Посланикът на Украйна: България също е заплашена от конфликта

Нужна е дипломация и диалог, смята Микола Балтажи
Обновена: 7 фев 2015 11:12 | 7 фев 2015 10:02, Красимир Ангелов
221
Посланикът на Украйна: България също е заплашена от конфликта
Микола Балтажи. Снимка: Булфото

Конфликтът в Източна Украйна заплашва и съседните държави, включително и  България, изрази мнение украинският посланик в София Микола Балтажи в интервю за bTV.

Още по темата
"Разполагаме с реални доказателства за военна съпричастност на Русия в окупираните райони. Има 11 руски военни формирования. Крим остава незаконно окупиран. Там има тотално нарушаване на правата на човека”, допълни дипломатът.

По думите му хората в Крим, които не са съгласни с преминаването му към Русия, напускат полуострова и влизат в контитенталната част на Украйна.

"Единственият изход от сегашната ситуация е дипломация и диалог", посочи Балтажи и отчете, че времето на политическите изявления вече е минало.

Както Dnes.bg съобщи, над 5 часа продължи срещата между Ангела Меркел, Франсоа Оланд и Владимир Путин в Кремъл в петък вечер. Те се разбраха да продължат да работят заедно относно разработването на съвместен документ за прилагане на споразумението за прекратяване на огъня в Украйна, постигнато миналия септември в беларуската столица Минск.

Ден по-рано пък Меркел и Оланд се срещнаха с украинския президент Петро Порошенко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
5
 
1
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
"НАТО е готов да си сътрудничи с Русия" Здравейте, пристигнали. След което тя е "Глава ме боли", а това "Че ти не ме обичаш, аз отдавна цялата готова лъжа!"
85
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изходът е само един, изучаване на цялата Библия, практика и вяра! Иначе сме загубени, нашите евросъюзници ще ни унищожат до крак, така от добри намерения!
84
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България не е заплашена .Плевнелиев е заплашен да не е президент !
83
10
 
11
 
! Отговори
hahahahahah преди 9 години
DoГУРБЕТЧИЯАМИ НИЕ УМНИТЕ ХОРА СИ ИЗБИРАНЕ БРАТЯТА НЕ ПО КРЪВНА ВРЪЗКА , А ПО НАЧИН НА МИСЛЕНЕ ,КУЛТУРА ,ИНТЕЛЕКТ*****************************************************************************hahahhahahhaСигурно и майка си и баща си избирате, като *** трябва поне да е имала стаж при хамериканските войници а баща ти да е гей... Манталитет на *** как се придобива а?
82
7
 
5
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
България ще даде на руските туристи виза за 3 и 5 години. България в петък, 6 февруари, съобщиха от: гражданите на Русия и още пет страни ще бъде по-лесно да получите виза за дълъг период от време. Интересно - много от Русия народ ще пътува? А: Много хотели Кипър, Испания и Гърция предлагат добри скикдки - 30, 40 и дори 50%, на руските туристи, готови да се резервира веднага стаи за лятото. урция е готова за частично плащане полет на своите курорти: на всеки полет от Русия ще отпусне по 6 хиляди долара обезщетение. Хотели в Анталия, Кемер, на Мармарис и други курорти са готови да намалят ценит
81
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Василев, най- лесно и бързо ще разбереш отговора на своя въпрос ако напишеш Шема Израел и видиш кво пише в уйкито. Там всичко е написано едно към едно! Без Стария завет, Новият завет остава неразбран, а ние ако и да се кръстиме сме пълни безверници! Без Божието Присъствие ние отпадаме духовно и се превръщаме в живи дяволи и после квичим- ЗАЩО???.....
80
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другарите от софийската седерастия преди да пишат тук се дрогирват и тогава им идват от вътре евроатлантическите ценности.
79
4
 
19
 
! Отговори
До Василев преди 9 години
Аз пък се чудя,защо в 2015 година, когато по магазините има всичко-от птичка мляко, когато техниката е толкова напреднала, ние трябва да съществуваме, а не да живеем!?
78
6
 
