Може да има и предсрочен вот за президент, допуска Йотова

"Хората смятат, че Плевнелиев изпълнява поръчка"
Обновена: 29 юли 2013 09:59 | 29 юли 2013 09:56, Камелия Цветанова
149
Може да има и предсрочен вот за президент, допуска Йотова
Илияна Йотова. Снимка: Булфото, архив

Евродепутатът от БСП Илияна Йотова смята, че може да има предсрочни избори не само за парламент, но и за президент.

„Настроението, което се формира в българските граждани срещу личността на президента Росен Плевнелиев, може да доведе дотам, че ако гражданите поискат предсрочни избори през пролетта на следващата година, толкова да са силни гласовете и за оставка на президента. Дори да има и един протестиращ на улиците на България, независимо дали в София, или в някой друг град, той трябва да бъде чут”, коментира тя по БНТ.

Тя обвини държавния глава, че е избягал от своите конституционни правомощия или най-малкото, че не ги спазва – да олицетворява единството на нацията.

Още по темата
„Плевнелиев си е позволил да разделя българското общество и българските граждани”, коментира тя.

Според Илияна Йотова масовото убеждение на българина е, че „Плевнелиев изпълнява една политическа поръчка, опитва се да бъде говорител на един нов политически проект, което е недопустимо”.

Тя добави, че от всички български президенти от началото на прехода никой не си е позволявал по този груб начин да разделя българското общество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
2
 
! Отговори
вашта мама! преди 10 години
Направо турете доган летящата чиния за президент, вашта мама идиотска мафиотска ненаситна!!!
116
1
 
3
 
! Отговори
червен крокодил преди 10 години
Идиотова, нали уреди сестричката си за шеф на здравната каса, какво още искаш? И кой те е упълномощил да говориш от името на всички български граждани? Стотината кукуфелници пред пилоните на НДК, не са цяла България!!!
115
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле какъв голям ***!!!И говори!!!
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
....не сте спрели.Приканвам ВИ да спрете пенсионерския протест докато минат жегите.И друго да не забравя, Росен е три класи над онова партийно *** ГОЦЕ който освен с мазнишкия си вид и дипломата от Партийната школа с нищо не може да се похвали.Обаче пък говори добре,няма значение ,че нищо не казва.Като те гледам по разни изяви се чудя как успя да се набуташ в листите за евроизборите,толкова си зле че сама не си даваш сметка,че мястото ти не е там.Да не би случайно да си нещо близка с някой
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
....да правите.И по-добре недейте, щото тотално ще объркате държавата.Държавата спря защото хората в нея се сетиха,че щом дойде комунист на власт тя/държавата/ така и така спира.Два месеца освен приказки от вас нищо друго не се видя.Нали ти е ясно ,че догодина си взимаш сбогом с ЕП и край това беше.Колкото до изборите ще има много изненади-сигурен съм и статуквото изобщо, ама изобщо няма да се повтори.Забелязвам учудващо единомислие и у вас и у сините.Не знам кой строи метрото,само него не сте .
112
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йотова ,ти с какви успехи можеш да се похвалиш,имам предвид в личен план.Не партийни,а лично твои професионални-нула,нищо,даже по-малко от нищо.Дано поне си турила нещо настрана за стари години,кошто видно е не са далече.Можете да се съдерете да плюете Президента,но той е построил немалко, а това не може да се скрие, значи решихте да го оплюете, като мислите ,че така отклоните вниманието на хората от това което правите или по-скоро не правите,защото вие нищо, ама нищичко нямате и намерение.....
111
1
 
5
 
! Отговори
anon преди 10 години
боже, тази скоропостижно е станала на лелка...
110
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
O С Т А В К А !
109
5
 
5
 
! Отговори
seira преди 10 години
До 1231. НАРОДЪТ ИСКА ДА РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ, А НЕ ЗА КОЙТО Й ДА БИЛО, РОДЕН ИЛИ ЧУЖДЕСТРАНЕН "РАБОТОДАТЕЛ"!!!ЗА ПРЕМАХВАНЕ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА НАРОДА!!! 2. НЕДОПУСКАНЕ ДО ВЛАСТТА НА ЛИЦА, ФОРМИРАЛИ БОГАТСТВОТО И ТЕКУЩИТЕ СИ ДОХОДИ ВЪЗ ОСНОВА НА НАЕМАНЕ НА ЧУЖД ТРУД, НАСЛЕДСТВО, РЕНТА, НАЕМИ, СПЕКУЛА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ НЕТРУДОВИ ДОХОДИ.ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!
108
2
 
16
 
! Отговори
хунта-БСП,ДПС,Юруш преди 10 години
И защо другарко Идиотова? Да не би да сте решили да предложите Пеевски за президент? Нищо чудно, то лай*номета на Пеевски- Дудук Бареков, вече води кампания срещу президента.
107
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКА на червеното мафиотско правителство,начело с ОлИГАРСКИ! ТОЧКА!
106
10
 
4
 
! Отговори
avram_bakalina преди 10 години
Оставка на президента и нови избори.
105
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако искаме промяна на живота си, първо трябва съдебната система наистина да е независима. За да стане това съдии, прокурори и началници на полицията - само с преки избори от населението, а не с политически назначения и връзки. Тогава на магистратите няма да им пука от някой корумпиран политик. Когато има справедливост за всички, тогава човек може да гледа напред и държавата да просперира. Тогава такива ***, като тая на снимката и нейните шефове просто ще са или никакви, или ще са по затворите
104
0
 
8
 
! Отговори
Болен лидеров преди 10 години
Президента трябва да е от дпс! Доган президент!
103
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не беше президента и европа до сега щяхте да ни давате не прасетата не гергов свинаря спонсор на бсп.
102
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко може когато ви изметем вас крадливата и мафиотска организация бсп-мафия. Тогава давай съветите на сестра си да краде поне колкото теб.
101
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 10 години
ОбъркА се всичко!Матрицата загива,няма да я спасите,каквито и ще избори да правите!!!!!Хората се нуждаят от нови ценности,които старите политически измислици не могат да родят!
100
11
 
1
 
! Отговори
lou lou преди 10 години
Президентът отдавна си плаче за импийчмънт, ама добре, че бяха Бойко и Цветанов да го отърва предния път. Сега с тези офшорки само единия имунитет го пази, макар че с този гаф пред Уолстрийт джърнъл съвсем се омаза и издаде плана на групировката, която стои зад него.
99
2
 
10
 
! Отговори
Илиян Йотов преди 10 години
Голямо *** е тази, братче! Толкова е нагла, че физиономията и се е видоизменила в годините. Едно време беше хубава жена! Жалко!
98
1
 
9
 
! Отговори
мисълта преди 10 години
Г-жо Ѝотова , не Президента разделя обществото , а вашият партиен ръководител който поставя на изпитание здравият разум и логика на нормално мислещият Българин ! Цялата ви политика се гради на внушения и откровена демагогия и в един момент това ще бъде забелязано и от най-заслепеният ви последовател ! Когато обещавате розово бъдеще на хората и в същото време ги ограбвате , не очаквайте добра съдба !