Може да има и предсрочен вот за президент, допуска Йотова

"Хората смятат, че Плевнелиев изпълнява поръчка"
Обновена: 29 юли 2013 09:59 | 29 юли 2013 09:56, Камелия Цветанова
149
Може да има и предсрочен вот за президент, допуска Йотова
Илияна Йотова. Снимка: Булфото, архив

Евродепутатът от БСП Илияна Йотова смята, че може да има предсрочни избори не само за парламент, но и за президент.

„Настроението, което се формира в българските граждани срещу личността на президента Росен Плевнелиев, може да доведе дотам, че ако гражданите поискат предсрочни избори през пролетта на следващата година, толкова да са силни гласовете и за оставка на президента. Дори да има и един протестиращ на улиците на България, независимо дали в София, или в някой друг град, той трябва да бъде чут”, коментира тя по БНТ.

Тя обвини държавния глава, че е избягал от своите конституционни правомощия или най-малкото, че не ги спазва – да олицетворява единството на нацията.

Още по темата
„Плевнелиев си е позволил да разделя българското общество и българските граждани”, коментира тя.

Според Илияна Йотова масовото убеждение на българина е, че „Плевнелиев изпълнява една политическа поръчка, опитва се да бъде говорител на един нов политически проект, което е недопустимо”.

Тя добави, че от всички български президенти от началото на прехода никой не си е позволявал по този груб начин да разделя българското общество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срам ме е че има такива българи като бсп върхушката (тая, станишев, кутев, манолова, пелтека и още няколко ***)
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Роската направо ще го закараме на някой германски паркинг!Другарко Йотова, ох ле лей, ша ви схрускам ква сте убава и надарена!Ваш Пешу
75
1
 
2
 
! Отговори
DO NEKADURNIYA BOKLU преди 10 години
TOYA NEKADUREN *** KOITO ZA NISHTO NA STAVA,OSVEN ZA SVIRKI,TRUGNAL AKUL DA DAVA.SMUCHAT PARITE NA DURJAVATA KATO KRUVOPIITZI,I OTGORE NA TOVA DAVA AKUL.*** MURSHO.
74
2
 
8
 
! Отговори
Конституцията преди 10 години
Ако няма Президент, управлението продължава от Вицепрезидента, ама кой да чете Конституцията..... Само втълпявате на народа глупости, за да не разбере, че нарушавате законите поголовно!
73
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много сиви *** бе! Да ми ядете к.ура гейберунгели! ДОЛУ Герб!
72
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как ще има предсрочни избори, като Конституцията не го допуска??? Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина, така ли, Другарко??? Нищо, че говорите пълни глупости, нека народа Ви се връзва!!!!
71
1
 
15
 
! Отговори
xxx преди 10 години
До АнонименАми на кой да е бе ахмак? На страната на СерГей или Р.Овч ли?Мамичката ви *** комунисти мръсни. Е*ахте и мамата на таз държава!!!
70
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Гоце Трипера беше по-зле.
69
2
 
16
 
! Отговори
позиция преди 10 години
НАГЛИ МРЪСНИ ЖАДНИ НА ВСЯКА ЦЕНА ДА УПРАВЛАВАТ,ЗА ДА МОГАТ ДА СМУЧАТ КРЪВТА НА НАРОДА. ТАКИВА СА БИЛИ И ПРОМЯНА НЯМАТ И НЯМА ДА ИМАТ.ТОВА ГАДНИТЕ ***
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Hlebarkata izdarja na radiacia,komunistite na vsichko...
67
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се, че президента е на страната на ГЕРБ, и сляп и глух да си пак ще го разбереш!
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То настроение има и срещу хамстера с очилцата и вересиите му.Преживяването на катарзис и непрекъснатото криволичене с погрешни стъпки всеки път също създават достатъчно предпоставки за съзнателно разделяне и противопоставяне на обществото. Да не говорим за специализиралите с в тази дейност представители на етническата и националистическа партии. Но тях, както е добре видно от изложеното по-горе, не ги споменаваме.Чудно защо ли?!!!
65
5
 
28
 
! Отговори
Димитров преди 10 години
САМО НАГЛИ КОМУНИСТИ, КАТО ЙОТОВА МОЖЕ ДА МЕЧТАЯТ ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТ И ТО КОМУНИСТ!ПЛЕВНЕЛИЕВ ДОКАЗА,ЧЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ,А НЕ НА ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПАРТИЯ!
64
4
 
17
 
! Отговори
Оффф че сме зле... преди 10 години
Ще ли ви се нов президент другарко?Да ама НЕ колкото и да ви се иска.И ми говорите че властта за вас не е самоцел а сте отворили една ми ти уста да лапнете цялата власт че и нещо допълнително ако има и него бихте налапали.Такава неистова жажда за власт демонстрирате,че на човек да му се догади.Ама дерзайте още малко че после власт само на кино ще гледате
63
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той си има бизнес и е живял извън политиката, за разлика от *** като тая червенокоска. Хора като нея цял живот смучат от държавни пари и друго не умеят. Седнала да плаши и тя...
62
3
 
16
 
! Отговори
Мито преди 10 години
До Кворум КворумовТъпо атакистче. Важното е кой позволи БСП и ДПС да съставят правителство. Волен Сидеров можеше да спре това, и да няма правителство на крадливи червени и турци. Но Боленчо няма капчица достойнство, този човек не може да се нарече българин.
61
2
 
23
 
! Отговори
Asparuh преди 10 години
Ей ВЕЩИЦЕ, ела довечера на протеста да ти кажем кога ще има избори и за кой ще са! Бягате от хората като страхливи бълхи! Тези срокове в законите не могат да ви опазят срещу народния гняв; самите вие не спазвате законите, а искате ние да го правим ! Няма да стане! Само НИЕ=НАРОДЪТ решаваме кога кой да управлява и кога как да управлява! Самият факт, че 50% от НАС не гласуваха на последните избори означава, че 75% от НАРОДА НЕ ВИ ИСКА !!! НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ ЛИЦЕМЕРНИ КАРТУНИ !
60
1
 
5
 
! Отговори
e ne преди 10 години
tezi naistina sa mnooogo nagli, demoniziraha gerb, tova estestveno, kakto navremeto uni6tojiha sinite dokarvaiki carcheto, sega iskat da likvidirat gerb, edinstvenata im prqka zaplaha, te sa za slaba opoziciq, tip omalomo6tenite virusi det ni gi vaksinirat za suzdavane na imunitet. Poslednata nagla prosta6tina e da mahnat poredniq supernik, prezidenta. Kolko komunisti4esko - dolno, gadno, arogantno. Moshennici kradci i ***, koga 6te se oturvem ot tazi komunisti4eska chuma. Bulgariq buksuva...
59
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Изключително нагло същество. Но няма как и да не е - сестричката я върнахме за шефче на Здравната каса, въпреки че се видя при предишния и престой, че не става. Мъжлето шефче в Марица-изток. Какво друго да очакваме освен въпиюща наглост? Много ми е интересно, ако тези протестиращи се махнат от България, от чии данъци ще цоцат червените? От баба Пена от Видраре, или от *** в столипиново?
58
5
 
1
 
! Отговори
Кворум Кворумов преди 10 години
Щом е така да ми ядете кворумамуахахахах