po 2deza.da ne izbroqvam i red drugi ne6ta.MI HORA SPRETE DA RAJDATE BEE.JIVEITE SI JIVOTA SAMI I SI PLA6TAITE SMETKITE!taka i boiko nqma da vi e kriv!kakto go pravqt horata na zapad-sazdavat dete sled kato sa finansovo osigureni
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До флтmnogo pravilno, oba4e malko go razbirat i osaznavat.vina za tova imat nai-ve4e roditelite.trudqt se zql jivot za dezata si ,a kato ostareqt nqma koi da gi pogledne i s bqloto na okoto dori.
111
3
 
2
 
! Отговори
М21 до 144 преди 11 години
малееееййй, щом се смяташ за бебе На Държавата и тя е за тебе майка....!!!!Направо си много зле.....!!!Гледай да не я докараш и то запалката и бензина!
110
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато не виждате светлина в тунела, преди да направите някоя глупост - обърнете се към православието. Всички ние сме деца на тази земя. Раждаме се в различни държави, но живота си е наш и можем да правим каквото си искаме с него, но не и да го погубваме.
109
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма светлина в тунела - това е положението.
108
4
 
5
 
! Отговори
Justy преди 11 години
Няма да има светлина, при този излишък на *** в РБ...youtube/watch?v=prqqACKlW0Yyoutube/user/Justy520101
107
7
 
6
 
! Отговори
флт преди 11 години
И прав е съседа му---как тъй ще *** с пневматичен чук цял ден до главата ти. Да не живее в гората! И аз да съм - и аз ще го изгоня. Бил на 100м от къщите работилницата му..смях! Ще си измести на друго място работилницата, някъде където няма да вдига шум никому.Страхливец!
106
5
 
11
 
! Отговори
флт преди 11 години
И аз мисля така...бягаш, страхуваш се...но се измъкваш, от какво, и за какво...Само ядове и допълнителни разходи на близките ти.Чак тъй не е безнадежно, еми ще метеш бе, ще миеш съдове по заведения....все някой лев ще докараш. Но това е така, защото тук в БГ сме свикнали да си гледаме "децата" до 30 и кусур години. Имал студентка, еми ще работи...щом иска и да учи. Всичко е студенти в тая държава...бързат да кандидатстват, а после...евтини *** по софийските заведения. Отплеснах се....
105
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
самоубиец не бива да се идеализира!
104
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато бебето не плаче,майката не му дава да яде!Не си ли искаме правата,нема никога да ни ги дадат!
103
3
 
21
 
! Отговори
до 141 преди 11 години
Не трябва да се замозапалват, а да ЗАПАЛВАТ тези, които докараха народа до просешка тояга. Гледай да не си от тези, ПРЕДАТЕЛИТЕ на БЪЛГАРИЯ и българският народ, че лошо им се пише. Малко е да им пуснем по един куршум, за тях и за семействата им.
102
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кво го ядете още тоя човек не мога да разбера? ***...
101
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на края на тунела седят *** - както едно вреве- затова не се вижда светлината
100
3
 
18
 
! Отговори
Пръз в г*з преди 11 години
Абе, някой ще види ли, ме кражбите и бедността до голяма степен се дължат на сивата икономика, поддържана от всички управлявали/управляващи?Сива икономика=по-малки заплати и осигуровки (болнични, обезщетения, майчинства) -> нелоялна конкуренция -> загуба на работни места -> бедност + по-малко приходи за държавата и кръгът се завърта отново: по-малко средства за безработни, помощи, лекарства, здравеопазване, социални дейности...Сигурно изпускам доста нива по системата със ->, но това е.
99
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
budala..i kvo promeni sega???!!!!
98
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко и добрите му намерения ....и кризата ... и предишните 20 години ....брях, че лош късмет за управлението на тоз' човек добър, тц, тц, тц, тюх. А тия милиони хора, дето не могат да си платят сметките, да не го разберат човечеца ... веднага всички да млъкват с мрънканията, няма да ядат, няма да ползват ток и вода, ще търпят контрабандата и крадливите и прости ГЕРБ-аджии, но трябва, трябва Бойко Борисов и ГЕРБ да продължат да управляват - справедливост трябва тук, няма шменти-капели!