1
 
! Отговори
до 111 преди 9 години
Рано сте злоупотребили с твърда дрога
77
9
 
24
 
! Отговори
ОТЕЦ РАЛФ преди 9 години
ДА ГОСПОДИН ПОСЛАНИК , ПОЛИТИКАТА КОЯТО ВОДИ БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Я ЗАПЛАШВА ДА БЪДЕ ВЪВЛЕЧЕНА В КОНФЛИКТА .ЕДИН ГЕРМАНЕЦ РОДЕН В БЪЛГАРИЯ -БОРИС ОТЧЕТЕ ЧЕ СМЕ ХРИСТИЯНИ И НЕ ПРАТИ ВОЙСКИ СРЕЩУ С.С.С.Р. КОЛКОТО И ДА СА МИ ПРОТИВНИ РУСНАЦИТЕ , ТЕ СА ХРИСТИЯНИ И АЗ НЯМА ДА СТРЕЛЯМ СРЕЩУ ТЯХ .ЩЕ СТРЕЛЯМ СРЕЩУ ВАШИТЕ ФАШИЗИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ И ЧУЖДЕНЦИТЕ ВЪВ ВАШАТА АРМИЯ . ВЯРВАЙ МИ ЧЕ МЕРНИКА МИ Е МНОГО ТОЧЕН ЗАЩОТО СЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ. ВРЕМЕ Е НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА СПРАТ ИГРАТА С ОГЪНЯ - ОПАСНА Е.
76
7
 
15
 
! Отговори
до 102 преди 9 години
Много сте "промит" от евроатлантическа пропаганда.
75
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги когато съм го гледал по телевизията тоя мръсен *** да говори мазно гадните си лъжи ми се е повдигало.
74
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
истината е, че войници, заобиколени от 9000 украински войници. Украинската армия не може да се бори. оръжие, което даде на украинската армия вече е продаден на Сирия. Украйна е буре прах, който седи Европа. и всички започнаха да изпълнява сега - страх от експлозия.
73
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЪЛГРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО И ЕС И ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА АНГАЖИМЕНТИТЕ СИ ДОКРАЙ !!!
72
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам дали България е заплашена,но българите в Украйна са заплашени със сигурност.Засега успяват да изгонят от селата си офицерите,тръгнали да разнасят повиквателни,но не се знае докога ще издържат.Допускам,че може фашистите да се опитат да ги "демократизират"с куршуми и снаряди.
71
7
 
3
 
! Отговори
Мрак преди 9 години
Гурбет, ти не вярваш в Аллаха и не се нито страхуваш от него нито го любиш. Цялата ти т.н. доброта идва от лицемерието на егоизма, тоест е само една тънка позлата, която ще се олющи при първа възможност. Не си глупав, мога да те обуча за норматив, но имаш навици, които трудно ще изкорениш и все ще те дърпат към лесния живот на ***...
70
8
 
18
 
! Отговори
rustam преди 9 години
Гнида украинска
69
16
 
5
 
! Отговори
до 98 преди 9 години
до 98 Къде къде беше Коми,Сибир навремето, замахваш и брадвата се троши от студа..Какви соросчета бе заблудени овце с носталгия !! България е член на НАТО и ЕС, като не ви харесва хващайте влака за Владивосток
68
17
 
7
 
! Отговори
говори Киев преди 9 години
През изминалата нощ в района на Дебалцево /Източна Украйна бяха унищожени 5 огневи гнезда на сепаратжисто/отрускарите,а рано тази сутрин при опит за пробив на украинските позиции бяха унищожени 7 бронирани единици от които 4танка и 3 БТР-а .Загубите в жива сила на бунтовниците в сектора на Дебалцево са над 78 убити и 147 ранени само през последните 24 ч. СЛАВА НА СВОБОДНА УКРАЙНА !!!
67
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересен подход наблюдавам по всяка публикация свързана с Украна и Русия: Нормалните хора си напишат коментарите и два часа по-късно се включват платените соросчета за да сложат капак от 50-100 мнения.Все тая, американски ***, народа от драсканиците ви няма да се повлияе :)

Спонсорирани публикации