Самозапалилият се Димитър: Не виждам светлина в тунела!

Спомняйте си с добро за мен, написал той на близките си
Обновена: 17 мар 2013 13:03 | 17 мар 2013 09:44,
162
Самозапалилият се Димитър: Не виждам светлина в тунела!
Снимка: архив, Булфото

„Не виждам светлина в тъмния тунел”. Това казал самозапалилият се пред президенството Димитър Димитров на сестра си.

Сестра му Зоя обясни пред bTV, че брат й трябвало да получи пари от клиент, но той го излъгал.

Преди да се запали изпратил SMS на жената, с която живее, с текст „Обичам ви много всички. Искам да си спомняте с добро за мене.” После изключил телефона си.

51-годишният Димитър все още е с опасност за живота. Той е в „Пирогов” с 25% изгаряния. Димитър е безработен от 2 години. Вдовец е, има дъщеря.

Още по темата
Дни преди да посегне на себе си е бил покосен от инфаркт, което допълнително утежнило състоянието му.

В писмо до телевизията от негов близък, пожелал анонимност, се твърди, че напоследък Димитър често е изпадал в депресии. Чувствал се непълноценен и безполезен. Твърди се още, че чашата е преляла след отказ на негов клиент да му плати сериозна сума. Самият Димитър е определил тези пари като жизненоважни в последното си съобщение до своя близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: Димитър Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
5
 
8
 
! Отговори
до 110 преди 11 години
В момента е окопирана от западни ***!Питаш каква е разликата ли ???Червените искаха да е силна и богата държава ,а западните маи искат жив човек и камък върху камък да не останат.
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
108, окупирана е да - от комунонанистите!
75
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЯ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 89 Г. Е ОКУПИРАНА СТРАНА ОТ КРАДЛИВИ,АЛЧНИ *** СКРИТИ ЗАД БЪЛГАРСКИ ИМЕНА И ТЕХНИТЕ ПРОДАЖНИ СЛУГИ КАКВИТО СА МУТРАТА *** БУДА И СМЕШНИКА ФИЗКУЛТУРНИК ЦЕЦО, ЦЕЛТА НА *** Е ЗАТРИВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ РОД
74
2
 
10
 
! Отговори
нинджа преди 11 години
Гледам си сам храната и има къде да спя ..... не ми зависи нищо, нито от политиците нито от банките ...... докато я има Земята и съм здрав .... аз съм свободен ....
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
392 000 регистрирани безработни.А с нерегистрираните сигурно са поне със 200 000 повече!Какво правиме господин Борисов,а? Кой е виновен ? Матряла,кучетата,Тройната коалиция или твоята некъдърност? Мислиш ли,че при това положение на някой му пука дали Доган,Сретан Йосич,Ал.Петров или който и да е друг искал да ти прави атентат! Ми да ти го направи,да те гърмят,да те трепят,да те тровят,нямам нищо против! Ти друго не заслужаваш!Да ти пикам на магистралите калпави!
72
5
 
9
 
! Отговори
оставка преди 11 години
Оставка на Юлиан Попов, министър на околната среда, гражданин на Великобритания.
71
3
 
4
 
! Отговори
До 84 преди 11 години
Стига с тея траки!Всичките ни обичаи и всичко са си български ,стига сте подарявали на разни недоказани народи и култури изконо българското.Говориш за траки ,е Волжските българи де са чували за траки ,че и те ги имат същите обичаи?
70
5
 
4
 
! Отговори
до 98 преди 11 години
Признак на ниска култура е писането с големи букви...
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако виждаш светлина в тунела, значи срещу теб идва влак!
68
0
 
5
 
! Отговори
до Ф.С.В. преди 11 години
Те за това на такива тарикати им правят ревизии късно през ноща,и после лошо им става от резултата!
67
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГРОБАРСКАТА *** ДОКАРА НАРОДА ДО НИЩЕТА МИЗЕРИЯ И САМОУБИЙСТВА СЕГА ПАК СА ЗЕЙНАЛИ ЗА ВЛАСТ ЕГАСИ НАГЛАТА БЕЗОЧЛИВА ***
66
2
 
24
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
За един месец 4 души си отидоха след самозапалване... Един бере душа... Причинта и в петте случя е една и съща : мизерията! Чудя се не е ли крайно време, вместо да пламват хора, да пламне нещо друго, по-голямо!
65
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато гангрената тръгне по тялото,лекарите режат онова,което вече не може да се спаси.Трудно,но необходимо решение.Така трябва с *** и онези малки тарикатчета,имащи възможност,но не желаещи да обслужват задълженията си към държавата.Никакви повощи,никакви социални,здравни и административни услуги,до като не си платят.Задължителен образователен ценз-минимум 8-ми клас за гласуване. Иначе след 50г. България няма да съществува!
64
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кабинетът е нелегитимен. Министърът на околната среда е с чуждо гражданство:Въпреки че Конституцията не позволява министри да имат двойно гражданство, служебният министър по околната среда и водите оказа се има освен българско и британско гражданство. Това породи съмнения в легитимността на служебния кабинет.Юлиан Попов увери, че е започнал процедура по отказ от британското си гражданство.
63
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България никога няма да се оправи, или поне докато съществува БКП-БСП... Тия са навсякъде и саботират всичко положително, което се случва в Родината ни... Манипулациите, лъжите и кражбата са основните им оръжия...
62
2
 
4
 
! Отговори
До 90 преди 11 години
Няма да е за дълго. :)
61
0
 
9
 
! Отговори
Оставка! преди 11 години
Кабинетът е нелегитимен. Министърът на околната среда е чужд гражд!Въпреки че Конституцията не позволява министри да имат двойно гражданство, служебният министър по околната среда и водите оказа се има освен българско и британско гражданство. Това породи съмнения в легитимността на служебния кабинет. Юлиан Попов увери, че е започнал процедура по отказ от британското си гражданство.
60
0
 
11
 
! Отговори
брат МУ на винету преди 11 години
жалко е това ,което се случва с народа на държавата ,много жалко благодарение на НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА
59
1
 
8
 
! Отговори
До Крив Макарон преди 11 години
88Човека е жив бе!!
58
11
 
2
 
! Отговори
Крив макарон преди 11 години
Лека му пръст на празника днес...За съжаление и той , като много други е работил без правни отношения...Ако мога да ги прекарам другите...Да не плащам данъци...Та само аз ли да числа за държавата...Да ама Не...Сам си затворил тунела..