Посланикът на Украйна: България също е заплашена от конфликта

Нужна е дипломация и диалог, смята Микола Балтажи
Обновена: 7 фев 2015 11:12 | 7 фев 2015 10:02, Красимир Ангелов
221
Посланикът на Украйна: България също е заплашена от конфликта
Микола Балтажи. Снимка: Булфото

Конфликтът в Източна Украйна заплашва и съседните държави, включително и  България, изрази мнение украинският посланик в София Микола Балтажи в интервю за bTV.

Още по темата
"Разполагаме с реални доказателства за военна съпричастност на Русия в окупираните райони. Има 11 руски военни формирования. Крим остава незаконно окупиран. Там има тотално нарушаване на правата на човека”, допълни дипломатът.

По думите му хората в Крим, които не са съгласни с преминаването му към Русия, напускат полуострова и влизат в контитенталната част на Украйна.

"Единственият изход от сегашната ситуация е дипломация и диалог", посочи Балтажи и отчете, че времето на политическите изявления вече е минало.

Както Dnes.bg съобщи, над 5 часа продължи срещата между Ангела Меркел, Франсоа Оланд и Владимир Путин в Кремъл в петък вечер. Те се разбраха да продължат да работят заедно относно разработването на съвместен документ за прилагане на споразумението за прекратяване на огъня в Украйна, постигнато миналия септември в беларуската столица Минск.

Ден по-рано пък Меркел и Оланд се срещнаха с украинския президент Петро Порошенко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
9
 
! Отговори
До Реалист преди 9 години
Вместо да се напъвате всички да изказвате мнения,вземете да прочетете правителствената програма "За стабилно развитие на Република България за периода 2014-2018",раздел"Отбрана" и ще видите всички задължения на България,приети и описани в програма"20-20".Тогава ще ви стане ясно защо ще строим база на НАТО и др.подобни.Интересувайте се от обществените дела,четете предизборните програми на партиите преди избори,не се информирайте само от медиите и от тв.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С тези управленци аз не виждам изход за България от тресавището. И трябва да знаете, че калимявките са най- виновни. Не може един агент на ДС да ни представлява и да се застъпва пред Бога, просто това е невъзможно, Бог затова ни е обърнал гръб. Всичко друго е следствие! Загиваме бавно и мъчително.
64
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България няма проруска пропаганда, пропагандата струва пари, а Русия няма да се харчи за пропаганда при положение че 90% от българите са русофили и само малък процент неграмотници се подпикават и дерат отчаяно срещу Русия. Даже и правителството го разбраха и почнаха да правят декларации за приятелство с Русия въпреки волята на началниците от Вашингтон.
63
1
 
5
 
! Отговори
до 88 преди 9 години
Не употребявайте толкова рано дрога
62
2
 
12
 
! Отговори
до 90 преди 9 години
Нормалните хора се отвращаваме повече от седерастката предателска пропаганда. Тя се извършва под въздействие на наркотици и психически разстройства причинени от същите.
61
2
 
15
 
! Отговори
Хм.. преди 9 години
До 74 АнонименРуснаците имат човешко достойнство и затова Евала! Тез дет мразят или плюят по реснаците са яко комплексари, но определено проблемът не е в руснаците, а във лошото възпитание на плюещите, т.с силно развит комплекс за малоценност, нищожност, робска психика!
60
21
 
4
 
! Отговори
я не Руский преди 9 години
Много ми е кеф, че сме в НАТО и ЕС. Най-после и ние да сме от правилната страна на оградата.
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до патриотКой ще ти даде сигурност, рублата ли ?Прав е колегата по долу..мастията отива там където я бият
58
6
 
10
 
! Отговори
hahahahhah преди 9 години
DoГУРБЕТЧИЯНИЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СМЕ РЪКА ЗА РЪКА С БРАТЯТА СИ ОТ АМЕРИКА И КАНАДА....***********************************************************************И как така братята ти са черни, латиноси или азиатци които нямат нищо общо с белите??? Белите в хамерика са около 50% за сега а тенденцията е да изчезнат. hhahahahhahahhaha
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИКАКВА ДИПЛОМАЦИЯ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НЯМА ДА МЕ СПРАТ ША СА ДЪРЖА ХУМАННО С ТЕБЕ ДЕДО МИКО .БАБА МИЧИ ША ТА МЯТА У БАЛТАТА ДОКАТ ТИ ЩРЪКНЕ МУСТАКА КАТ СВИНСКА ЧЕТИНА.
56
5
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Ако някой се надява сигурността на България да се гарантира от брюкселски дантели и НАТО-вски гейнерали, по-добре да се гръмне овреме и да не чака да го гръмнат.
55
1
 
1
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
Днес от гръцкия град Патра дойде съобщението, рассказывающее, че властите на града са взели решение за отнемане на хартата на Европейския съюз от сградата на местната администрация. topwar.ru/68525-greciya-snimaet-flagi-es-s-administrativnyh-zdaniy-i-gotovitsya-zayavit-o-vyhode-iz-nato.html
54
1
 
7
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
Италианския вестник Il Giornale излиза с сензационно статия за това, че в плановете на новия кабинет на Гърция, ръководено от Алексисом Ципрасом, се появи на изхода на страната от Северноатлантическия алианс. Италиански журналисти при това се позовават на програмата на партията СИРИЗА. В програмата се посочва, че всички съществуващи в Гърция военни бази на НАТО трябва да бъдат затворени през следващите 3-4 години, а след изтичането на този срок Гърция трябва да се реши въпросът за излизане от НАТО.
53
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до рубладжийте с ушанкиРадвате ли се , още колко пъти да ви "освобождават отзад" братушките за да разберете че накрая сте губещи !! Пиите водка със сальотка и си мислете че дъжд вали.Да не се засечем на Терминал 2 само....хахаха
52
0
 
0
 
! Отговори
ron paul преди 9 години
No Doubt: US Taxpayers Will be Robbed to Arm Poroshenkowritten by ron paulwednesday february 4, 2015
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този посланик е от потекло на страхливи българи избягали от османлиите вместо да се бият за родината си
50
1
 
13
 
! Отговори
БАЙ РИСТУ. преди 9 години
тоя мушмурок се мъчи да лъже. нещо му е шубе.
49
6
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Добре е да се вземаме в ръце, да си възстановим армията и наборната служба, да се въоръжим с модерни оръжия и техника и да осъзнаем, че ако един ден се налага да се спасяваме от агресия, никой друг няма да ни помогне - примера с Украйна е повече от показателен. "Който не поддържа и не храни собствена армия, един ден ще храни чужда."
48
6
 
10
 
! Отговори
aнонимен преди 9 години
НЕ СЕ НАМЕСВАЙ ВЬВ СУВЕРНИТЕТ---А НА БЬЛГАРИЯ ЧЕ ДА НЕ ТИ СТАНЕ ГОРЕЩО ПОД КРАКАТА
47
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
разбира се че ни заплашва особено ако дадем база на НАТО при Шабла-веднага няколко ракети ще се насочат към нас а ако ислямска държава продължи да се разширява към Европа през Турция пак ще търсим РУСИЯ да ни спасява няма да е САЩ

Спонсорирани публикации