Фараж се шокирал от живота на ромите у нас

Разбирал защо искали да живеят в цивилизована Великобритания
Обновена: 6 сеп 2013 19:23 | 6 сеп 2013 19:22,
75
Фараж се шокирал от живота на ромите у нас
Снимка: архив, Reuters

Лидерът на евроскептичната и антиимигрантска Британска партия на независимостта Найджъл Фараж заяви, че условията, при които живеят някои хора в Румъния и България, са шокиращи, съобщи Ай Ти Ви.

Много от тези хора биха искали да живеят в цивилизована страна като Великобритания вместо при тези шокиращи условия, отбеляза той.

"Аз съм бил и в България и в Румъния и честно да ви кажа бях шокиран от условията на живот на ромските общности", каза Фараж.

Той обвини британското правителство, че подценява броя на българите и румънците, които ще поискат да дойдат във Великобритания след отпадането на трудовите ограничения на 1 януари.

"Какво бихте направили? Ако имате възможност да отидете в цивилизована страна с прилично здравеопазване, която ви осигурява жилище, дава ви шанс за работа, какво ще направите? Мисля, че ще дойдете в тази страна", заяви Фараж.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: БългарияНайджъл Фараж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
12
 
! Отговори
ахахах преди 10 години
тоя *** май е забравил,че те в техното кралство още не могат да се оправят с индийците тръгнал акъли да дава...я да взема всичкото *** на острова и да ни отърве от *** мизерници чакащи само на готово помощи че да ни свалят данъците и сметките малко
59
3
 
14
 
! Отговори
краси преди 10 години
Може би този тип не разбрал, че *** е синоним на диагноза, която дори и на тяхното островче е без лечение.
58
1
 
14
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
То и аз съм шокиран ама това не пречи на нкого.Гетата са като зоокътове и ако тези полухора се изселят ще издигнем паметник на този които ги приеме някъде по света.Ще допринесът за развитието на британската култура много,ще я обескостят за има няма 5 години,както направиха с вилните зони у нас.Ще се нароят и от там вече към САЩ и луната другаде не се сещам.България е родина на всички *** от планетата.
57
2
 
22
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 10 години
Наскоро един ром дойде да измие едни витрини в офиса ни. Опита да вземе повече пари отколкото е договорил само защото му казахме, че трябва да работи малко по-старателно. Поговорихме си спокойно и той ми обясни живото си - че има две жени и две баби и е спал с всичките тях - не било лошо даже така повече го уважали. Имал много деца - важното е да се правят, после те сами се грижат за себе си. Училището било напълно излишно. Това нормални хора ли са и не трябва ли държавата да вземе мерки?
56
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМАН ОТ НЕЩАСТНИЦИ ...ЩО НЕ СЕ ШОКИРА ОТ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ И ВИСКИТЕ ЦЕНИ,ПОЛИТИКАТА НА БАНКИТЕ ...АМИ ОТ ЖИВОТА НА ТИЯ ПИЯВИЦИ ДЕТО ЖИВЕЯТ САМО ОТ ПОМОЩИ.....***
55
1
 
7
 
! Отговори
phahha преди 10 години
E kak we farash, nali "pravata" na choveka we
54
1
 
8
 
! Отговори
DUBLIN преди 10 години
Farash da zapo4ne da se 6okira za jivote na piqnite angliiski kravi koito denono6tno sa tarkalqt po ulitsite na uk.
53
1
 
36
 
! Отговори
Айде,бе! преди 10 години
Как пък един от тия *** не се шокира от живота на българите у нас,в съжителство с тези грешки на природата -***!
52
1
 
29
 
! Отговори
Пази боже преди 10 години
Пази боже от английски лекар и английска кухня, изключително *** народ, бил съм , видял съм , пари да ми дават не бих отишъл за повече от седмица отново.
51
3
 
32
 
! Отговори
1 преди 10 години
земи си ги у вас бе фаранж
50
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като ученик имах съученици ***. Идваха на училище, не ходеха голи и боси, имаха там някакви тетрадки и учебници (т.е. никой не им пречеше да учат) и въпреки това - почти не влизаха в час, и не можеха да си напишат името без правописна грешка.Никой не ги дискриминираше и не им пречеше (бяхме добри тийнейджъри), просто те самите нямаха желание да учат. Това беше преди 10-12 години, по време на бясното раздаване на социални помощи. Така и не можаха да разберат че сами си се обричат на бедност.
49
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Много от тези хора биха искали да живеят в цивилизована страна като Великобритания вместо при тези шокиращи условия, отбеляза той."---Повярвай, това го иска всеки един Българин! Истината е че няма истинска дискриминация спрямо *** - те сами се дискриминират! Дадеш им ново, запазено общинско жилище - след 2 месеца е тотален бардак... Даваш му работа, той гледа да те окраде... Даваш им образование, те не ходят на училище... Кой ги спира? Някой да им е забранил да работят и учат?
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТе безплатните жилища си ги имат...
47
2
 
35
 
! Отговори
dc преди 10 години
Той да се научи първо да различава българи от ***. Тогава ще види къде е "тънката" разлика и къде се корени проблемът
46
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А този субект *** влизал ли е в българска болница особенно инфекционна да види какъв процент от болните са ***. И какъв процент от тези *** имат здравни осигуровки. А може би и жилища безплатно да им дадем. За да сме цивилизована страна съгласно критериите на Фараж
45
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е вземете си ги и ги отхранвайте без да ги връщате обратно.Тогава ще разберете как работят ***.
44
2
 
31
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
А защо ли ши*аните ингилизи си купуват имоти в бг и се приселват а ? Защото всичко е Ок в UK ? Тоя е пълен *** !!!
43
2
 
32
 
! Отговори
gogo2113 преди 10 години
Фараж е демагог.Когато отидеш в UK.Никой нищо не ти осигурява.*** дето отиват да не си мислят че още на първия ден ще им раздадат безплатни жилища и ще ги хрантутят.В най добрия случай след около 8,9 месеца ще им отпуснат едни смешни помощи от 100 паунда на седмица и то САМО АКО ДОКАЖАТ ЧЕ РАБОТЯТ.
42
3
 
31
 
! Отговори
Грую преди 10 години
Ей, Фараж, тия на снимката точно за кам вас стягат куфарите! Даже точно за твоя квартал! Може вече да са пристигнали и да са оп*ънали ***! Даже скоро може да имаш братче, за*ник ска*пан!
41
3
 
41
 
! Отговори
Д-р Уотсън преди 10 години
Ами защо не си ги вземете при вас ромите?Сигурно и те с радост биха отишли в Англия.Само внимавайте,да не излапат лебедите на кралицата!