Дете се удави край Елхово

Тялото на 10-годишното момченце е открито
Обновена: 12 авг 2013 16:18 | 12 авг 2013 16:18,
16
Дете се удави край Елхово
Снимка: архив Булфото

10-годишно момче се е удавило във водоем край Елхово, съобщиха от полицията в Ямбол. Тялото на момчето е открито около 15.00 часа.

Сигнал за инцидента беше подаден около 13.00 часа. Веднага след това полицаи, пожарникари и спасители предприеха действия за издирване на тялото на удавеното дете.

По случая е образувано досъдебно производство.

Днешните инцидент става, след като вчера три деца намериха смъртта си във водоем край Силистра. Както Dnes.bg вече писа, група момчета от Дулово влезли вчера да се къпят, но три от тях така и не излязоха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Елховоудавяне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
ДЕСАНТНИК преди 10 години
ПОЧИВАЙ В МИР МИЛО ДЕТЕ!НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВА Е МЪКАТА НА СЕМЕЙСТВОТО!КАКВО СТАВА С НАС,ЗАЩО ВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ НИ ПУКА???/ЗАЩО ОСТАВЯМЕ ДЕЦАТА ДА УМИРАТ,ТОВА Е УЖАСНО!ГОСПОДИ БОЖЕ ПОМИЛУЙ НАС ГРЕШНИТЕ!
14
0
 
1
 
! Отговори
от 13 преди 10 години
В резултат или мрънках някой роднина да ме заведе на риба, плуване или не припарвах край водоем, още след първия як бой и четене без излизане на улицата цяла седмица! Разбира се никога не можеш да опазиш децата си от всичко, но трябва повече да се внимава, вече в крайно време повечето родители да разберат, че ако бръкнеш в тенджера с кипяща вода има много голяма вероятност да те позаболи ръката!
13
0
 
2
 
! Отговори
do 10 преди 10 години
Прости и безотговорни родители остават без наследство!?Естествен подбор?!? Дано не се случва на никой, но много рядко е въпрос на шанс... в повечето случаи е безотговорност! Аз си спомням като дете (преди 25-30 години) ме пускаха на всякъде, обикаляхме целия град и прилежащите села в радиус 20-30 км. НО разберяха ли нашите че съм ходил край язовир или река, не да се къпя, само да се завъртя край тях, за риба или за компания на другите, после ме спукваха от бой и ме затваряха по цяла седмица
12
0
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Тук за една седмица сумати деца се издавиха ? какво става в тази държава ? Живеем в един непрестанен Черен Петък - За 24 г обществото толково много пропадна - морално, психично и ценностно че вече никой не се интересува даже от собствените си деца - оставили ги без надзор и готово -
11
1
 
14
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
От началото на лятото наблюдавахме доста такива случаи. И във всички има общ елемент. нещастията стават винаги около слабо обитаеми райони, с язовир или река в близост. Удавниците са в повечето случаи деца, отраснали в районите на съответните водни басейни. Както е известно, на такива места къпането е строго забранено и всеки рискува за себе си. Почти всички жертви са от бедни семейства, живущи в селата. Изводът - мизерията и беднотията удави тези деца. Богатите ходят на охраняеми плажове.
10
1
 
19
 
! Отговори
* преди 10 години
Много е лошо , че за 2 дни загинаха 4 деца . Не знам кога на тия днешните родители ще им дойде акълът . Те висят по барове или спят , а децата им я по водоеми , я по строежи . Пият пушат и накрая си намират белята . То бива ли да не те интересува къде е детето ти ? Бива ли да не му осигуриш контрол ? Хвърлят им сутринта по 20 лв. и не ги търсят ни да ги нахранят , ни да ги сложат да спят .
9
1
 
11
 
! Отговори
с. преди 10 години
Всяка година има такива случаи!Обикновено такива водоеми са доста дълбоки и имат кофти течения!Само луд човек влиза по такива места!Жалко за детето,но такъв е живота!Изкушило се е да се разхлади и адиос!
8
2
 
7
 
! Отговори
ДО 7 преди 10 години
И още 200, ако те намокри дъждът. А включи си мозъка преди да пишеш /може и на български/!
7
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
200 leva globa za kapane v qzoviri,ezera i reki!!!!!!!!!!!!!!!
6
1
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 3Да охраняват язовирите ли, ***?
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 3 aloooooooooooo ami tia hora imat i dr. zadyljenia otidi i viz.
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do kolkoto znam do elhovo nqma more.a moreto e edinstveniq estestven vodoem za kapane.ne che ne e opasno no na povecheto plajove ima spasiteli.............jalko za detenceto.
3
15
 
18
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Когато някой загине, умре, се намесват полицаи, пожарникари, спасители, държавни институции....А какво правят те преди това да се случи?
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
a be tia deca bezprizorni li sa? kyde sa roditelite i babite im. mnogo jalko tolkova deca si otidaha. bog da gi prosti.
1
16
 
2
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
Днешните инцидент