Може да има и предсрочен вот за президент, допуска Йотова

"Хората смятат, че Плевнелиев изпълнява поръчка"
Обновена: 29 юли 2013 09:59 | 29 юли 2013 09:56, Камелия Цветанова
149
Може да има и предсрочен вот за президент, допуска Йотова
Илияна Йотова. Снимка: Булфото, архив

Евродепутатът от БСП Илияна Йотова смята, че може да има предсрочни избори не само за парламент, но и за президент.

„Настроението, което се формира в българските граждани срещу личността на президента Росен Плевнелиев, може да доведе дотам, че ако гражданите поискат предсрочни избори през пролетта на следващата година, толкова да са силни гласовете и за оставка на президента. Дори да има и един протестиращ на улиците на България, независимо дали в София, или в някой друг град, той трябва да бъде чут”, коментира тя по БНТ.

Тя обвини държавния глава, че е избягал от своите конституционни правомощия или най-малкото, че не ги спазва – да олицетворява единството на нацията.

Още по темата
„Плевнелиев си е позволил да разделя българското общество и българските граждани”, коментира тя.

Според Илияна Йотова масовото убеждение на българина е, че „Плевнелиев изпълнява една политическа поръчка, опитва се да бъде говорител на един нов политически проект, което е недопустимо”.

Тя добави, че от всички български президенти от началото на прехода никой не си е позволявал по този груб начин да разделя българското общество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едно време като я видех тази и му чупех връта. Ся ми се чупи компютъраБаси грозотията
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
с 2 думи: червен ***.
55
13
 
2
 
! Отговори
Кворум Кворумов преди 10 години
до всички ***:кой опсигурява кворума сега? АТАКА ли е?Или бсп или дпс или герб?Кой е?
54
0
 
19
 
! Отговори
кака преди 10 години
абе тая какво ми се пени.сещате ли се как се е издигнала до евродепутат???? или щото е много кадърна и е оценена по умствен капацитет
53
1
 
26
 
! Отговори
Михаил преди 10 години
Ще има избори да!!! Това е есенцията! За какво народа определя е ни ти *** червена
52
1
 
25
 
! Отговори
РАД преди 10 години
Я да видим,дали правилно съм разбрал другарката Йотова.Значи, няколко десетки хиляди протестират вече 45 дни под прозорците на властта, но за тях БСп казва,че "няколко хиляди човека не са България". когато обаче става дума за протест срещу президента, тогава нещата са други - "Дори да има и един протестиращ на улиците на България, независимо дали в София, или в някой друг град, той трябва да бъде чут, коментира тя по БНТ.
51
0
 
21
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Абе, йотова, а ти не изпълняваш ли поръчка? Хайде, най-много 2 мандата и аут от парламенти и европарламенти, че такива като шефа ти станишев трябва да го хрантутят бабичките от Бузлуджа докато са живи.
50
0
 
20
 
! Отговори
Призив преди 10 години
Апелирам:Всички от БСП -дръжте се по-скромно и смирено, наглостта ви вбесява хората.....не искаме обесени комунисти по булевардите на България....хубаво е, но недемократично!Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. ДПС си траят хитро, а вие ще го отнесете ЦЕЛИЯ !!!!!
49
0
 
22
 
! Отговори
ДА нормално преди 10 години
Явно президента яко ги изнерви комунистите, че сега се прекачат един през друг да го удрят с компромати и каквото сварят. А на Илияна Йотова и препоръчвам да се погрижи за външният си вид и да се изказва по подготвена, ако въобще е способна на това де.
48
1
 
25
 
! Отговори
СС преди 10 години
Гнусната рижавелка пак плямпа. Я кажи за сестра си и ти как се уреди за Евродепутат?Тръгнала Президента да атакува, ***!
47
3
 
27
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Така ли, мръсни комунисти?!Един прозападно ориентиран и нормален човек в нашата политика и вие като хищници наскочихте срещу него.Разстрел за вас, комунисти!Както е било преди 1944г.
46
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако съдя по изказа на форума,мога да кажа че все още си мислим че някой ще дойде и ще оправи положението с магическа пръчка,ало МИСЛИ НАРОДЕ,НЕ СЕ ОСИРАЙ С ПИСАНЕТО,че още 150 г. няма да се оправим !!!???И да бъдем откровени ,такъв президент като този,РАЗДЕЛЯЩ не обединяващ не е имало и ТРЯБВА ЧАСТ ПО СКОРО ДА СИ ХОДИ !!!ТАКЪВ ОФШОРКАДЖИЯ САМО ЗА БЕСИЛО СТАВА !!!
45
3
 
26
 
! Отговори
Долу БСП преди 10 години
"Хората смятат, че Плевнелиев изпълнява поръчка" каза червената ЛЕЛЯ.......НЕ хората, а гласоподаватели на БСП (уязвими и лесно лъжещи се пенсионери и римляни)Комунистите само Гоце им харесва като президент, а тя пита ли ни нас нормалните хора КАК издържахме Гоце 10 години ..!!!!!!Това няма да се повтори повече, агент на ДС 2 мандата ,...чиста лудост...
44
4
 
18
 
! Отговори
n преди 10 години
гладна кокошка просо сънува... и каква пролет бълнуваш, хората не ви искат днес, а не напролет... нещо времевите рамки са ви размити или още не осъзнавате какво става. така илил иначе ще си отидете - с мир или с размирици, но този път завинаги...
43
1
 
20
 
! Отговори
интернет лумпен преди 10 години
Може и да цъфнат налъмите! Жалки нещастници, продължавайте да се самонавивате с песните на другаря Шамар и 22-те бабички на пилоните, така ще успеете, да знаете!
42
3
 
22
 
! Отговори
иво преди 10 години
От уличен ***, стана червен евродепутат.От к....а стана водеща в бсп ,където повечето от тази партия са такива .Има и серГЕЙЧЕТА има и спинаджии.
41
2
 
12
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До rumen221Румба кажи нещо за Белене-за цената,за файдата и още нещо......
40
5
 
28
 
! Отговори
сестра и... преди 10 години
`Червена *** !!Да не би да искаш и свако си да уредиш за президент!! ЧЕРВЕНА *** (ГЛАВА)....
39
3
 
8
 
! Отговори
BABA.... преди 10 години
predi vreme beshe po-krasiva,a sega edna?
38
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ти нали уреди сестра сикакво още искаш, много алчна и нагла